Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
k750i vs w700i

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> k750i vs w700i Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
floods

16 Ekim 2006; 22:03:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

iki telefonunda kampanyada olması ve özelliklerinin birbirine yakın olması nedeniyle hangisini almaya karar veremedim bilen biri karşılaştırırsa sevinirim 500 ytl civarında bir tel almayı düşünüyorum bu telefonlardan başka telefon da tavsiye edebilirsiniz bütün forumu okudum kimi süper fiyat hemen alın diyor kimi özellikleri kötü değmez diyor karar veremedim.

Quattro_tr

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Ekim 2006; 22:54:24 

K750 varken w700 alınmaz.w700 alırsan her foto çektiğinde üzülürsün. bende k750 alıp sonrada kart ve kulaklık alırsan daha iyi olur.

İmza kuralları nedeniyle imza kullanmıyorum
gskeş

16 Ekim 2006; 23:38:35 

bencede k750i al

∂н ℓiѕєℓiℓєя gяυвυ
Ua-İzMiR

YENİLSENDE YENSENDE TARAFTARIN SENİNLE.....

homeedition88

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Ekim 2006; 23:44:46 

k750i w700i arasindaki ses farki ancak kaliteli mp3 ya da wav dosyalarinda farkediliyor ama quattro_tr dogru diyor k750i ile foto gayet basarili. resimlerini bastirabile bilirsin rahatca.

forsaken...
dcan06tr

17 Ekim 2006; 1:00:20 

bence w700i..walkman artısı yeter...

sanmonta

17 Ekim 2006; 5:42:28 

K 750i Karizması yeter :)

Ne mutlu Türk'üm Diyene
erhaninho_cArsi

17 Ekim 2006; 7:22:43 

k750'nin ele ayağa düşmesi sebebiyle w700... sonuçta profesyonel fotoğrafçı değilsin ve bu aletler sadece cep telefonu!

Seni unutmayacağız Kazım Abi
coolsten

17 Ekim 2006; 12:16:59 

bencede w700i

Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !

DH - Türkiye Siyah Kurdele Harekatı
L a C o s T e
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Ekim 2006; 12:36:11 

w700i w800i kadar iyi kalitede foto cekiyor mu? Ozellikleri aynı mı w700i ile w800i nin merak ediyorum
izmirli mert

Sisteme Gözat

17 Ekim 2006; 14:32:57 

quote:

Orjinalden alıntı: L a C o s T e

w700i w800i kadar iyi kalitede foto cekiyor mu? Ozellikleri aynı mı w700i ile w800i nin merak ediyorum

w700de autofucus yok bide kutudan 256 lık kart çıkıo w800 autofocus var ve kutudan 512 lik kart çıkıo

ceza keskinkılıç

17 Ekim 2006; 14:50:53 

k750i+hafıza kartı al derim ses kalitesi çok fark çok etmez
zaten

Herkez PHASELIS'li olmak ister ama sadece 36kişi olabilir
PHASELIS in pathos
PeTeR PaN

Sisteme Gözat

17 Ekim 2006; 15:03:45 

Bencede K750i al derim kardeş

Intel Core 2 Duo E6300 1.86@3.30 | Gigabyte Ep35-Ds3R | Corsair XMS2 675@940 Mhz ( 4-4-4-14 ) | Seagate 250gb (7200.10) | Galaxy 8600GT | LG L222WS-SN | LG 20X DVD-RW | Feel Hurricane II Kasa | Antec 480 Watt Psu | TT Big Typhon | Creative Audigy Value 7.1 Ses Kartı | Skystar 2.8 Digital TV Kartı | - | Sony NW-E507 Mp3 Çalar | Creative Ep-630 Kulaklık | Motorola V8 | Compaq Presario F505 |
MesthLeS

17 Ekim 2006; 15:43:40 

k750i fotoğraf bakımından daha iyi fakat w700 de müzik bakımından daha iyi.

