Şimdi Ara

Futbol Terörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'de futbolu terörize eden bir grup var.Bu grubun amacı,kendi adamlarını,kendi futbolcularını bir yerlere getirip oralarda tutunmasını sağlamak,futbolu spor olarak değil daha çok gündemi değiştirme,insanları aptallaştırma şekline sokmak.Ayrıca bu şekilde paranın dönüşümü kendi içlerinde devam edecek.Yan gelip yatanlar milyonlar kazanacak.Buna çanak tutanlar da karşılığını alacak.

    Bu grupta gerekli olanlar.

    1)Kulüp yönetme becerisi bile olmayan,takımının dibe vurmasına neden olan başkanı futbolun en tepesine getirmek
    2)Karpatların Maradonası'nın kariyerini şekillendirdiği bir teknik adamı Tff başkanının sağ kolu haline getirmek.İnanılmaz yetkilerle donatmak.
    3)Prens diye yutturulan adamlar ile ülke futbolunu işgal etmek
    4)Yerli çöplüğü
    5)Medya

    İlk 2 unsurda görüyoruz ki futbolu geliştirmek,teknik taktik bilgisi,altyapılar konusunda ağızlar bıçak açılmıyor.Kurtlar vadisinden fırlamış tiplerin ülke futbolunu yönetmesini kim ister?Cevap basit:Erdoğan.

    Erdoğan taa akil adamlar konusu gündeme geldiğinde Terim'e teklif yaptığını,onun yaptığı işlerden memnun kaldığını söylemişti.Bir siyasetçi bir teknik adamdan medet umuyorsa,ben ona teknik adam demem.Buradaki kritik nokta şu:Fatih Terim'in ülkenin büyük bir kesimi tarafından put haline getirilmesi.Erdoğan'ın da bunu kullanmak istemesi.

    Şimdi palavra mı sıkıyorum yoksa gerçekleri mi anlatıyorum?Sonuca bakalım hep beraber.Türkiye'de futbol hiçbir dönemde bu kadar çirkinleşmedi.Önce bir şike konusu ortaya attılar 2 sene ülke gündemini işgal etti.Biri hapiste diğer kupamı ver diye bağırıyor.Peşinden 1 sene boyunca Fatih Terim'in medya önünde Godfather'a evrilmesi,herkese ayar vermesi,peşinden kovulması,milli takıma geri dönmesi,derme çatma takımları yenerek tekrar halk gözünde imparator ünvanına kavuşması.Fenerbahçe bitti sıra Galatasaray'ın gündemi işgal etmesine geldi.

    İlginçlikler bitmek bilmiyor,milli futbolcuların silah olayı,sakatlık bahaneleri,oyuncuların gelmek istememesi,babalarının konuşması,Terim'in onlara da ayar vermesi,İzlanda,Çek,Letonya rezillikleri,Terim'in basın mensuplarına tekrardan ayar vermesi.

    Bitmek bilmiyor!Galatasaray'daki yerlilerin gruplaşmaları,teknik adamları gönderme gayretleri,formayı çıkartmalar...Bunların başını çeken grubun prensler! olması da hiç şaşırtıcı değil.I love you hocam diyen adamı yeni yönetim ile Galatasaray'da futbolun baş sorumlusu ilan etmek.Kadro dışı kalan adamlara tekrar forma vermek.Kadro dışında bırakmaların artması gerekirken,kadro dışındaki adamlardan medet umulması.Bu yöneticinin siyasi görüşünü de söylemeye gerek yok sanırım.

    Fenerbahçe'ye bakıyorum.Ne zaman bir kaos ortamı,ne zaman bir kavga, Emre ve Volkan olayların başını çekiyor.Onlar için de prens diyebiliriz sanırım.Rabia çeken adam, bu puzzle'ın dışında bırakılır mı?

    Türkiye'de hiçbir dönemde yerli futbolcular bu kadar değerlenmedi.Edirne'den dışarı ancak havlu tutmak için çıkacak tipler,Türkiye'de inanılmaz paralar götürüyor.Bu isimlerin eleştirilmesi yasak! Spor programlarındaki yorumcuların hemen hemen hepsi bunları koruyor,kolluyor.Teline dokundurmuyor.Daha geçenlerde eleştirirken izin istiyorlardı,isim vereyim mi diyorlardı.Emir yüksek yerden çünkü.Başına gelecekleri biliyor adamlar.Sneijder ve Melo'yu eleştirmek için ciğerci kedisi gibi pusanlar,konu yerlilere gelince yan çiziyor.Rıdvan Dilmen olayı tazeliğini koruyor.Fener derbisinin devre arasında yaptığı yorum ortada.Sneijder'i yerden yere vurdu 45 dk'ya bakarak.Söylediği sözler ağzına tıkandı ama akıllanmaya niyetleri yok.Sinan Engin'e bakıyorsun Aziz Yıldırım'a söz söyletmez,Töre'ye söyletmez,Emre'ye söyletmez ama Melo'ya gelince ağzına geleni söyler.Bruno Alves'in uçan tekmesi için yaptığa yoruma bakın:''Melo'ya yapsa anlarım''.Onlar da bu oluşum parçaları.

    Ben resmin tamamına bakıyorum ve görüyorum ki sistematik bir futbol terörü var.Bütün unsurlar birbiri ile bağlantılı.

     Futbol Terörü


    Not:Konuyu Galatasaray bölümüne açmamın sebebi ağırlıklı olarak bizden örneklendirme yapmış olmam.







  • Bu konu uçar gibi geliyor. Doğru söyleyen 9 köy falan yani
  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi düşünüp yazmışsın da bunu burada kimse okumaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ipwntrolz

    iyi düşünüp yazmışsın da bunu burada kimse okumaz

    Yazı biraz uzun olmuş şimdi farkettim.Pek ilgi yok dediğin gibi.
  • bilader 2.5 senedir sabrediyoruz ama sadece biz sabrediyoruz... millet herşeye devam ediyor tövbe ettik ama canımızda çekmiyor değil yani tek sorumlu tff ve medyadır nerde o eski deplaseler..
  • Okudum da yorum yapacak bir şey yok. Bu konuyu 3 kelimeyle özetlerim. Onda da 1 ay ban yerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Bana sövmezsin herhalde
  • FlameSplasher kullanıcısına yanıt
    Yok sen gayet güzel yazmışsın
  • Hepsini okudum.Hak verdim.
    Bir ülkede futbolu kurtarmanın yolu sandıktan geçer mi arkadaş ?
    Bize her şey müstahak.Muz Cumhuriyeti.
    M.C.
  • Beyler dediklerimiz bir bir çıkıyor.Açın artık gözlerinizi.Sneijder ilk 11'de yok.Adamlar hala Aysal'ın suçu diyorlar.Hedef şaşırtmak bu olsa gerek.

    Görün gerçekleri artık.Terim-Demirören-Yerliler-Medya işbirliği yapıp Galatasaray'ı batıracaklar.Yerlilerin çiftliği haline gelecek.
  • anlamıyorum nerde yaşlı var bizim yönetimde, uefa başkanları fifa başkanları yaşlı bunlar parayı seviyor, takımları sabota etmeyi seviyorlar bırakın gençlere bu işleri artık
    Derin gs diye bişi var, Ünal Aysal zamanındada vardı her zaman vardı ama etkinliğini kırmıştı, şimdi tekrar geldiler Ünal Aysal gidince.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.