Şimdi Ara

Nakamichi ia-2 ve Dali 107

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Baslikta yazanlari kullanmaktayim. Lg plazma tv, kablo tv ve pc kullanmaktayim. Daha once lg ses sistemi oldugu icin optikten tvye baglar hepsinde kullanirdim. Optik-rca donusturuculer varmis. Bununla tvye baglasam olumlu olumsuz ne gibi seylerle karsilasirim? Baska mantikli yontem geliyorsa akliniza lutfen yaziniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Vay arkadaş buradaki kimse şu sorduğum sorunun cevabını bilemiyor mu? Mantık yürütemiyor mu?
  • Deliverance s Outro D kullanıcısına yanıt
    Bazen bazı sorular cevap bulamayabiliyor. Fakat Böyle tepki verirseniz cevap almanız daha da zorlaşabilir, onun yerine daha kibar şekilde bir yardım isteme ifadesi kullanabilirsiniz.

    Bir de yardım isterken insanların işini kolaylaştıracak bilgileri de eklemelisiniz. Misal amfinin bağlantı opsiyonları ve Tv'nin-pc'nin giriş özellikleri gibi.

    Bu işin en kolay yolu pc ve diğer kaynaklarınızı hdmi ile Tv'ye, oradan da Tv'nin kulaklık çıkışından amfiye bağlamak olacaktır. Dac vs'ye gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesajımda düzgün bir ifade ile derdimi anlattım. Ses sistemi ile ilgilenen arkadaşların bilemeyeceği bir konu değil diye düşünüyorum. 41 görüntülenmede 1 cevap sizce normal mi? Burada tanınan bir Ahmet Abi, Mehmet Usta olsam eminim cevaplar gelecekti de neyse konumuz bu değil tabi.

    Amfi eski tip bir amfi. rca çıkışı dışında bir şey göremedim. Çıkışlar için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
    http://3.bp.blogspot.com/-mgcs1GkZuYQ/UhJw434w95I/AAAAAAAABj8/UOg8X0n5jhw/s1600/Nakamichi+IA2_2.JPG

    TV'de ise optik çıkış ve hdmi var. TV'de kulaklık çıkışı mevcut olmadığı için optik-rca dönüştürü baktığımı belirteyim...




  • Deliverance s Outro D kullanıcısına yanıt
    1. Seçenek: pc'yi hdmi ile Tv'ye bağlayıp, Tv'den de amfiye optik-analog dönüştürücü vasıtasıyla bağlantı yapabilirsiniz. Bu bağlantıda herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum.
    http://m.ebay.com/itm/281080307122?cmd=VIDESC
    Yada
    http://m.ebay.com/itm/371112601354?nav=SEARCH

    2. Seçenek: Pc ve Tv'yi amfiye ayrı ayrı bağlayabilirsiniz. Tv'yi üstteki linkteki ucuz çevirici ile bağlarsınız. Pc'ye ise daha kaliteli bir ses kartı alıp, aradan Tv'yi çıkartarak bağlayabilirsiniz. Bu da müzik anlamında daha temiz bir ses almanızı sağlar. Ses kartı için net bir bütçe bilemediğim için net bir öneride bulunmak zor. O yüzden genel anlamda beğenilen ve müzik odaklı bir ses kartı olan Audiotrak prodigy'i önerebilirim.

    http://m.ebay.com/itm/321551520464?nav=SEARCH

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.