Şimdi Ara

Kız arkadaşlar ve Kararsızlık Hakkında[Güncellendi]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Normalde böyle bir konuda buraya yazmak istemezdim ama baktım gerçekten ciddi şekilde cevap veren arakdaşlar var ve bende şuan gerçekten hiç iyi değilim, bu yüzden buraya yazmak istedim.
    2 senelik bir ilişkim vardı bu ilişkide çok problemler yaşadım soğudum, tekrar düzeldik tekrar soğudum, ayrıldık ama bir şekilde tekrar barıştık. En son bu yaz sorunları varmış benimde kendi çapımda sorunlarım vardı bir türlü orta yolda buluşamadık beni gerçekten aşırı derecede bunalttı ve ben yaz boyunca ondan ayrılmayı düşündüm. Ama bu ilişki yaklaşık 2 seneye kadar geldiği için yüz yüze yapmak istedim. Neyse beni o kadar çok bunaltmıştı ki kaldığım yerde bir kızla tanıştım 1 haftada kızla konuştum ettim zamanım az olduğu içinde ondan hoşlandığımı hissettiğim için bunu onunla paylaştım. Bu hislerimin karşılıksız olmadığını öğrenip nasıl olduğunu bende anlamadan 2 tane kız arkadaşım olmuş oldu. Gerçekten bu kızdan hoşlanmıştım. Fakat bu kızdan da bazı olaylar sonrasında birden yavaşlamam gerektigini hissedip agırdan almaya başladım ama şuan hala kız arkadaşım olarak duruyor. Ardından okula geldim 2 senelik ilişkim olan kızla oturup konuştum bunun böyle gitmeyecegini ve onu istemedigimi söyledim. Yaptığı hataları söyledim. Bunları duyduktan sonra oda sıkıntılarını anlattı ve düzelmek istedigini düzeltmek istedigini söyledi. Malesef ben artık seni istemiyorum dedim ama şans istiyorum dedi. Bende arkadaş olarak konuşuruz dedim kıyamadım. Bu süre zarfında benimle o kadar çok ilgilendiki düzeldiğine ve tekrar aynı hataları yapmayacagına ben inandım. Fakat tam 2 gün önceye kadar bir karar verebilecegimi düşünürken benim başka bir ilişkim olduğunu ögrendi. Şuan kendimi suçlu hissediyorum. Kız konuları dışında üniversite okuyorum uzadı ve derslere doğru düzgün yine giremedim. Barınacak yerim yoktu yeni ayarlardım. Bu tip sorunlarlada uraştım tabiki bunlarda beni çok etkiledi. Şuan 1 tarafta 2 senelik kız arkadaşım 1 taraftada 1 aylık kız arkadaşım var. 2 senelik kız arkadaşım kızdan ayrılmamı beni öyle kabul edicegini söylüyor. Sevgilim oldugunu ögrendigi halde beni kabul edicek olması beni etkiledi. Ayriyetten bende ona kıyamıyorum. Fakat diğer taraftada gerçekten güzel gerçekten içten kötü zamanımda bana yardımcı olmaya çalışan ve daha yeni sayılan bir ilişkim var. Onun 2 senelik ilişkimden hiç haberi olmadı. Onada kıyamıyorum. Zaten bu aralar diğer sorunlarımdanda ötürü markete girdigimde bile bir şeyi alıp almamakta aşırı derecede kararsız kalıyorum ne yapacagımı hiç bilmiyorum. Ve şuan sizden akıl ve yardım istiyorum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. 2 senelik ilişkime devam etsem aklım diğerinde kalacak biliyorum. Yeni ilişkime devam etsem 2 senelik ilişkim için üzülücem ve aklım bu sefer burada kalacak anlıyacağınız müthiş derecede kafam karışık durumdayım ve kendime gelemiyorum. Lütfen bana nasıl düşünüp hangi yolu izmemem gerektiği hakkında yardımcı olacak arkadaşlar yorum yaparsa gerçekten çok mutlu olurum. Bu arada 2 senelik ilişkimle aynı okuldayım diğeri bana 1 saatlik yolda okuyor...Hepimiz üniversite okuyoruz....Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum, okuyup zamanlarını ayırıp bana yardımcı oldukları için...

