Şimdi Ara

Bu Ne Rezillik Türk Telekom !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2011in sonunda askere giderken internetle beraber telefonuda kapattırmıştık. Sonrada son görünmeyen faturadan çıkan 3-5 lirayıda ödedik diye hatırlıyorum. Şimdiye kadar onlarca mail gönderdiler yok kapattığınız hattınızdan 1 lira fazla almışız gelin alın falan. Bugünde dalga geçer gibi bu maili göndermişler. Bu ne rezilliktir arkadaş. Bu neyin borcu birde utanmadan %100 faiz indirimi falan demişler.. Dalga geçer gibi ne bu böyle bilen varmı. Devletin soyduğu yetmiyor birde bunlar devletin arkasına sığınıp ne sağarsak kardır diyor. Rezilliğe bak. Neyin ne parası bu. Bu ülkede illa soyguncumu olmak lazım illa devleti, kurumları dolandırmakmı lazım. Yerli yerinde rahat durana huzur isteyene rahat yokmu bu ülkede.

     Bu Ne Rezillik Türk Telekom !!!







  • Herkesin vatandaşı soymaya çalıştığı, her türlü üçkağıdın döndüğü bir yerde normal geliyor artık böyle şeyler. Herkes kendi çıkarının peşinde ve çıkarını bir üst seviyeye taşımak için vatandaşı gerizekalı yerine koymaktanda çekinmiyorlar maalesef. Çoğu şey oldukça düşük kalitede fahiş fiyatlara sunulurken kimsenin sesininde çıkmaması ayrı bir ilginç doğrusu.

    Arayın müşteri hizmetlerini yetkili birine bağlatın kendinizi anlatın durumu olmadı çirkefleşin biraz. Madem borcum vardı zamanında niye söylemediniz diye sorun bakalım ne uyduracaklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.