Şimdi Ara

TAVSIYENIZ NE OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sürekli bilgisayar basında oturan biri olarak akıllı telefon ihtiyacım olmamıştı. seneler önce sıfır olarak aldığım Nokia 5800 kullanmaktayım, ömrünü çoktan doldurdu diyebilirim buna artı olarak bilgisayar başında olamıycam farklı bir işe atıldım. Aşağı yukarı 10 gündür forumları geziyorum az çok bir şeyler oluştu kafamda ama sizlerin tavsiyeleri benim için çok önemli,

    * Yeni akıllı telefona geçiş yapacak biri olarak ileri seviye bir cihaz mı almalı yoksa orta seviye alıp alıştıktan sonra ileri seviye bir cihaz mı almalı. Bu maddedeki kastım telefonu tüm özellikleriyle kullanmadıktan sonra niye onca para vereyim aklıma geliyor.

    * Telefonu daha çok kullanım amacım; kamera, müzik, 1-2 oyun, ve bir kaç uygulama dışına çıkacağımı düşünmüyorum, Yani çok aşırı kurcalamam.
    * Ekran boyutu 5800 bilirsiniz, aşırı büyükte zorluk yaşar gibi hissediyorum özellikle 5,5 6 inchlerde.

    Bu maddeler dahilinde aşağıdaki telefonlardan önerebileceğiniz veya başka bir öneride olacağınız tavsiyelerinizi bekliyor olacağım. Nedeniyle öneride bulunursanız sevinirim, herkese iyi akşamlar dilerim.


    - Asus Zenfone 5 veya 6
    - Casper Via V5

    - LG G2 32GB
    - Sony Xperia Z1 - Z2 veya Z3c

    -İzmirden elden alabileceğim firmalar önerebilirseniz sevinirim.







  • Sana lg g2 iyi gider al kullan derim.
  • oncelıkle G2 bahsettıgınız ıhtıyacları rahat karsılar fp olarak cok ıyı donanım gucu fazlasıyla yeterlı kullanıyorum memnuum+ama butce varsa z3comapct alın cok daha uzun sure gıder ve bataryada asmıs bır cıhaz caspera para falan kaptırmayın derım fason cın cıhazları getırtıyor.
  • atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    Zaten bir çok markayı ve lg nin g3 nüde eleyip sağlam 2 model yazdım, lg g2 ve sony nin xperia z serileri. En mantıklı lg geliyor ama kamera ve ses kalitesi olarak çok fark olacaksa sony e yönelebilirim.
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    LG G2 32gb düşünüyorum açıkçası ama kamera ve seste çok fark olur diyorsanız Sony Z3c yönelebilirim. Bunlara ek olarak başlangıç için bi asus zenfone5 al diyen yok sanırım ? ;)
  • Bahsettigin telefonlar arasinda zenfone 5 in hasamesi okunmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatal.35 kullanıcısına yanıt
    taıkı butce varsa z3c alınır,G2 ten cok daha ustun cıhaz benımde bır sonrakı hedefım z3comapct zaten
  • Evet arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım, kamera ses çok fark eder diyorsanız Z3C alıcam, pek farkı olmaz diyorsanız LG G2 32 GB yönelicem son tavsiyeleri alırsam memnun olacağım, teşekkürler.
  • G2 al daha sonra yüksek bütçeli bir telefon alırsın.
  • Yani izmrideki büyük firmalarda lg g2 32 gb 1500 tl , sony z3c 1800 tl. 300 tl fark vermeye değerse kamera ve ses kalitesi için z3c diyorum, pek fark etmez deniliyorsa lg g2 alacagım. Birde daha uygun fiyata bulan arkadaslar nerelerden temin ediyorlar bu cihazları?
  • fatal.35 kullanıcısına yanıt
    Yok ya 1100 e bulursun internetten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.