Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 3 Şubat 2016; 16:47:17 >

• 1700 tlye 2011 model 125znu satiyorlar sahibinden.comda. benim butce ekipman harici 2000 tl. alinmaz mi?
    uzun yola (200 km gelir mi? )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 3 Şubat 2016; 16:47:55 >
  • hocam siz kac km kullandiniz bu.motoru? memnun kalmadiniz mi? fiyati makul diye dusunuyorum.
    size sorun cikardi mi? hic yolda kaldiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4 -- 3 Şubat 2016; 16:48:07 >
  • bendede var znu 2014 model 2750 km de şu ana kadar sorun yaşamadım zmanı gelince yağını değiştrip hava filtresini kontrol ediyorum devam kapalı alanda muhafaza edyrm zaten açıkta durdğundada brandası var tamam çok iyi bir motor değil ama sanayiden çıkmıcak kadarda kötü olmadığını düşünüyorum
  • Ben de onu diyorum zaten :D

Amma hepten sorunsuz da değil. Ivır zıvır sorunlar var, yukarıda yazdığım gibi.

Bu motor (ve diğer çinli motorlar özellikle de scooterler) detaycılara, yüksek kalite bekleyenlere, eli anahtar tutmayanlara.. gelmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arda4 kullanıcısına yanıt
    hocam baya arıza cıkarmıs ne kadar sürede bu kadar arıza oldu modeli kaç motorunuzun ?
  • Yazdıklarım hem arıza hem de değil. Motor 2014 model Temmuz çıkışlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.