Şimdi Ara

LG G2 root rom twrp kendi derlemem bakarmısınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmak için doğru yerlere baktım buldum ancak orda konu açma yetkim yoktu bende buraya açmak istedim . Burda LG G2 kullanıcıları için ROOT,TWRP RECOVERY,4K VİDEO ÇEKİMİ,G3 DURUM ÇUBUĞU YÜKLENİŞİ VEEEE G3 ROMU ATMAYI GÖSTERMEK İSTİYORUM UMARIM BURDA YARARLI BİR KONU OLUR.

Bi ilk önce LG G2 nin süper bataryasının yanında OPTİMUS romu ile ekran süremi göstermek isterim biraz öküz gibi kullandım ama tatmin edici süre verdi. TAVSİYEM OPTİMUS G3 YÜKLEMENİZ.

PİL KULLANIMA GELİRSEM ARKADAŞLAR NORMAL ÜSTÜ Bİ KULLANIM.
    İNTERNET ASLA KESİK OLMUYOR EVDE OLDUĞUMDA WIFI DIŞARIDA OLURSAM MOBİL VERİ SÜREKLİ AÇIK TELEFONN ASLA ELİMDEN DÜŞMÜYOR HEM SMS OLSUN HEM WHATSAPP HEMDE FACEBOOK OLSUN SÜREKLİ ONLINE'M. EKRAN PARLAKLIĞIM %70 HEP.
    OYUN OYNARKEN %100 YAPIYORUM ZEVK ALİM DİYE. TOPLAM OYUN DENEYİMİM GÜNDE 45DK-1 SAAT DEGİŞİO.
    OYUNLARDA CLASH OF CLANS OKEY PLUS VE REAL RACING BU ÜÇÜ YETİO VE ARADA SOHBET EDERKEN MÜZİK YANİ BU NEDEN NORMAL ÜSTÜ DEDİM ELİMDEN HİÇ DÜŞMÜYOR HERYERDE YANIMDA İŞTE ANLAYIN :)) G2 İÇİN SÜPER KRAL Bİ ROM ISINMADA YOK EN FAZLA 38 DERECE GÖRDÜM ODA RAHATSIZ EDECEK BİŞİ DEĞİL.

Öncelikle ney nedir onun açıklamasını yapalım.

--ROOT NEDİR--

Telefonunuza root atmak , tüm yetkiyi alıp birşeyleri değiştirmenize yapacağınız herhangi bir değişikliğe olanak sağlaması için izin gibi birşey düşünün. Telefonuna root yetkisi veriyorsunuz ve birr çok şeyi yapmaya kurmaya denemeye fırsatınız oluyor örneğin göstereceğim 4k ve g3 durum çubuğu tabi bunlar bir kaçı neyse kısacası root yetkisi verdiginiz zaman herşeyi yapmanızı sağlıyor.

--TWRP RECOVERY NEDİR?--

Bu TWRP üzerinden zipli, twrp ile yüklenebilen şeyleri vs ne varsa bunun üzerinden kuruyoruz costom romda bunun yardımı ile kuruluyor işte mesela anlatacağım g3 romunu atmak yerine isteyen g3 durum çubuğunu ve 4k videoyu bunun yardımı ile kurabilirsiniz. bu twrp ile telefonun herşeyini yedek alabilirsiniz vs vs kısaca root yetkili birşeyi yüklemenize yarıyor vs vs :D

--STOCK ROM NEDİR?--

Stock rom arkadaşlar telefonuna orjinal rom kurmak demektir ilk günki temiz haline geri çevirir

--STOCK ROM NASIL KURULUR?--

Kendi Telefonum üzerinden uygulamalı gösterdim stock rom ile ilgili ne varsa bu videoda gerekli program linkleri vs

Vee LG G2′yi G3′e Dönüştüren OPTİMUS G3 ROMU

-FM RADYO SORUNSUZ
    -GÖREV YÖNETİCİSİ MEVCUT
    -RAM OPTİMİZE WIDGET MEVCUT
    -İKİİ KAMERA UYGULAMASIDA VAR(G2 G3)
    -UYGULAMA YÖNETİCİSİ MEVCUT
    -ISINMA YOK
    -VERMİŞ OLDUĞU EKRAN SÜRESİ UZUN

Şimdiii twrp üzerinden g3 romu yüklemeyi videolu olarak gösterecegim bunuda kendi cihazım üzerinden gösterdim :) öncelikle belirtim %100 LG G3 ten G2 ye portlanmış romdur tamamen stabil olmuş durumda ve çok iyi.

