Şimdi Ara

OTOMATİK CİTY VURUNTU SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 2006 otomatik city elite sahibiyim, özellikle kırmızı ışıkta ayağım frene basılı d konumunda beklerken aracı sarsan vuruntu oluyor 1 sn aralıklı.N konumuna alınca normale donuyor, aracımda lpg yok ve sanzıman yagı bır hafta once serviste değişti. Boyle bır soru yasayan var mı?



  • Devir dalgalanması oluyor mu? Biraz daha detaylandıralım: D'de beklerken ayağın frende aynı noktada sabit olmasına rağmen araç öne doğru atılmaya çalışıyor mu o 1 sn aralıklarda? Eğer öyleyse gaz kelebeğiylr alakalı bir sorun var diyebilirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor devrinde dalgalanma oluyor bazen ama bu vuruntu devirle pek alakalı değil arac öne doğru gitmeye calışmıyor sanki bir çark dönerken bir yere takılıyor kuvvetlice aracı sarsıyor ama her zaman olmuyor özellikle 3-5 km gittikten sonra durakladığımda oluyor şanzıman böyle bir vuruntu yapar mı ki
  • Sizin araçta buji kablosu varsa ona baktırın. Bujileri en on ne zaman değiştiniz çok olduysa onları değiştirin. Ateşleme bobinide olabilir araçta lpg varsa benzindede deneyin.
  • Bujileri ben degıstırmedım benden once de degıstıgını soylememıslerdi atesleme sıstemınden olabılır mı dıye elektırıkcıye gıttım gecen gun usta atesleme sıstemınde problem gorunmuyor demıstı bu arada ılgıınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar; bu tür arzaları bılgısayara takarak mı tespıt ederler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AHMTGNC020

    Bujileri ben degıstırmedım benden once de degıstıgını soylememıslerdi atesleme sıstemınden olabılır mı dıye elektırıkcıye gıttım gecen gun usta atesleme sıstemınde problem gorunmuyor demıstı bu arada ılgıınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar; bu tür arzaları bılgısayara takarak mı tespıt ederler?

    Mekanik bir problem,bilgisayara baglanarak anlasilamayabilir. titreme kavrama devredeyken olmadigi icin sanzumana pek baglanmaz sanirim. Volan ile alakli olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili servisle telefonla görüştüm aracı getirim diyorlar Antalyada tavsiye edceginiz özel servis veya usta var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.