Şimdi Ara

Prandelli'nin Adamlığı yarın belli olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugüne kadar yaptığı açıklamalar ve tutarsız davranışlarıyla güven vermeyen prandelli nin ne kadra ve nasıl bir adam olduğu yarın belli olacak.Eğer aylardır kadro dışı olan sabri maç kadrosuna dahil edilirse prandelli ye kimse lafın gelişi bile adam diyemez.Ancak korkak bir kukla çalıştırıcı yapar böyle birşey.

    pandev dzemali geldiğinde yönetime bizzat teşekkür edip çok mutlu olması,yönetim gidince bunları ben istemedim demes,(Van Gaal in böyle birşey söylediğini düşünün,bu tutarsızlığı yaptığını,hayallerde bile olmuyor değilmi,düşünemediniz?)

    Sabri kararını kendisi verdiğini söylediği,bunu çok kez tekrar tekrar vurguladığı halde,hatta başkan sabri için adresi prandelli gösterdiği zaman"sabri konusu bizim için kapanmıştır" diyen prandelli,şimdi"sabri kararını ben vermedim,yönetimin kararıdır diyorsa(basında son iki gündür heryerde bu söyleniyor,yalanlayanda yok,albayrakda böyle demiş) (Bu durumda prandelli o zaman herkese yalan söyledi,ya da şimdi yalan söylüyor,kendisi iki durumdan bir durumda mutlaka yalancı durumunda,düz mantık) Bu tarz bir tutarsız,zavallı açıklamayı Mourinho filan yaptığını düşünün? Düşünemediniz değilmi?

    Gözlerine,bakışlarına şiir yazacak kıvamda açıklamalar yaptıığı adam ve yönetiminin arkasından açıkça salvo yaptı prandelli,bu da etik ve düzgün değildi.

    Sabri yi sen kadro dışı bırakmadıysan,adam gibi en başında söyleyecektin,yönetim kararı diye,yok eğer sen bıraktıysan,şimdi daha göreve gelir gelmez,sana rağmen sabriyi affedenlere istifanı sunmalıydın.Bir adam böyle yapardı çünkü.

    Sonuç olarak her ne olursa olsun,yarın 18 kişilik kadroda sabri olursa prandelli td liğini geçtim,adamlığını sorgulatır ciddi olarak.Ve son olarak sakisi,her yemekte yanı başında poz veren,selçuğu yarında 11 de çıkarırsa,bu td tercihi değil,düpedüz korkaklığının,etkisizliğininsilikliğinin tezahürü olur.(selçuk formsuz değil,artık zarar verici boyutta rezil bir halde,avrupada çok lig izliyorum,kendisi kadra formsuz,kötü olupta ısrarla oynatılan tek bir adam daha yok,belki biraz manu dan mata sayılabilir bunun durumuna benzer,o bile şu anki formuyla selçuktan 2 kat iyi)







  • Ben onu bunu bilmem. Selçuk yetersiz demiş oynatmak istememiş. Bu selçuğu bu takımdan kovsun. Burakta kazma desin. İçinde tutmasın. şu 2 mal başa bela oyuncu gitmeden hiç bir gs yöneticisi ve çalışanı adam değildir.
  • Adamlığı derken kelimelerimiz düzgün seçelim. Kendisi kişilik olarak düzgün karakterde bir insandır. Teknik adamlığı yarın belli olacak yazmak daha mantıklı ve insaniyetlidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Butterflyman

    Adamlığı derken kelimelerimiz düzgün seçelim. Kendisi kişilik olarak düzgün karakterde bir insandır. Teknik adamlığı yarın belli olacak yazmak daha mantıklı ve insaniyetlidir.

    bende onu diyorum,gayet açıkça yazdım,karakterli adam karakterli davranır,korkak,kaypak,tutarsız değil,yarın gösterecek işte ne kadar karakterli olduğunu
  • maç kadrosu açıklandığı anda belli olacak, şayet beklediğim gibi olmaz ise büyük ihtimal bu sene öpseler gs maçına gitmeyeceğim.
    gitmeyi bırak, tv'den de izlemeyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Butterflyman

    Adamlığı derken kelimelerimiz düzgün seçelim. Kendisi kişilik olarak düzgün karakterde bir insandır. Teknik adamlığı yarın belli olacak yazmak daha mantıklı ve insaniyetlidir.

    yalan konuşmak
    aldığı paranın hakkını vermeden o koltukta başkalarının kuklası olmak

    karakter meselesi değil de nasıl oluyor da teknik direktörlük kabiliyeti oluyor ?
  • prandelli nin adam filan olmadığı,karaktersiz,güçsüz bir kukla olduğu tescillendi,ekleme bu abdürrahim albayrak ın yerlileri kayıracağını söylemiştim,takım asıl şimdi ayrıştı,geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.