Giriş | |
|
|
|
18 Ekim 2006; 16:46:58
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: venom800 Zaten senin sayende jet audio nin yeni versiyonunu yüklemiştim tekrar saol Ben 4yıl önce falan çok eski bir sürümünü kullanıyordum jetaudio nin ama beklediğim kadar iyi performans alamayınca winamp a devam ettim. Ama z-5500ü alınca winamp dışında alternatif programlar aramaya başladım sonra da sen jetaudio yi önerdin Bir yükledim bir daha silmedim şu anda çok memnunum z-5500ü olan dostlar kullansın derim hiç pişma olmayacaklar aynen bende bi kaç ay önce forumda birisinin tavsiyesiyle jetaudio yu kurdum ve asla vazgeçemiyorum doğru ayarları yaparsanız bence her sistemde çok iyi performanslar alabilrsiniz.sistemde sisteme ve kullandığımız mekanlar farklı olduğu için doğru ayarları yapmak çok önemli Bikaç aydır kullanmama rağmen programı daha geçen gün ayarları otuturabildim şimdi onboard ses kartı olmasına rağmen oldukça iyi bi ses alıyorum JETAUDİO YU KULLANMAYANLAR MUTLAKA DENESİN PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ dediğim gibi doğru ayarları bulmak çok önemli )
P4 3.0Ghz / Asus P5GD2-X LGA775 / Seagate 120GB SataII / OEM(512MBx2)-Kingston(1GBx2) /Asus GeForce 6600 Silence/ LG CD-RW / LG DVD-RW / Samsung 740N 17" / Logitech MX3200 Wireless / Creative Audigy Value 7.1/24Bit (x-fi audio mod)/ Creative GigaWorks G500
|
|
|
|
|
18 Ekim 2006; 16:56:14
|
|
|
ben denedim ama hiç memnun kalmadım, asio driverına devam
|
tibi
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
18 Ekim 2006; 18:03:15
|
|
|
|
yahu asio driver ile derin bassın d sini elde edemiyorum siz nasıl memnun kalıyorsunuz. mid -tiz iyide basslar küt küt kafama kafama vuruyor
|
|
|
|
|
18 Ekim 2006; 18:06:07
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: tibi yahu asio driver ile derin bassın d sini elde edemiyorum siz nasıl memnun kalıyorsunuz. mid -tiz iyide basslar küt küt kafama kafama vuruyor ben hem zs'nin eq'sundan hemde winamp'ın eq'sundan ince ayar cekiyorum gayet hoş geliyor bana
|
|