Sonuç olarak sen bilirsin :)

The club of Walkman phones

moontaxi

18 Ekim 2006; 18:27:43 

ben de bu seçimi yapmak durumunda kaldım ve w700i'yi tercih ettim. neden mi? çünkü 50 ytl daha ucuz genpa'da, artı yanında 256 mb memory stick veriyorar ki k750i 64 mb'la geliyor. tabi benim telefonu yenileme amacım müzik dinlemekti o nedenle bu tercih ağır bastı. k750i alıp da walkman yazılımı yükletmeni de önermem garantisi kaybolur. ayrıca ilk bakışta sıradan gibi görünse de w700 walkman tlefonlar arasında en elegan renklere sahip telefon, kullandıkça farkediliyor. kullanan arkadaşlar kusura bakmasın ama w800i oyuncak hissi veren plastik turuncu beyaz renkleriyle çok başarısız, w810 ise çok teknolojik duruyor siyah rengiyle.

benim fikrim şu yönde: w700i hakkında sürekli auto-focus özelliğinden dem vuruluyor ama amatör fotoğrafçı değilsen,yakın plan çekim yapmayacaksan; yani okulda, gece dışarı çıkınca arkadaş fotoları çekeceksen bu özellik sana bir şey kazandırmaz ya da kaybettirmez. tabi amatör fotoğrafçıysan da bu hobi cep teleonu kamerasıyla mı gerçekleştirilir. - bugünkü teknolojiyle- o da ayrı bir konu.

sonuç olarak telelefonların kamera özelliği henüz geliştirilmeye tamamiyle açık, bugün 3.2 mp'lik bir telefon alsan bile 4 ay sonra optik zoom'lu bir model çıkınca sana onu alma diyecekler. ama müzik alanı farklı. kişisel gözlemlerime göre sony walkman serisi ipod'u yakalamış durumda ve hatta kulaklığıyla ipoda fark atıyor.

benim önerim w700i.
danazor1

18 Ekim 2006; 18:50:12 

quote:

Orjinalden alıntı: moontaxi

ben de bu seçimi yapmak durumunda kaldım ve w700i'yi tercih ettim. neden mi? çünkü 50 ytl daha ucuz genpa'da, artı yanında 256 mb memory stick veriyorar ki k750i 64 mb'la geliyor. tabi benim telefonu yenileme amacım müzik dinlemekti o nedenle bu tercih ağır bastı. k750i alıp da walkman yazılımı yükletmeni de önermem garantisi kaybolur. ayrıca ilk bakışta sıradan gibi görünse de w700 walkman tlefonlar arasında en elegan renklere sahip telefon, kullandıkça farkediliyor. kullanan arkadaşlar kusura bakmasın ama w800i oyuncak hissi veren plastik turuncu beyaz renkleriyle çok başarısız, w810 ise çok teknolojik duruyor siyah rengiyle.

benim fikrim şu yönde: w700i hakkında sürekli auto-focus özelliğinden dem vuruluyor ama amatör fotoğrafçı değilsen,yakın plan çekim yapmayacaksan; yani okulda, gece dışarı çıkınca arkadaş fotoları çekeceksen bu özellik sana bir şey kazandırmaz ya da kaybettirmez. tabi amatör fotoğrafçıysan da bu hobi cep teleonu kamerasıyla mı gerçekleştirilir. - bugünkü teknolojiyle- o da ayrı bir konu.

sonuç olarak telelefonların kamera özelliği henüz geliştirilmeye tamamiyle açık, bugün 3.2 mp'lik bir telefon alsan bile 4 ay sonra optik zoom'lu bir model çıkınca sana onu alma diyecekler. ama müzik alanı farklı. kişisel gözlemlerime göre sony walkman serisi ipod'u yakalamış durumda ve hatta kulaklığıyla ipoda fark atıyor.

benim önerim w700i.

arkadaşa aynen katılıyorum..

boramir1903

18 Ekim 2006; 18:50:18 

+1111

ALIŞ-VERİŞ YAPTIKLARIM VE REFERANSLARIM: 1906NEDİR, DrynhwyL, pahohe, Max_Payne, cmurat, mhdemir, mayguardian, ftt, teenboi, aykhut, nerazelnı, eren1984, zaga35, dawson20, getupandgo, asts,
s_memocan, fevziuzungel, Noxco, savastek, infernox, HALO®, ata_kaya5, erenun, jakin33, weba, garuda, ngndrn, jacks, murat23, ıspanak, arsoy, 99emre99, HighVoltage, osman06, pisina, gossipmusty, sinan3344, zybydy

over and under

Sisteme Gözat

18 Ekim 2006; 18:58:53 

Bencede W700 alsan daha iyi olur ...

07' OCTAVIA RS

0-100 KM/S 7.3SN MAX 240 KM/S

superchips remapping soon...
derkin

18 Ekim 2006; 19:10:19