Şimdi Ara

YARDIM LUTFEN! Modulu Takamadim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.n11.com
    Dark Teledünya Uyumlu SMIT Conax CI HD Modül DK-AC-TVCAMSMIT Fiyatları ve Özellikleri
    http://www.n11.com/dark-smit-conax-ci-hd-modul-P11921655

fakat settopboxtan kaboluyu aldim resimdeki gibi girisi sattelite main ve sattelite sub kismina giriyor cable kismina girmiyor
    neyse soktum ve karti vs sekildeki gibi soktum ( ilanda oyla gozukuyor ) fakat hic bir kanali bulamiyor yardim lutfen
    paylasmami istediginiz baska bisey var mi ?
    lutfen yardim edin beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 30 Ekim 2014; 20:25:12 >

• O kablonun "Kablo TV" kablosu olduğuna emin misiniz? Uydu kablosu gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkan33 -- 30 Ekim 2014; 20:48:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolkan33 kullanıcısına yanıt
    televizyondan cable'i secip tarama yaptigimda 10 tane analog yani karincali goruntunun gidip geldigi kanal buluyor baska bulmuyor... neden hic bir kanal cikmiyor peki :(
  • Evinize gelen ATF-09 kablo olmalı. Bu kabloyi tv nizin cable bölümüne takmalısınız ardından dijital tarama yapmalisiniz

• wolkan33 kullanıcısına yanıt
    hocam cable kismina uymuyor zaten
    sattellite yani uydu kismina oluyor... menuden modul kismina girdigimde turksat falan yazisi var... yani modulu ve karti goruyor demek ki ama hic bir kanali bulmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

hocam cable kismina uymuyor zaten
    sattellite yani uydu kismina oluyor... menuden modul kismina girdigimde turksat falan yazisi var... yani modulu ve karti goruyor demek ki ama hic bir kanali bulmuyor...

kart ile modülün yönü önemli. kartı ters takmışın gibi geldi.
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    yok hocam, kartla ilgili sorun yok menuden kartin ozellikleri turksat falan gorunuyor... sorun sinyalin gelmemesinde.. bir arkadas o ucun kesilip degistirilip cable yazan kisma gelecek sekilde degismesi gerekiyor dedi( yani uydu yazan kisma gelmyecek )
    herseyi denedim zaten bu sekilde, sanirim giris o cable yazan girmeli...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    manuel arama yap. 530 mhz 6900 256qamda da 386 mhz 6900 256qama kadar 8'er 8'er ara bul şifreyi çözmezse sorun var.
    530 mhz 6900 256qam
    522 mhz 6900 256qqam
    514 mhz 6900 256 qam
    506 mhz 6900 256 qam
    ...
    394 mhz 6900 256 qam
    386 mhz 6900 256 qam
  • quote:

yok hocam, kartla ilgili sorun yok menuden kartin ozellikleri turksat falan gorunuyor... sorun sinyalin gelmemesinde.. bir arkadas o ucun kesilip degistirilip cable yazan kisma gelecek sekilde degismesi gerekiyor dedi( yani uydu yazan kisma gelmyecek )
    herseyi denedim zaten bu sekilde, sanirim giris o cable yazan girmeli...

arama yap şekilde olmuyorsa cable glecek şifre çözülmüyorsa modül yanlış takılmıştır. hocam üle seçiminiz ne benimki finladiya türkiyeden bulunmuyor. finlandiya ya da almaanya yapıp deeyin ondan da kaynaklanabilir.
    hocam ilgi ve alakaniz icin tesekkurler oncelikle... dediklerinizi yaptim yine bulmuyor... sanirim tek sorun kablonun ucunun degistirilip cable yazan kisma girmesi...3 saattir bosa ugrastim sanirim yani :D en azindan umarim artik ondandir...
  • quote:

hocam ilgi ve alakaniz icin tesekkurler oncelikle... dediklerinizi yaptim yine bulmuyor... sanirim tek sorun kablonun ucunun degistirilip cable yazan kisma girmesi...3 saattir bosa ugrastim sanirim yani :D en azindan umarim artik ondandir...

kablonu ucunda olabilir tv'un markası ayı olsaydı daha çok yardımcı olurdum. çok çıkar tak yapmayın dikkatli deeyi kaal bulunmuyorsa sorun modülden değildir zaten. kanalı bulup şifre çözülmüyorsa modüldendir. önemli değil keşke sorununuzu çözebilseydim.
    hocam cok tesekkur ederim sorun cozuldu televizyonu kapattim hatta artik yarin modulu aldigim yeri ararim, kablocuya gider ucu degistirim diye...

son anda aklima gelen bir tane eski tip anten ucu aldigimi hatirladim evin altini ustune getirdim ve buldum riski alip ortadan kestim kablouyu taktim
    aramayi baslattim umutsuzca,.. yuzde 60a kadar geldi hatta hala sifir kanaldi ulan bosa kabloyu da kestim dedim sonra bir baktim kanallari buldu :Dbaya sevindim :D

cok tesekkur ederim cidden ilginiz icin...
  • quote:

hocam cok tesekkur ederim sorun cozuldu televizyonu kapattim hatta artik yarin modulu aldigim yeri ararim, kablocuya gider ucu degistirim diye...

son anda aklima gelen bir tane eski tip anten ucu aldigimi hatirladim evin altini ustune getirdim ve buldum riski alip ortadan kestim kablouyu taktim
    aramayi baslattim umutsuzca,.. yuzde 60a kadar geldi hatta hala sifir kanaldi ulan bosa kabloyu da kestim dedim sonra bir baktim kanallari buldu :Dbaya sevindim :D

cok tesekkur ederim cidden ilginiz icin...

bende çok sevindim önemli değil. kanal bulup da şifre çözülmese modülden bulurdum da ondan olmadığını anladım görmediğim için neyden kayakladığını bulamadım. anten ucu önemli bulmasını engelleyebilir.

• hocam modülle ile ilgili başka sorunuz olursa yazın bildiğim bir şeyse cevaplamaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

hocam modülle ile ilgili başka sorunuz olursa yazın bildiğim bir şeyse cevaplamaya çalışırım.

Türkiye'de satılan modüller çok pahalı, yurt dışından önerebileceğiniz bir yer var mı? Modülün conax Modülü olması dışında dikkat etmem gereken bir şey var mı?

• ibribr kullanıcısına yanıt
    yurt dışında güvenilir olarak bildiğim satıcı yok. sahte olmayan bozuk çıktığında iade edebileceğiniz modülleri satın alalabilirsniz bunun dışında önerebileceğim bir şey yok. en ucuz bulduğunuzu alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 29 Mayıs 2015; 22:35:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

yurt dışında güvenilir olarak bildiğim satıcı yok. sahte olmayan bozuk çıktığında iade edebileceğiniz modülleri satın alalabilirsniz bunun dışında önerebileceğim bir şey yok. en ucuz bulduğunuzu alın.

Peki hocam yurt dışı fiyatları daha uçukmuş. Şöyle bir yerde buldum birisi orjinal diğeri değil sanırım.
    http://www.kabloteknik.com/component/virtuemart/?page=shop.browse&category_id=4

• birisi orijinal değil gibi gözüküyor. o sitenin güvenirliğini bilmiyorum. elektronik mağazaların internet sitelerinden almak daha güvenilir olur.
  • 135 tl imiş yeni seri en ucuz fiyatı. bir ara 90-100 tl civarıydı. euronun çıkması etkiledi zannederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 29 Mayıs 2015; 23:30:58 >
  • Bu modül ve kart hangi platform için?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.