Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Arkadaşlar CİHAN TELEKOM'a Dikkat!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Arkadaşlar CİHAN TELEKOM'a Dikkat! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
vetu

17 Ekim 2006; 1:10:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Daha önce yazdığım ve sizleri uyardığım MOBİLİUM ve BIDIK TELEKOM (Tunalı Hilmi Cad. Ankara)'dan sonra CİHAN TELEKOM için de sizlere uyarıda bulunmak isterim.

3 Hafta önce bir arkadaşım Ankara - Mithatpaşa Caddesindeki CİHAN TELEKOM'dan Nokia N70 model telefon aldı. Kendisi Dosya yükleme işi ile ilgilenmediği için telefonda kendi çektiği resimler haricinde dosya bulunmuyordu. Cihazı aldıktan bir hafta sonra cihaz hiçbir arama listesini göstermemeye başladı. Arkadaşım Cihan Telekoma gidip durumu bildirdiğinde, yetkililer (!) hiçbir bilgi vermeden cihazı "Fabrika Ayarları"na döndürdüler ve tüm rehber bir anda gitti. Rehberdeki numaraların bir kısmı bir daha ulaşılamayacak bilgilerdi. Bu da yetmezmiş gibi cihazda CommWarrior uyarısı belirdi; YANİ TELEFON KULLANILMIŞTI! Durumu örtbas etmek için cihazı kendi onayları ile K.V.K.'ya gönderdiler ve yeni versiyon yüklediler.

CİHAN TELEKOM'a dikkat arkadaşlar. Bu gibi yerlerden cep telefonu alırken Kutusunun asla ve asla açılmamış olduğuna dikkat edin.

ANTİ CİKCİK
"Laik"liği benimsemek, daha doğrusu "insan" olmak "elit" ve "seçkin" olmak ise, ne mutlu "ortalama" değilim!
Noxco

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

17 Ekim 2006; 1:13:38 

Orayı bilmem ama MOBİLLİUM dan uzak durun. Adamlarda hırsızlık malından tutun, her türlü numara dönüyor. Ordan alınmış cihazı bile almamanızı tavsiye ederim. Lanet bir firma.

Alo Sesim Geliyormu?
serkanbaba

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

17 Ekim 2006; 1:16:58 

Dostum bende zamanında ordan 7210 almıştım 400 milyon civarına adamlar garantili demişti. karşıda bulunan teleservice makinayı gösterdim. adamlar yurtdışı dediler o zaman değiştirememiştim...

adtech ile reklam 2.0 dönemi başlıyor ve Trkycmhrytllbtpydrklcktr r10.net seo yarışması
stuka

17 Ekim 2006; 9:32:00 

bencede mobilium a pek yanaşmayın,hele telefon aksesuarlarında... yan sanayii ürünleri orijinal diye satmaya çalışırlar,piyasadaki 1 ytl lik ürüne 20 ytl fiyat çekerler vs...

bscol

Sisteme Gözat

17 Ekim 2006; 11:11:13 

g.o.paşa istanbulda baglarbası caddesindede babo iletişim var oda ne kadar bozuk mal varsa satıyor hatta şikayetimvar ın sitesine bile şikayet edilmiş

NESEMS

17 Ekim 2006; 13:23:02 

arkadaşlar mobilium mağazası tam bir sahtekar her türlü dümen var orda sakın ordan bir şey almayın.banada sıfır diye 2.el telefon satmışlardı.haram zehir olsun.

Çimuanos

17 Ekim 2006; 13:45:20 

arkadaşlar noki shopdan şaşmayın bence

Sıradanlık yegane günahtır. Martha Graham
Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz. B.SHAW
Bir insanın tek başına mutlu olması utanılacak birşeydir. A.CAMUS
tazmaz00

17 Ekim 2006; 13:59:08 

bu mobilium nerdeydi kızılaydamı?

anlatamıyorum
Salur
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Ekim 2006; 14:00:22 

quote:

Orjinalden alıntı: bscol

g.o.paşa istanbulda baglarbası caddesindede babo iletişim var oda ne kadar bozuk mal varsa satıyor hatta şikayetimvar ın sitesine bile şikayet edilmiş

Ne güzel bi dükkan ismi bu böyle, 40 yıl arasan bulamazsın
maviates
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Ekim 2006; 14:10:03 

uyarılar için sağolun arkadaşlar
klebinho

17 Ekim 2006; 16:30:12 

oda bisimi be ben gecen sene 6280 alcaktım bi telefoncuya girdim adama soruyorum kvk lımı evet dio diyorum eminmisin evet dio neyse aldım teli icime sinmedi bi kvk shopun onunden gcerken girdim iceri abi dedim bi sorgulatırmısın bu telefon kvk da kayıtlımı die adam sorgulattı ve bana telefonun spot veya grey oldugunu soledi direk gitti adama adam bana ben sana kvk lı demedim dedi sok oldum orda ama teli geri verdim tabi iste boyle serefsizlerde var

alpacinoo
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Ekim 2006; 17:30:35 

böyleleri adamı dinden imndan eder
fiesta1903

Sisteme Gözat

17 Ekim 2006; 21:00:42 

piyasada sahtekar çokk bişi alırken çok dikkatli olmak lzm hatta 2-3sefer düşünmek bile gerekio bazenn

DH HYUNDAİ ERA TAKIMI
2008 HYUNDAI ERA 1.4 SELECT KUM BEJİ
erenkurt

24 Ekim 2006; 16:01:47 

Bizleride düşündüğün için sağol arkadaş
scary.

24 Ekim 2006; 16:02:41 

hakkaten isimde meymenet yokmuş

Yıldız Teknik Üniversitesi
Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu
Eski kullanıcı adı: scarycanary
hegoatANKARA

30 Ekim 2006; 9:28:07 

ankarada 8-10 mağazaları var. eskiden bilenler di, isim değiştirdiler. yakında yine isim değiştirirlerse şaşırmayın.

quote:

Orjinalden alıntı: tazmaz00

bu mobilium nerdeydi kızılaydamı?

soylu

Sisteme Gözat

30 Ekim 2006; 9:48:09