Şimdi Ara

Selçuk'a kaptanlık şoku! Tweet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selçuk İnan'ın 'kaptanlığı layıkıyla yapamadığı', takım üzerinde hiç etkisinin olmadığı, Burak ve Olcan dışında kimseyle konuşmadığı belirtiliyor. Burak'a da ceza kapıda


    Galatasaray'da Borussia Dortmund ve Başakşehir maçında alınan 4-0'lık yenilgilerin fatura Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'a çıkıyor. Anderlecht maçından sonra kaptanlık bandını teknik direktör Cesare Prandelli'ye veren Selçuk'un o günden sonra takımın üzerinde hiç etkisinin kalmadığı belirtiliyor. Son Başakşehir yenilgisi de yeni yönetimi yeni bir kaptan belirlemeye yöneltti. Yönetim, "Kaptanlığı layıkıyla yapamıyor. Takımda sadece Olcan ve Burak Yılmaz ile konuşuyor. Hiçbir sorunda elini taşın altına koymuyor" dediği Selçuk İnan'a ayrıca para cezası vermeyi de düşünüyor. Selçuk dışında kötü gidişin bir başka sorumlusu olarak görülen Burak Yılmaz'a da para cezası dışında kadro dışı kalma faturası da her an çıkabilir.

    Melo ilk aday
    Selçuk İnan'dan alınacak kaptanlık bandı için ilk aday Felipe Melo.Yönetim Hamit Altıntop ve affedilecek olan Sabri Sarıoğlu üzerinde de duruyor ama "İlk 11'de banko değiller" diyerek bu isimlere sıcak bakmıyor. Bu krizi çözmek için Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın oyuncularla görüşeceği de belirtiliyor.

    Operasyon kapıda
    Alınacak önlemler sadece kaptanlıkla ilgili değil. Yönetim devre arasında Dzemaili ve Pandev gibi yabancı oyuncuların biletini de kesmeye hazırlanıyor. Bekleneni veremeyen Veysel de topun ağzında. Kadroda 41 futbolcunun olduğu konuşulan G.Saray'da bu rakam devre arasında 'makul' sayıya indirilecek.


    http://haber.stargazete.com/spor/selcuka-kaptanlik-soku/haber-957926

    ...........................................................................................................................

    Bence Muslera yada Snejder kaptan olmalı. Hocanın sınıf başkanını sınıfın en yaramazını seçmesi ile uslanacak mı?







  •  Selçuk'a kaptanlık şoku! Tweet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Formayı bırakıp maçı terk etmeye çalışan bir adama kaptanlık verilmesi yapılan ilk hataydı bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    Formayı bırakıp maçı terk etmeye çalışan bir adama kaptanlık verilmesi yapılan ilk hataydı bence.

    Fenerli adam bile anladı bizim kör galatasaraylılar anlamadı be...
  • Kaptan Sneijder olsun, hem her yönüyle örnek bir futbolcu hem de oyun zekası herkesten daha gelişmiş. Saha içinde neyin ne zaman yapılması gerektiğini görebilecek bir oyuncu.

    Dzemaili ve Pandev geldiğinde bedavaya iyi transferler diyorduk. Sonuç ortada, kulüp arayacağız gibi duruyor ikisine de. Son gün transferleri tutmuyor işte.
  • Sneijder , Muslera yada Melo kaptan olmalı hatta çoktan olmalıydı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaptan burak yılmaz. ikinci kaptan selçuk inan. üçüncü kaptan veysel sarı.

    şaka şaka.

    bu takımda kaptan olması gereken biri varsa sneijder dir. hem zaten takım üzerindeki sorumluluk duygusu en üst düzeydeki adam bu. ikinci kaptan melo olmalı derdim ama aşırı agresif tavırları ve hiç bütünleştirici olmayan kişiliğiyle yine ikilik yaratabilir. o sebeple ikinci kaptan olarak da hakan balta hamit tipinde sakin dürüst ve gurbetçilerden biri seçilmeli.

    burak yedeğe çekilmeli. zaten bundan büyük cezaolamaz ona. selçuk ise oynamamayı dert etmeyen bir tip. hatta kaptanlığın alınmasına ilk o sevinecek. geçenlerde ingiltereden teklif var denmişti. inşallah gider. selçuk vücutta kötü huylu bir tümördür.
  • Kesinlikle en iyi kaptan adayı MUSLERA !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaptan olan oyuncu en yetenekli futbolcu olmak zorunda değil, en deneyimli olmak zorunda da değil fakat en çok mücadele edenlerin başında gelmeli...

