Giriş | |
|
tibi
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
26 Kasım 2006; 7:06:28
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: u_haluk z5500 ümden kısık sesde çok çok daha sert bass duymaya başladım ve derinden ama sese abandığımda canımı sıkan bi ses çıktı açıkcası sanki bozcakmış gibi + kısıktaki kadar net değil bu enhancer i dikkatli kullanmak lazım uyarıları dikkate alın dostum sistem gereksinimlerini okusaydın ya. logitech sistemlere olmaz bu. sadece creative.
|
|
|
|
|
26 Kasım 2006; 19:46:03
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: tibi quote:
Orjinalden alıntı: u_haluk z5500 ümden kısık sesde çok çok daha sert bass duymaya başladım ve derinden ama sese abandığımda canımı sıkan bi ses çıktı açıkcası sanki bozcakmış gibi + kısıktaki kadar net değil bu enhancer i dikkatli kullanmak lazım uyarıları dikkate alın dostum sistem gereksinimlerini okusaydın ya. logitech sistemlere olmaz bu. sadece creative. yok abi öyle şey olmaz ama şimdi yani program creative ses sistemlerinemi yazılmış banane bende kullanmak istiyom nolcak volume %50 deyken bass çok tatlı ve ses oldukça yeterli yükseklikte o bakımdan sevdim ama volume %100 e dayandırcaksam kapatıyorum zarar vermesinden korkuyorum mağlum 700 kağıt bayıldık alete yazık günah
|
|
27 Kasım 2006; 0:23:27
|
|
|
tibi bomba bi şey bu yaa çok saol yarın acaip kurcalıycam bunu
|
|
|
27 Kasım 2006; 3:39:13
|
|
|
tibi aklıma geldi ya... bu eklenti basları resmen benim istediğim 5200 ünki gibi yaptı .. dhaa doğrusu yakınlaştırdı 5200 o yumuşak baslarına... zaten istediğim de buydu.. çok saol valla.. bu arada o ayarların herbirinin ne işe yaradığınık bilmek isterdim .. readme si varsa okicam bakalımm .. neyse şu BMW lerden birini seççin arkadaşlar benim için.. nedenini de yazaraktan http://forum.donanimhaber.com/forumid_12/p_/tmode_1/smode_1/tt.htm
|
tibi
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
27 Kasım 2006; 12:54:45
|
| | | |