Şimdi Ara

msn neden benim adresimi açmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim adresimden başka bi sürü adresi açıyo ama benimkini açmıyor,maillerimi okuyabiliyrm ama msn yi açamıyrm
    neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinarymsc -- 17 Ekim 2006; 11:07:51 >

C:\Documents and Settings\bilgisayar adı\Application Data\Microsoft\MSN Messenger burdaki klasörlerin hepsini silip tekrar dene ama burdaki klasörleri sildiğin zaman msn de kayıtlı olan tüm özel ifadeler ve görüntü resimleride silinecek.
  • hata kodu: 81000314 nedir arkadaslar

5 ayrı ßilgisayarda denedim açmıyor, Arkadasımı aradım kendi msn ini kapadı ßenimkini denedi açmadı ,http://webmessenger.msn.com/ dan denedim açmadı mail şifremi falan değiştirebiliyorum anlamadım arkadaslar ßi yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stolz -- 17 Ekim 2006; 12:07:08 >

Orjinalden alıntı: stolz

hata kodu: 81000314 nedir arkadaslar

Bu hata genellikle, Msn Servislerinde Problemler Olduğu için Meydana Gelir..Buradan Kontrol Et Eğer problemler varsa bekle onlar Bitinceye Kadar Bekle Bilgisayarda Bir Değişiklikler Yapmana Gerek Yok...

Eğer sorun senin bilgisayarda oludğunu düşünüyorsan Şunu Dene;
    Başlatta Gir oradan Çalıştıra Tıkla Ve şunu yaz
    regsvr32 softpub.dll
    Sonra Entera Bunları yaptıktan sonra Mutlaka Olacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiMicrop -- 17 Ekim 2006; 12:06:35 >

İnsallah biter. Bekle Bekle nereye kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stolz -- 17 Ekim 2006; 12:29:45 >
  • 7.5 - live messenger - webmessenger hepsini denedim olmuyor

• Yaww bende delirecem bütün müşterilerdede o hesap var oradan dosya gönderiyolar. Kaldım öyle ortada.
  • Tüm yazılanları okudum aynı sorun bendede var bağlanmayı denedikten sonra 81000306 kodlu hatayı veriyor.Umarım kısa sürede sorun giderilir.Acaba elimizden gelen bişi yok mu?İnsan farkına varıyor istemesede eli ayağı olmuş msn messenger...
  • Birisi msn adresinizi dondurmuş olabilir.Eğer şirkette msn açılmıyorsa bunu engellemeye yönelik programlar vardır.İstenilmeyen sayfalara ziyareti yasaklayan,internetin gereği dışında kullanılmasını engelleyen programlar
  • Benimde aklıma geldi msnimin dondurulmuş olabileceği ama aynı zamanda hepimizin dondurulduğunu sanmıyorum ve bu sabaha kadarda herşey normal çalışıyordu durumunda bir değişiklik olan varsa haber etsin lütfen. Pc sini formatlayan varsa haber etsin eğer işe yararsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Protrek -- 17 Ekim 2006; 14:59:17 >

MSN Messenger'da oturum açmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz:
    * Hizmetten veya Internet bağlantınızdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle şu anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
    Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdakini deneyin:

1. Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.
    2.Msn Messenger# 'ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.
    3.İşletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinizden emin olun. Microsoft® Windows® işletim sistemleri için,Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin.
    4. Güvenlik duvarı kullanıyorsanız, MSN Messenger'a güvenlik duvarı üzerinden tam erişim izni verildiğinden emin olun. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bakın.
    5. MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrulayın.
    Notlar
    * Bilgisayarınız bir kurumsal ağın parçasıysa, ağın MSN Messenger hizmetine erişmeye izin verdiğini doğrulamak için ağ yöneticinize başvurun.
    * Çevirmeli bağlantı kullanıyorsanız, bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Daha sonra yeniden bağlanmayı deneyin.

• Eda_fb teşekkürler bilgi için ama şuan başka msn açabiliyorum pcm den :)
    webmessenger.msn.com ile girdim açmadı mail ile şifre değişikliği falan yapaßiliyorum aynı makinada ßaşka msn açaßiliyorum yani sorun makinada veya mailde değil. mail dondurma dediğiniz olay mailbomb sadece hotmaillere tekrar tekrar şifre sallayan ßi prog. öylelikle geçici olarak sersiv dışı muhabbeti meydana çıkıyor ve ßu ßi kaç dk dır sabah 9 dan ßeri msn açılmıyor gece herşey normaldi. Hala ßekliyoruz ßakalım
    Protrek:O zaman hotmail.com dan kiş listesini al yeni açtığın msn e kaydet derim pek bi değişiklik olmaz eğer spacen de varsa zaten ona giriş yapabiliyosun yeni açtığın hesaba space yapıp aktarırsın
    quote:

Orjinalden alıntı: stolz

işyerindeyim şuan
    6 ayrı makinada denedim açmadı
    webmessenger.msn.com ile girdim açmadı mail ile şifre değişikliği falan yapaßiliyorum aynı makinada ßaşka msn açaßiliyorum yani sorun makinada veya mailde değil. mail dondurma dediğiniz olay mailbomb sadece hotmaillere tekrar tekrar şifre sallayan ßi prog. öylelikle geçici olarak sersiv dışı muhabbeti meydana çıkıyor ve ßu ßi kaç dk dır sabah 9 dan ßeri msn açılmıyor gece herşey normaldi. Hala ßekliyoruz ßakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 18 Ekim 2006; 15:12:24 >

• Arkadaşlar şirket engellemesiyle falan ilgisi yok benim hotmail hesabımı açıyor iş yeri hesabımı açmıyor, hem kim engelleyebilir ki şirket benim şirket yawww

Başka sehirden arkadaşa bile denettim açmıyor işte.
    delirecem yawwwww
    ne zaman hallederler bunu acaba

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.