Veeee şimdi burdan aşağısında görecekleriniz custom rom kullanmayıpp.! direk stock romun yanii G2nin üstüne root atıp bazı özellikleri kullanmak isteyen kullanıcılarımız için.! kafanız karışmasın işte atıyorum custom rom yükleyenler bunları yapmak zorunda degil.! tekrar diyorum burdan aşağısındakiler orjinal lg g2 romunu kullanıp root atıp twrp ile kurdukları bi kaç eklenti .! nedir onlar heemen geçelim

4K VİDEO KAYIT VE G3 DURUM ÇUBUĞU YÜKLEME

G3 DURUM ÇUBUĞU

4K VİDEO KAYIT

Şimdi geldik seveceğiniz iki şeyi kurmaya önce iki tane zip biçimli dosyayı indirmeye. önce 4k kuralım önce bunu indirin http://d-h.st/DnK

sonra bunu telefonunuzun dosya konumundaki downloaded bölümüne atın zıpli biçimli sakın klasöre çıkart demeyin ve usbden çıkartın .şimdi twrp recovery den faydalanağız. menüde dolaşın karşınıza autorec diye uygulama olacak ona tıklayın ve yes-flash recovery-to recovery diyin. karşınıza yine o menü gelecek orda sol üstte ınstall olacak ona tıklayın orda downloaded klasörnü bulun tıklayın ve attığınız zıp dosyası orda olacak ismi yazacak xdabbeb_g2_camera_kk_dist diye onun üstüne tıklayın karşınız bi ekran gelecek onun en altında bi mavi çubuk olacak ona basılı tutup soldan sağa kaydırın sonuna kadar ve kuruluma başlasın . kurulumun bitmesini bekleyin. bittikten sonra üç tane seçenek çıkacak ordan reboot systeme tıklayın ve telefonu tekrar başlatın sorunsuz bir şekilde açıldıktan sonra kamera bölümüne gelip videoya kaydırıp ayarlardan 4k nın geldigini göreceksiniz. ki gördüyseniz kendinizi kutlayın

Tamamm şimdi 4k dan sonra g3 durum çubuğuna geldik .bunu indirin

http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358540913

zıp biçimli dosya . yine 4k için yaptıklarımızın aynısı olacak işte auto recyes-flash recover-to recovery yeniden açılacak . twrp açılacak menüden ınstall downlaoded indirdiginiz dosyanın ismine tıklayın mavi çubuğu soldan sağa kaydırın kurulumun bitmesini bekleyin bittikten sonra üç seçenek içinden reboot system diyin res atsın ve tamamm :thumbup: açıldıktan sonra durum çubuğunu aşağıya çekin ve merhaba diyin :)

Önemliiii birrr nottt diyorum sevgili dostlarım.Custom rom yükleme adımı her rom için geçerli bu cloudy olsun g flex olsun s4 romu olsun her rom için twrp den ilk wıpe çektikten sonra ınstall üzerinden kuruluyor . sadece bu optimus g3 için geçerli olan bişi degil zaten bunu bir kez yapıp gördügünüz zaman anlicaksınız.

Bir dipnot daha :D Bu g3 romu atmak istemeyip 4k ve durum çubuğu yapmak isteyenler . g3 romu atma videosu var işte yukarıda custom rom diye onun başlarına filan bakın root ve twrp kurma var ordan bakın

Bu cihazlarda bizim ailenin anne babamınkini sonradan aldık onlarada rom çaktım bu g2 halleri benimki zaten çoktan romlu :D

Buda kral hali optimus g3 süper ya deneyimlerime göre en iyi rom bence optimus . beğendiğim için onlarada aynısını attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratcyr -- 29 Ekim 2014; 11:29:30 >

• konusu var zaten . bıde bu resımlerı Sımage ye alın
  • Rom Mod konusu var onu hiç mi görmediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 28 Ekim 2014; 20:23:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Eleman yapmış işte kendince birşeyler dursun kenarda kimseye de zararı yok ki ?
    Ama resim ekleme başlık size larında düzenleme yapılsa çok iyi olur :)
    tavsiyem başlık için resim kullanmanız...
  • Yeni baslayanlar icin sade bir dil olmus, elinize saglik hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap görşleriniz için teşekkür ederim.
    hani bu konuların burda olup olmaması bişi değiştirmez.
    bu konuyu ben başka bi forumun androıd rom bölümüne açmıştım orda böyle bişi yoktu ilk oldu.
    orda açtığım konuyu buraya kopyaladım neden yok burda var yok şöyle diyorsunuzki yani ne olmuş hadi varsa.s
    konuyu ordan transfer ettiğim için hatalar var onlarıda düzelticem .

İYİ FORUMLAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.