Şimdi Ara

Facebook'tan tanidigim birrisiyle sohberi ilerletmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Yaşım 23. Şu ana kadar sevgilim olmadı hiç Fırsatlar geçse de elime her seferinde içimden olmaz dedim. Çünkü ruh ikizimi bulmadıktan sonra böyle bir şeye kalkışmamın pek mantıklı olmadığı kanısındayım. Kısacası bir ilişkim olacaksa mutlaka ciddi bir ilişki olmalıdır. Maalesef çevremde benim huyuma, suyuma uygun kimseye rastlayamadım bu güne kadar. Cogu muzik olmakla birlikte bir cok hobim var. Ve genel olarak insanlara elimden geldiginin en iyisiyle yardimci olmaya calisiyorum. Ama çevremdeki hiç kimsede ne bir hobi, ne bir zevk, ne doğru düzgün bir hayat görüşü , ne bir fikir ne de karakter mevcut. Hepsi sıradan, aynı fabrikadan çıkmış gibiler. Hepsi Türkçe pop şarkıları dinleyip, arkadaşlarıyla dışarıda gezip tozmak sonra da facebook ve instagrama fotoğraf yüklemek dışında bir şey yapmıyor. Çok anlamsız geliyor ve otomatikman insanlardan uzak oluyorum. Bu da bana yalnızlık hissi veriyor. Çünkü paylaşacak bir çok şeyi varken paylaşacak birisini bulamamak insana çok koyuyor.

    Biraz uzun oldu kendimden bahsetmem ama fikir vermesi açısından yararlı olacağını düşünüyorum. Asıl meseleye gelelim.
    Normalde facebook'tan tanışma, kız ayarlamaya çalışma gibi bir huyum vs. yoktur. Hatta pek doğru olmadığını da düşünüyorum. Ama çevremde kimse olmayınca bu durum nahoş olmaktan çıkıyor bir nebze.

    Facebook'ta admin olduğum sayfam var. MUSE Türkiye adında. 900 kişiye yakın takipçi var. Sayfayı beğenen çok kişi eklidir normal profilimde. Bu kız da onlardan birisi. Ama bu kızda farklılık var. Tam aradığım kişi olduğunu düşünüyorum. Bu kaniya nasil ulastigim bende kalsin ama kesinlikle aradigim kisi bundan eminim.

    Cok fazla sohbetimiz olmadi . Facebook sayfamda cekilisle muse baskili tisort veriyordum. Sonrasinda cekiliale bu kiz cikti. Daha sonrasinda zaten bu fikir yavastan cikti ortaya.
    Tisort ciktiktan sonra tisortun baskisi ile ilgili vs konustuk, ayarladik. Kizin kaldigi yurda gonderdim. Daha sonrasinda bir sohbetim olmadi. Bu olay da yaklasik 3 ay kadar once oldu. Simdi ben sohbeti ilerletmek istiyorum ama ne sekilde baslamaliyim? Baslangic gelse gerisi gelecektir ama baslamak asil sorun. Ne yapabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • O kiz baska bir cekiliste de cikarsa olmaz
    3 ay olmus la. Biraz gec kalmisin yoksa tshirt geldi gelmedi muhabbeti yapabilirdin. Veya kullanimi iyi mi falan diye de girebilirsin ama cok abes dusecektir. Baska bir konu bul. Veya sey yap yeni bir cekilis aç, direk buna mesaj at yeni cekilis geliyor katilmani beklerim bakarsin sana cikar falan.
    baska nasil bi muhabbet olur bilemiyorum. Muse ne onu da bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavaş yavaş faceden konu açmalısın,açık gördüğün zaman mesaj at...onunla ilgili şeyler sor,ne seviyor ne sevmiyor...konu genel olarak o olsun hep...ben platonik oldugum kızla böyle böyle konuştum ve bana çok alıştırdım...sevgili olunca bana dedi ki sen de işini biliyormuşsun ha,önce kendine alıştırdın,bagladın beni sonra da bırakmak imkansız hale geldi (2-3 ay kadar sürdü böyle)...teklif ettiğim zaman evet demedi ama hayır da demedi,tanıdık birbirimizi falan işte sonra sana çok çektirdim dedi ve kabul etti 2-2,5 yıl sürdü ilişkimiz ve çok acı bitti...platonik aşkı bilen bilir,hele bu aşk gerçege dönüşürse işte ne kadar mutlu olduysan ilk zamanlar,bittiginde de o kadar acı çekiyorsun..




  • O muhabbeti yaptim hocam. Begendigi vs. Soyledi. Tesekkur etti.
    Muse muzik grubu hocam. Acaba admin olur musun ben pek ilgilenemiyorum vs. diyip?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yorgun şair

    yavaş yavaş faceden konu açmalısın,açık gördüğün zaman mesaj at...onunla ilgili şeyler sor,ne seviyor ne sevmiyor...konu genel olarak o olsun hep...ben platonik oldugum kızla böyle böyle konuştum ve bana çok alıştırdım...sevgili olunca bana dedi ki sen de işini biliyormuşsun ha,önce kendine alıştırdın,bagladın beni sonra da bırakmak imkansız hale geldi (2-3 ay kadar sürdü böyle)...teklif ettiğim zaman evet demedi ama hayır da demedi,tanıdık birbirimizi falan işte sonra sana çok çektirdim dedi ve kabul etti 2-2,5 yıl sürdü ilişkimiz ve çok acı bitti...platonik aşkı bilen bilir,hele bu aşk gerçege dönüşürse işte ne kadar mutlu olduysan ilk zamanlar,bittiginde de o kadar acı çekiyorsun..

    Kendimden pek fazla bahsetmeden, onun kendisinden bahsetmesini mi saglayayim soru sorarak muhabbet ederek?
    Muhabbete giris kismi onemli. Nasil girecegim? Sonrasi gelir zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eğer direk admin meselesini açarsan tekmeyi yersin. Yavaştan yavaştan yaklaşacaksın. Bir kaplan avına odaklanmadan saldırırsa ne olur tabiki de kaçırır. Senin yapman gereken tek şey yeni bir çekiliş yapmak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lynxou

    Eğer direk admin meselesini açarsan tekmeyi yersin. Yavaştan yavaştan yaklaşacaksın. Bir kaplan avına odaklanmadan saldırırsa ne olur tabiki de kaçırır. Senin yapman gereken tek şey yeni bir çekiliş yapmak.

    Mesaj-avatar uyumu

    Şimdi tekrar çekiliş yapacağım. 100 kişi arasından tekrar ona çıkması saçma olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

    quote:

    Orijinalden alıntı: Lynxou

    Eğer direk admin meselesini açarsan tekmeyi yersin. Yavaştan yavaştan yaklaşacaksın. Bir kaplan avına odaklanmadan saldırırsa ne olur tabiki de kaçırır. Senin yapman gereken tek şey yeni bir çekiliş yapmak.

    Mesaj-avatar uyumu

    Şimdi tekrar çekiliş yapacağım. 100 kişi arasından tekrar ona çıkması saçma olur.


    saçma olacak ama bu direk senin ona ilgin olduğunu ona kanıtlayacak, bu kadar basit yani, bu yüzden acele et derim başkası kızı kapmadan niyetini belli et, içinde ubde kalmasın.




  • Kha'ma laf etme.
    Ona çıkmasını sağlamayacaksın zaten. Sadece ona haber vereceksin. Böylelikle muhabbet açılmış olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.