Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: İNANILMAZ DERİN BASS ELDE EDİN Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Nymphadora

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Mayıs 2008; 12:39:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yok olmuyo

Onurca

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 12:46:59 

Haydi bende niye böyle birşey olduki silip kuruyom tıklıyom kırmızı ses iconuna açılıp hemen kapanıyo consolda uygulama yapamıyorum ses değişiyo ama merak edip kurduk ne işe yarıyo diye kafayı yedi silip kuruyorum banamısın demiyo

ekkir

3 Mayıs 2008; 13:02:11 

g500 de denedim malum bassları daha derin yapmak için ama hem winamp ı kurup hem jammixi indirdim treble hem treble range hepsini yaptım ama eskiden kısıkta kullanıyordum bassları yani açınca rahatsız ediyordu şimdi ise sadece açabiliyorum ama yetersiz kalıyor bu seferde pek bir derinlik yok gibi bir yerde yanlışmı yaptım acaba?

Onurca

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 13:06:14 

Yok arkadaşım bir yanlışlık yok zaten bu sistem orta ve kısık seslerde farkı ortaya koyuyo sesi çok açtınmı sesi bozuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurca -- 3 Mayıs 2008; 13:06:48 >

Nymphadora

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Mayıs 2008; 13:10:06 

evet sese yüklenince bayaı bozuluoyor

ufuks

3 Mayıs 2008; 13:23:30 

Arkadaşlar Pcime Creative 5200+ Philips stereo hifi sistem baglı ses kartım da onboard.Bu eklenitiyi uzun zamandır kullanıyorum.Seste ve bassta bariz degisim var.Ortalık sallanıyor.Sistemimim max sesi 40 ben 10 olunca odada duramıyorum.

Asus P5Q Pro P45 / Core 2 Quad Q6600 G0 / 2X2 gb Patriot 800 mhz 4-4-4-12 / Sapphire 4870 / Enermax İnfiniti 650 Watt Dxx Psu / Enermax Uber Chakra / Samsung 997 mB
ekkir

3 Mayıs 2008; 14:45:44 

işte hocam tam tersine sesi açmadan orta seslerde denedım zaten fakat bir derinlik alamadım herkes eld elde etmiş ondan bir yerde yanlışlık mı yaptım dedim
quote:

Orjinalden alıntı: Onurca

Yok arkadaşım bir yanlışlık yok zaten bu sistem orta ve kısık seslerde farkı ortaya koyuyo sesi çok açtınmı sesi bozuyor

Nymphadora

3 Mayıs 2008; 15:34:40 

birde bunu deneyin,eklentiyi kurduktan sonra çalıştırın,basslardaki tok tok sesleri veren 125Hz'dır onun değerini düşürün ve ses sisteminize göre 31Hz ve 62Hz değerlerini yükseltin;)
buradan indirebilirsiniz;
http://www.yohng.com/eq10/eq10v2-i.exe

bahsettiğim eklenti;

not:ben tekrar bu eklentiyi kullanmaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphadora -- 3 Mayıs 2008; 15:35:46 >

taken21

3 Mayıs 2008; 16:42:22 

Derin bass eklentisini kurdum. ses %20 ye kadar iken bass lar şahane z5500 tarzında bi derinlik oluyo fakat %20 yi geçince woofer yavaş yavaş pörtlemeye başlıyo. %50 lere gelince ise woofer şakşavel oluyo kendinden geçiyo. sadece pörtleme sesi geliyo. audigy value ses kartım. sizce sorun ne olabilir. lütfen bi yardım

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Nymphadora

3 Mayıs 2008; 17:45:52 

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Derin bass eklentisini kurdum. ses %20 ye kadar iken bass lar şahane z5500 tarzında bi derinlik oluyo fakat %20 yi geçince woofer yavaş yavaş pörtlemeye başlıyo. %50 lere gelince ise woofer şakşavel oluyo kendinden geçiyo. sadece pörtleme sesi geliyo. audigy value ses kartım. sizce sorun ne olabilir. lütfen bi yardım

bi sorun yok,olması gereken o zaten,bu eklenti(jammix)kısık ve orta seviye volume de başarılı

taken21

3 Mayıs 2008; 17:48:58 

Saolasın. O zaman kısık sese devam

quote:

Orjinalden alıntı: Nymphadora

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

bi sorun yok,olması gereken o zaten,bu eklenti(jammix)kısık ve orta seviye volume de başarılı

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
ufuks

3 Mayıs 2008; 22:11:50 

Wooferlarda pörtleme normal.Z5500 dahi pörtlüyor.Bugün Jammixi Z5500de denedm o da pörtledi.Ses kartı X-fi fatality.

Asus P5Q Pro P45 / Core 2 Quad Q6600 G0 / 2X2 gb Patriot 800 mhz 4-4-4-12 / Sapphire 4870 / Enermax İnfiniti 650 Watt Dxx Psu / Enermax Uber Chakra / Samsung 997 mB
ssonerb

Sisteme Gözat

3 Mayıs 2008; 22:57:10 

gerçekten işe yarıyor baslarda hissedilebilir bi derinlik ve tokluk oldu fakat kullanışlı bir program degil ses seviyesi yükseldiginde otomasyona gitse bu seferde sesler arası geçiş yaşanacak ama yüksek ses dinledigim icin kullanıslı gelmedi bana.aç kapa artema. 4front ta bu kadar sesi toplamıyor fakat doğruayarlar verildiğinde yüksek sestede bozulma olmuyor.zamanındada BSX vardı

taken21

3 Mayıs 2008; 23:48:11