    Edit 1: Öncelikle tüm arkadaşlara bana zaman ayırıp, fikirlerini beyan edip, yardımcı olduları için teşekkür ederim. Dün gece ani bir karar alarak yeni kız arkadaşımın açıkçası benim onu hak etmediğim için önünde bir duvar olmamak için çok zorlanarak ayrıldım. Gerçekten çok zorlandım şuan da ara ara aklıma düşüyor açıkçası ama bence doğru bir karar verdim. 2 gün sonra öğrense böyle bir durumda olduğunu çok daha fazla üzülürdü. Şuanlık iyi bir şey yaptığımı düşünmesemde, doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Eski sevgilimde bu arada beni delirtmek için herşeyi yapıyor tabi sabrımı sınıyor. Sebep soruncada sen öyle yaptın böyle yaptın. Bende ona söyledim zaten çok yorulduk ve hala yorgunuz, böyle yaptığın sürece ilerimiz yok daha anlayışlı ol şimdlik, sınavlarımız geçtigi zaman istediğini yaparsın oda hayır diyor ama bakalım bu gidişle onuda çok fazla çekmek istemiyorum. Benim derdim huzur bulmak bana huzur vermeyen insanla da devam etmek istemiyorum. Tabi onunda yaptıklarında hakkı var. O yüzden şimdlik idare edicem ama böyle devam ederse ondanda ayrılıp gerçekten kafamı dinlemek istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 2 Kasım 2014; 15:40:13 >







  • Bence ikisini de bırakın çünkü daha hangisine aşık olduğunuz bile bilmiyorsunuz.

    Sevginizi sorguluyorsunuz şayet ben hangisine aşığım diyorsanız ikisine de aşık değilsinizdir.

    Bence ikisinden de ayrılın.

    Okulu bitirin bitirir bitirmez zaten askerliğe gider o mevzulara sonra devam edersiniz.

    Bu arada biz 1 tane bulamazken 2 tane bulmuşsunuz.
  • Üstte ki yorumda da denildiği gibi ikisinden de ayrılın. Dediğiniz gibi kimi seçerseniz seçin, aklınız bir diğerinde kalacak. Bazı şeyleri yoluna soktuktan sonra bu işlere tekrar dönün derim ben.
    Eğer illa birinden birini seçmem gerekiyor derseniz, bence 2 yıl beraber kaldığınız kişiyi seçin derdim. Sonuçta siz o kızı daha iyi tanıyorsunuz. O kızın ne tür hatalar yapabileceğini biliyorsunuz. Siz şans tanıdığınız için de sizin lafınız daha ağır basacaktır, bir yere kadar. Haliyle bazı şeyler aşılmış olacak. Fakat yeni tanıştığınız kız, adı üstünde yeni tanıştığınız kız. Her şeye sıfırdan başlar gibi. Bu gibi nedenlerden ötürü 2 yıllık ilişki geçirdiğim kıza son bir şans daha tanırdım.
    Hayat gönlünüze göre olsun diyim, hayırlı geceler .




  • Bana kalırsa fazla yufka yüreklisin. 2 senelik olan kızla ilişkiniz zaten sallantıdaymış bence bittiğinde öbür kıza yeni şans falan tanımamalıydın. Sorunlarım var vb bunların alayı hikaye diye düşünüyorum gerçekten sevse her türlü yanında olur desteğini isterdi uzaklaşmazdı. Ona acı gerçeği söyle ve bitir. Fakat aynı okuldaysanız ve senin hayatını etkileyecekse bir kez daha gözden geçir. Ama şunu bil istiyorum olanların tek suçlusu sensin bir insandan kopmadan diğerine sarılıyorsun üzülmemenin arada kalmamanın imkanı yok. Ayrıca diğer yandan öbür kızın da ne olduğunu tam anlamıyorsun kim bilir bunları öğrendiğinde neler olacak aranızda. Tamamıyla saçmaladın dostum, vicdanın varsa bırak gitsin ikisi de.
  • Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Bunları en az 3er 5er defa okuyup bir fikir oluşturmak için çaba gösterecem. Buraya yazarak biraz daha üzerimdeki yükü attım gibi hissediyorum şuan umarım sizinde yardımlarınızla doğru fikri bulabilirim teşekkürler iyi geceler...
  • 2 yıllık kız arkadaşın seni yedekte tutuyodu.Onadan çok ayrılıp barıştınız.Barışırken hep masumluğunu gösteriyordu iki göz yaşı akıtıyordu ve sende hemen yelkenleri suya indiriyordun.Tabi sen onun beklemediği bi hareket yapınca korktu.Seni ondan ayrılıp tekrar dönmeni bekliyo.Sonra yavaş yavaş senden imtikanını alıcak.Artık bu ilişkiyi bitir iyice yüz göz olmadan.1 aylık kız arkadaşınla devam et.Emin ol ilkini sevseydin ikincisi olmazdı. Son not kadınlara asla güvenme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo Kalınski -- 31 Ekim 2014; 8:17:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • vicdan yapıyorsun gibi geldi sevgi ile alakası yok.
  • 2 yıllık kızla artık yüz göz olunmuş o işten hayır gelmez, 1 aylık kız arkadaşınla devam et. Emin ol ilkini sevseydin ikincisi olmazdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qLhF

