Şimdi Ara

Erman Toroğlu'ndan Fatih Altaylı'ya : Hıyardan iyi anlarım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bak Fatih Altaylı, bu sana ikinci yazım. Bir daha da yazmayacağım

    Türk Milli Takımı Letonya ile oynuyor. Maçı Show TV veriyor. Maçın yorumunu da Fatih Altaylı almış! Vermişler değil almış. Eğer mecbur kalmazsam ne maçı anlatan spikeri ne de yorumcuyu dinlemek istemiyorum. Maçı seyretmek yorum yapmam için kafi geliyor. Fatih Altaylı nasıl yorum yaptı bilmiyorum ama büyük tepki almış. Ve sonra bu arkadaşa sormuşlar; "Neden çok tepki aldınız?" diye. O da cevap vermiş: "Kabzımalların yorum yaptığı yerde ben de yorum yaparım..."

    Bak Fatih Altaylı; bir iş yaparsın, başarılı olursun veya olamazsın. "Koçum" derler veya tenkit ederler, bu seni ilgilendirir. Belli bir grubu aşağılayarak veya alay ederek bir yere varamazsın. Bak Fatih Altaylı; bu küçük gördüğün kabzımallardan bir tanesi çıkıp, "Bizi aşağılıyorsun ama sen daha lise mezunusun. Üniversiteyi bile bitirememişsin. Şu andaki kabzımallardan çoğu üniversite mezunu" derse ne yaparsın?

    Bak Fatih Altaylı; kabzımallar çalışkan insanlardır. Sabah 5'te işe giderler ve sizin gibi insanlara düzgün gıda yedirmek için çalışırlar. Yaptıkları işte alın teri vardır. Ey Fatih Altaylı; sen genel yayın yönetmeniyken şimdi düz bir yazarsın. Vatan, millet, Cumhuriyet yazarken, insan haklarından bahsederken, işçilerin haklarını savunurken kabzımalın biri de çıkıp sana yıllar önce sen bir gazetenin sorumlusuyken, Ankara Rüzgarlı Sokak'ta haklarını aramak için grev yapan işçilerin çadırına girip aralarında kadın da bulunan bu insanlara silah çekip onları tehdit ettiğini söylerlerse ne yaparsın? Bak Fatih Altaylı, sen Gelişim Spor'da Hıncal Uluç'un yanında çömez olarak çalışırken benim idare ettiğim bir maçtan sonra, "Dünyada iki tane çok iyi hakem bilirim. Birisi yurt dışından, biri de Erman Toroğlu" yazmıştın. Herhalde yaşlanınca beyin hücreleri açısından geriliyorsun. Ben hakemlikle kabzımallığı aynı dönemde yaptım.

    Bak Fatih Altaylı; kimin ne kalitede iş yaptığına sen karar veremezsin. Şu anda çalıştığın gazetenin patronu Turgay Ciner'e bir sor bakalım. Yanında da Mehmet Tezkan varken ben ve Şansal Büyüka'ya yorum yapmamız için ne kadar para teklif etti acaba, sana söyler mi bilmem. Ama duyarsan dudağın uçuklar.

    Bak Fatih Altaylı, bu sana ikinci yazım. Bir daha da yazmayacağım. Sen şimdi rütben sökülmüş bir yazar olarak sağa sola saldırıp prim ve rating yapmak istiyorsun. Hala akıllanmamışsın. Evet Fatih Altaylı, biraz futbol oynadım, Milli Takım formasını da giydim, az buçuk futboldan anlarım. Biraz hakemlik yaptım, 5-6 yıl FIFA kokartı takarak uluslararası maçlar yönettim, biraz hakemlikten anlarım. Bak Fatih Altaylı; şerefle kabzımallık yaptım. Patlıcandan, biberden özellikle hıyardan çok iyi anlarım. Kabzımallar da çok şerefli, saygıdeğer ve çalışkan insanlardır. Hepsi hıyardan çok iyi anlarlar. Bak Fatih Altaylı, ne zaman adam oluruz biliyor musun, insanları küçük görmediğimiz zaman!

    http://www.sabah.com.tr/yazarlar/spor/toroglu/2014/10/29/hiyardan-iyi-anlarim







  • ben ikisinin de yorumlamasını sevmiyorum maçı anlatan spiker de ayrı felaket. bence spiker murat kosova olsun çok heyecanlı anlatıyor, yorumcu da mehmet demirkol olsun piyasadaki en iyi yorumculardan
  • Toroglu vurdu Knock Out

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok fena konuşmuş helal olsun toroğlu'na
  • Beynini akıtmış resmen
  • Alo Fatih?
  • Bruma ne diyon bu duruma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Fatih Altaylı'yı severim ... İyi bir fanatiktir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam kabzimal sonuçta hiyardanda iyi anlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

    Ben Fatih Altaylı'yı severim ... İyi bir fanatiktir

    siyasilerin fanatiğidir.
  • asil bir de levent kircanin fatih altiyliya gecirmesi var evlerden uzak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih, acı var mı?
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Evet kendisi çok iyi bir AK Fanatiktir.
  • Erman Toroğlu'nu severim. Yıllarca efsane programlar yaptı Şansal Büyüka ile. Ne zaman Telegol'e gitti. O zaman bozuldu. Şimdi TRT Spor'da Sergen ve şu TV 8'deki spiker ile birlikte program yapıyorlar. Gayet güzel bir muhabbet dönüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

    Evet kendisi çok iyi bir AK Fanatiktir.

    Ak partiye durmadan sallayan adam mı ak fanatik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha didim
  • İyi cacık yaparım diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uçan Urfalı

    Alo Fatih?

    o fatihin bu fatih olmadığını bilerek bu espiriyi yaptığını umuyorum :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.