Şimdi Ara

GMD 2 şarz bi anda 40 tan 70 e fırladı ve hızlıca indi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Dünden bu güne telefonumda bir gariplik var. Cumartesi gün şarj %30 iken bir anda %60 a fırladı ve öyle bir hızlı inmeye başladı ki. Her saniyede %1 şarj gidiyordu. Sonra telefonu şarja soktum akşama kadar beklettim. Bu gün yine aynı şey oldu ama %40 tan %70 e fırladı. Yine aynı şekilde ışık hızında düşmeye başladı. Şimdi taktım şarja sabaha kadar bekleticem bakalım. Yarına fabrika ayarlarına geri dönüdürücem.

    Çözüm önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

    Not: Telefon 1 buçuk haftalık.



  • Bir kere kendisi kapanana kadar kullanıp daha sonra en az 4-5 saat şarjda kalacak şekilde şarj edin. Ardından hala aynı durumu yaşarsanız servise gidin, eğer yaşamazsanız sorun düzensiz şarjdandır.
    Genel olarak Discovery'lerde buna benzer bir sorun var, %15 seviyesine kadar hızlıca inip ardından yavaşça iniyor. Daha sonra ise %1 seviyesinde uzun süre durup öyle kendini kapatacak seviyeye iniyor. Cihazınızı Root ederseniz bunu düzeltmenin yöntemleri var fakat yeni bir telefonda böyle bir durumun olması kötü en iyisi servise değişim isteyerek başvurmak.
  • hocam bende ilk aldığımda aynı sorun vardı yaklaşık 2,5 ay kullandım. ilk 2 hafta hep o düzensiz şarj vardı ben hiç takmadım o sorunu ama zamanla düzeldi artık hiç yapmamaya başladı kendisi düzelir siz şarjınızı yapın boşaltın yapın boşaltın düzelecektir
  • Tesekkur ederim arkadaslar bi servise gideyim bakalim ne diyecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.