Giriş | |
|
|
|
17 Ekim 2006; 1:10:59
|
|
|
Daha önce yazdığım ve sizleri uyardığım MOBİLİUM ve BIDIK TELEKOM (Tunalı Hilmi Cad. Ankara)'dan sonra CİHAN TELEKOM için de sizlere uyarıda bulunmak isterim. 3 Hafta önce bir arkadaşım Ankara - Mithatpaşa Caddesindeki CİHAN TELEKOM'dan Nokia N70 model telefon aldı. Kendisi Dosya yükleme işi ile ilgilenmediği için telefonda kendi çektiği resimler haricinde dosya bulunmuyordu. Cihazı aldıktan bir hafta sonra cihaz hiçbir arama listesini göstermemeye başladı. Arkadaşım Cihan Telekoma gidip durumu bildirdiğinde, yetkililer (!) hiçbir bilgi vermeden cihazı "Fabrika Ayarları"na döndürdüler ve tüm rehber bir anda gitti. Rehberdeki numaraların bir kısmı bir daha ulaşılamayacak bilgilerdi. Bu da yetmezmiş gibi cihazda CommWarrior uyarısı belirdi; YANİ TELEFON KULLANILMIŞTI! Durumu örtbas etmek için cihazı kendi onayları ile K.V.K.'ya gönderdiler ve yeni versiyon yüklediler. CİHAN TELEKOM'a dikkat arkadaşlar. Bu gibi yerlerden cep telefonu alırken Kutusunun asla ve asla açılmamış olduğuna dikkat edin.
|
|
|
17 Ekim 2006; 1:13:38
|
|
|
Orayı bilmem ama MOBİLLİUM dan uzak durun. Adamlarda hırsızlık malından tutun, her türlü numara dönüyor. Ordan alınmış cihazı bile almamanızı tavsiye ederim. Lanet bir firma.
|
|
|
17 Ekim 2006; 9:32:00
|
|
|
bencede mobilium a pek yanaşmayın,hele telefon aksesuarlarında... yan sanayii ürünleri orijinal diye satmaya çalışırlar,piyasadaki 1 ytl lik ürüne 20 ytl fiyat çekerler vs...
|
|
17 Ekim 2006; 11:11:13
|
|
|
g.o.paşa istanbulda baglarbası caddesindede babo iletişim var oda ne kadar bozuk mal varsa satıyor hatta şikayetimvar ın sitesine bile şikayet edilmiş
|
|
17 Ekim 2006; 13:23:02
|
|
|
arkadaşlar mobilium mağazası tam bir sahtekar her türlü dümen var orda sakın ordan bir şey almayın.banada sıfır diye 2.el telefon satmışlardı.haram zehir olsun.
|
|
17 Ekim 2006; 13:45:20
|
|
|
arkadaşlar noki shopdan şaşmayın bence
Sıradanlık yegane günahtır. Martha Graham Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz. B.SHAW Bir insanın tek başına mutlu olması utanılacak birşeydir. A.CAMUS
|
|
|
|
|
17 Ekim 2006; 13:59:08
|
|
|
bu mobilium nerdeydi kızılaydamı?
|
Salur
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
17 Ekim 2006; 14:00:22
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: bscol g.o.paşa istanbulda baglarbası caddesindede babo iletişim var oda ne kadar bozuk mal varsa satıyor hatta şikayetimvar ın sitesine bile şikayet edilmiş Ne güzel bi dükkan ismi bu böyle, 40 yıl arasan bulamazsın
|
|
|
|
|
17 Ekim 2006; 14:10:03
|
|
|
|
uyarılar için sağolun arkadaşlar
|
|
|
|
|
17 Ekim 2006; 16:30:12
|
|
|
oda bisimi be ben gecen sene 6280 alcaktım bi telefoncuya girdim adama soruyorum kvk lımı evet dio diyorum eminmisin evet dio neyse aldım teli icime sinmedi bi kvk shopun onunden gcerken girdim iceri abi dedim bi sorgulatırmısın bu telefon kvk da kayıtlımı die adam sorgulattı ve bana telefonun spot veya grey oldugunu soledi direk gitti adama adam bana ben sana kvk lı demedim dedi sok oldum orda ama teli geri verdim tabi iste boyle serefsizlerde var
|
|
17 Ekim 2006; 17:30:35
|
|
|
|
böyleleri adamı dinden imndan eder
|
|
|
|
|
24 Ekim 2006; 16:01:47
|
|
|
Bizleride düşündüğün için sağol arkadaş
|
|
|
|
|
30 Ekim 2006; 9:28:07
|
|
|
ankarada 8-10 mağazaları var. eskiden bilenler di, isim değiştirdiler. yakında yine isim değiştirirlerse şaşırmayın. quote:
Orjinalden alıntı: tazmaz00 bu mobilium nerdeydi kızılaydamı?
|
|
|
|
|
30 Ekim 2006; 9:48:09
|
| | | |