Şimdi Ara

Superonline'ın taahhütsüz tarifesi yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sitelerini araştırdım buraya baktım kesin bi yazı bulamadım, bildiğiniz taahhütsüz tarifeleri yok mu?


    Edit: yokmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synster -- 29 Ekim 2014; 12:06:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Synster S kullanıcısına yanıt
    Maalesef bütün tarifeler 24 ay taahhütlü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Synster S kullanıcısına yanıt
    Taahhutlu kampanyalarda fiyat kısmına geldiğinizde "tarife fiyatı" diye bir ifade var. Yani taahhutsuz abone olursanız bu fiyattan ucretlendirilirsiniz demek anlamına geliyor bence. Superonline'a sorup teyit etmek lazım. Zaten mantığa aykırı. Duşunun ki 24 ay taahhutlu abone oldunuz, taahhüt bitiminde yenilemeyince aboneligi fesh mi ediyorlar? Daha yuksek bir ücretten de olsa devam etmesi lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Synster S kullanıcısına yanıt
    VAR VAR OLMAZMI. ÖRNEĞİDE BENİM. ADAMLARA SÖYLE TAAHHÜTSÜZ ALICAM DİYE TELEFONDAN. SANA DAYIYOLAR YOK ŞÖYLE KAMPANYA YOK BÖYLE KAMPANYA DİYE AMA İNADINDA İSTEMEDİĞİNİ BELİRT. AKTİVASYON VE MODEM ÜCRETİNİ ALACAKLAR SENDEN BİRDE 5 6 TL DAHA FAZLA ÖDERSİN AYLIK. ŞAHSİ DÜŞÜNCEM MODEMİ DE ÖDERİM AKTİVASYONUDA ÖDERİM AYLIK FAZLADA PARA VERİRİM ÇÜNKÜ TAAHHÜTE İMZA ATTINMI KÖLE SİN AMA TAAHÜTSÜZ ALIRSAN İSTEDİĞİNİ YAPTIRTIRSIN. SANA GELDİKLERİNDE SÖZLEŞME İMZALATACAKLAR. EVRAKLARIN ARASINA ÇAKTIRMADAN TAAHÜT KOYARLAR GELEN ADAM ANLATIR ABİ ŞÖYLE İYİ BÖYLE İYİ İMZALAMA GEÇ. BAĞLIYCAKLAR SIKINTI OLMAZ. BEN BİR GÜNDE AÇTIRMIŞTIM. GEÇENLERDE ARADILAR DEDİLERKİ YAKINDA ZAM GELEBİLİR ZAMDAN ETKİLENMEMEK İÇİN SİZE TAAHHÜT VERELİM FALAN FİLAN DEDİM BEN ZAMNDAN ETKİLENMİYORUM Kİ. CALL CENTER DAKİ ARKADAŞ OLURMU ÖYLE ZAM YAPARSAK ÖDEMEK ZORUNDASINIZ DEDİ. BENDE ŞÖYLE CEVAP VERDİM. BEN ZAMDAN ETKİLENMEM TAHHÜTÜM YOK ZAM GELİRSE HEMEN İPTAL EDERİM DEDİM. SUSTU KALDI. BU OLAY 6 AY ÖNCE FALAN DI HALA ZAM YOK. İŞLERİNİ DÜZGÜN YAPMAZLARSA TAAHHÜTÜM YOK ÇIKARIM İPTAL EDERİM DE BAK NASIL İLGİLENİYOLAR. BU MEMLEKETTE TELEFON İNTERNET UYDU ARTIK NE VARSA YEMİNİM VAR FAZLA PARA ÖDERİM AMA ASLA TAAHHÜTLÜ HİZMET ALMAM. ÖFKELENİP SAĞLIĞIMDAN OLUCAĞIMA PARAM GİTSİN DAHA İYİ




  • akrepsianka A kullanıcısına yanıt
    En temizi bu tabii fakat aktivasyon ayağına 150-200 lira alıyorlar. Bir de aylık tarife farkı 5-6 lira degil maalesef. 15-20 lira. Yani taahhüt verip iptal etmek yeri geliyor daha ekonomik oluyor.

    Hesabı iyi yaparsanız taahhüt verilebilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uydunet kullanıyorum

    modemi sahibinden den ikinci el aldım

    40 lira kablotv 45 lira uydunet aktivasyon ücreti ödedim

    şu an 50 liraya kablotv artı uydunet kullanıyorum

    canımın sıkıldığı an iptal ederim taahhüt bilmemne uğraşmam
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    akrepsianka A kullanıcısına yanıt
    Keşke fark 15-20 lira olsa. Şu an başvurduğum tarifede taahhütlü fiyat 40, taahhütsüz fiyat ise tam 85 TL. İki katından da fazla. Bu durumda mecburen taahhüt veriyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techturch -- 29 Ekim 2014; 15:30:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş aklın varsa süperonline alma 2 senedir rezaletin kralını yaşadım üstüne sözleşmem bitti modemi gönderdim adamlar benden 150 tl modem ücreti kesme derdinde.
  • 40 lira 85 lira fark olmamasi lazim bence yalnisin var iyi arastir. Ben sadece 5 tl fark oduyorum. 20mb 100gb almistim zamaninda 69tl veriyorum. Taahute gecersem 5 tl indirim gelecekmis. Ne isime yarar. Ben gunumuz turkiyesinde fazla para verip taahhutsuz kullanmaya and ictim. Bu buyuk firmalarin köle si olmam hic bir zaman. Dedigim gibi taahhut yap diye 45 tl fark olmaz iyi arastir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.