    ...2 senelik kız arkadaşım kızdan ayrılmamı beni öyle kabul edicegini söylüyor. Sevgilim oldugunu ögrendigi halde beni kabul edicek olması beni etkiledi...

    yanlış düşünüyorsun. burada tek ihtimal yok. iki ihtimal var:

    1- hakkaten seni seviyor, seni istiyor, hatta sen başka bir kızla çıktığın hâlde kadınlık gugurunu bi kenara bırakıp yine de seni talep ediyor.
    2- senin başkası ile çıkıyor olmanı kensi adına bir yenilgi olarak görüyor. kadınlık içdüsündeki kıskançlık duygusu ile senin kendisini tercih etmeni ve kendisi için diğer kızı terk etmeni istiyor.

    bana sorarsan ikinci ihtimal daha yüksek. kadınlar böyledir. inanılmaz bir kadınlık gururları vardır. ben tek edilmem, terk ederim diye hırsları vardır. erkekleri başka bir kadını kendilerine tercih ettiğinde, o erkeği sevseler de sevmeseler de (nefret e etseler) başka bir kadına mağlup olduklarını hissedip çok ciddi moral bozukluğu yaşarlar. ve bu durumda sırf bu ezikliği üzerlerinden atabilmek için o sevmedikleri erkeği tekrar elde etmeye çalışırlar. amaç: "erkek beni diğer kıza tercih etti, diğer kız terk edildi, ben kazandım" duygusunu yaşayabilmek.


    yıllar önce üniversite öğrencisiyken geceleri matrax programını dinlerdim. bir keresinde genç bir kadın katıldı programa. nişanlı olduğunu, nişanlısının kendisini başka bir kadınla düzenli olarak aldattığını, kendisinin de bunu bildiğini, ancak nişanlısını seviyor olduğu için yine de onunjla birlikte olmaya devam ettiğini, ona bu konuyu açmadığını ve onunla evleneceğini söyledi. bunu duyan zeki (sunucu) hemen cevabı yapıştırdı: hayır siz onu sevmiyosunuz, sizinki aşk için gururu hiçe sayma değil, siz başka bir kadına mağlup olmuş durumuna düşmek istemediğiniz için tüm bunları görmezden geliyorsunuz ve evleneceksiniz, dedi. kadın bunları dinledi dinledi ve durumun bu olduğunu kabul etti.




  • Abi valla kafam bir o kadar daha karıştı şuan 2'sindende ayrılmayı düşünüyorum. Fakat bu fikrim durdukça çokça değişkenliğe uğruyor. Sanırım bir karar verdiğim an onu hemen yapmam gerekiyor...
  • Bir ilişkinin bu kadar bile uzun sürmesi bana göre mucize. Sen kendini tanımamışsın, ilişkinin üzerine bir değer koyup hiç maneviyat katmamışsın. Bana sorarsan ilk kızı bırak. Çünkü hataları olmuş, o kadar düzeltmemiş ki, seni kaybetmesine neden oldu bu. Aşık olsan ona geri dönerdin ama hâlâ ikilemdesin. Diğer kızla devam edemiyorsun ama bunun sebebi öbür kız değil. Sevgi var ve vicdan yapıyorsun. Aşk senin hayatına hiç uğramamış.
  • qLhF Q kullanıcısına yanıt
    bence bi yerde çalışmıyorsan ve gitme ihtimalin varsa sevdiğin bi yere git ama yok gibi o yüzden çalışmıyorsan hafta sonu cumartesi pazar günü ikisiylede konuşma cumadan ikisinede bi işin olduğunu söyle ve iki gün boyunca telefonun kapalı kalsın merak edicek olanlarda söyle bişiler iki gün kapalı kalsın ve bu olayları düşünme kendine odaklan kafanı dinlendir yapmayı sevdiğin şeyi yap pazar günü akşam veya pazartesi günü telefonu eline aldığında ilk kimi aramak istersen onunla devam et çünkü iki kızında artısı ve eksisi var o yüzden dediğimi denersen kendinden bi cevap almış olursun
  • İlkiyle devam et ikincisiyle de seviş. Çok ciddiyim. Okul bitene kadar ikisiyle de takıl. Zamanın akışına bırak kendini sonra karar vermen gerekiyorsa bu zaman içerisinde ver.
  • Zendo kullanıcısına yanıt
    Hocam sanada saygı duyuyorum fakat sen benim ciddiyetimi ve buradaki arkadaşların ciddiyetini anlıyamamışsın. Amacım o olsa zaten herhangi bir seçim yapma yada buraya gelip konu açma derdine düşmezdim. Yinede teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.