    Selçuk şuan kaptanlığı hiç bir şekilde hakketmiyor hatta bırakın kaptanlığı formayı bile hakketmiyor.
  •  Selçuk'a kaptanlık şoku! Tweet Selçuk'a kaptanlık şoku! Tweet




  • adamlar küçük trabzonu kurmuşlar galatasarayda kimsenin haberi yok
  • Melo biraz fazla agresif. Kaptanlık pazubandı belki onun agresifliğini alır, onu takınca kaptan gibi davranır mı bilemeyiz. Belki de olumlu bir etki yapar ama riske girmektense Muslera'yı yap geç.
  • Selçuk İnan/Burak Yılmaz/Sabri Sarıoğlu

    Emre Belezoğlu/Volkan Demirel/Selçuk Şahin


    Şu adamların kellesi alınmadıgı müddetçe bu iki takım bir arpa boyu yol alamayacak.

    Bu ahlaksızlar milyonları alırlar,sahada ruh gibi gezinirler,çalışmak istemedikleri adamın arkasından iş çevirirler o kişiyi ne yapar ne eder gönderirler.Kendilerini dev aynasında gören sonradan görme barzoların en önde gidenleridir.

    İbret-i alem olsun diye bunları ilk önce a2 takımla antremana çıkaracaksın sonra kadro dışı en sonunda da yollayacaksın anadolu kulüplerine ki bundan sonra gelen yeniçeri ocagı hevesinde ki görmemişlerin aklı başına gelsin,ayagını denk alsın.
    Tek yol bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro dışı kalması gerekirken halen kaptan şaşıyorum. Son maçlarınızı izlediğim için gönül rahatlığıyla yazıyorum bu adam takıma ihanet ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenere gitmedi ya herkes intikam peşinde

    Selçuk neden böle oldu ben hala anlayamiyorum.

    Bu adamda tükenmişlik sendromu var bence .futbol sevgisi bile kalmamiş hirs yok azim yok hayattan bile soğumuş bence gitsin 1 ay maç bile seyretmesin psikiyatrik yardim alsin.

    3 yil once selçuk yuhlancak kovulcak desek sanirim fenerliler bile inanmazdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

    Formayı bırakıp maçı terk etmeye çalışan bir adama kaptanlık verilmesi yapılan ilk hataydı bence.

    Fenerbahçeli bi arkadaş olarak bile hocam sen dışardan açık ve net görebiliyorsun ama bizim yöneticiler olsun teknik heyet olsun göremiyor bunu. Aslına bakarsan o kadar çok hata yapıyorlar ki yazsak roman olur..

    Selçuk Fenerbahçe maçında kaptan olarak "Parçalı'yı" çıkarıp attı bizim şuurlarını kaybetmiş yöneticilerimiz ve teknik heyetimiz adamı 1.kaptan yaptı üstüne maaşına tam 1 milyon euro zam yaptı. Ciddi manada şaka gibi bi ülkede yaşıyoruz..
  • Pandev ile Dzemalili yi neden gözden çıkardık anlayamadım?

    Dzemalili oynadığı maçlarda dikine gitmeye çalışan oyuna hareket katmak için elinden geleni yapan bir adam ben beğeniyorum.
    Pandev'i ise eleştirecek kadar oynatmadıkki? Dortmund maçında kim ne yaptı ki Pandev yapsın. Çok saçma bir haber olmuş.

    Ayrıca Melo'dan apta falan olmaz. Çok çabuk gerilen bir oyuncu ve kaptanlık yükünü taşıyamayacağını ve ilk oyundan atılışında taraftarın önüne yem olacağını düşünüyorum.

    Kaptanlığa aday kim var derseniz cevabım "hiç"
  • Kesinlikle Sabri olmali takima tekrardan kazanilmali.Gercek Galatasarayli olmasi ve mucadelesini yansitmasida onun olmasi gerektigini gosteriyor zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muslera genç ve Kalede, melo bildiğiniz gibi yaramaz. Bence chedjou veya sneijder olsun. Chedjou zaten geldiği takımda da kapandı. Sneijder i de biliyoruz, o da layıkıyla yapar.

    Ama tabi böyle bir şey gerçekleşirse bu yeniçeri tayfası hepten kazan kaldırır. En iyisi Kadro dışı kalsınlar. Kanayan parmağı kesip atmak En iyisi. Dünya üzerindeki her futbolcu maç başı ücretini alamayınca çıldırır. Bize yıllık ücretin yanında az geliyor o paralar ama bu futbolcu milleti o paranın kurusuna zarar gelince deliriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beamer

     Selçuk'a kaptanlık şoku! Tweet

    o kol ne öyle yav tırstım yeminlen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.