Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: k750i vs w700i

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> Cevap: k750i vs w700i Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
werrem

17 Aralık 2006; 16:23:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Tüm arkadaşlar gibi bende ikisi arasında seçim yapmakta zorlandım.

Diğer aradaşların verdikleri farklılıklara ek olarak şunları belirtmek isterim.

-K750i'nin yüzü eskidi yani modası artık geçmiş bir telefon, piyasası bitmiş durumda.

-W700i'nin şu özelliğine kimse dikkat etmemiş. Kullaklıkta megabass modunda sesi sonuna kadar açıldığında bir bozulma yapıyor. Bunun kulaklıklığın yetersiz olduğundan kaynaklandığını düşündüm. Telefona 192 kbit* ve daha üstü kalitede mp3 ler atınca bu sorun ortadan kayboldu ve mükemmel bas vermeye başladı. Aynı özelliği k750i de denedim. Sonuç olarak K750i'nin ses çıkışı daha düşük çıktı ve basları veremedi.

-Neticede diğer telefonların foto kalitesinden farklı olsun diyorsanız k750i düşünülebilir. Ama bir fotoğraf çekimi için oto-fokus yeterli bir özellik değildir. Bunun için özellişmiş cihaz olarak en düşük seviyedeki bir d.f. makinesi yeterli olmakta.
Diğer taraftan mp3, foto çekimi kadar komplex bir yapı olmadığı için elektonik ürünlere kolayca entegre edilebilir bir özelliktir ve sonuçta bu teknoloji sony'nin elinden çıkıyor.

*Standart mp3 kalitesi 128 kbit'tir. Bu kalitenin farkı, yüksek kaliteli ses çıkışına sahip sistemlerde anlaşılabilir. Kaliteyi kbit dışında, jak çıkışlarıda etkiler. Altın kaplamalı jaklar en iyi ses kalitesini verir ki sony bunu bu ürünlerin hepsinde kullanmış, nokia'nın 1000 ytl üzerindek "n" serisine koyduğu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werrem -- 17 Aralık 2006; 16:25:30 >
xyolcu

28 Aralık 2006; 11:58:20 

quote:

Orjinalden alıntı: AjanWhite

arkadaşım kral 750i al derim niyemi foto kaliteli joyistikte hiç bir sorun yaşamadım 1 seneden fazla oldu kullanalı donma yapmadı w810i kullaklığım var 512 mb hafıza kartı var sese gelince değişen hiçbir fark menü dışında yok eğer yüksek ses istiyorsan mp3gain yada mp3trim programları var bunlanda o işinide halledersin bu kadar basit en güzeli k750i bence

bence de k750i agzına saglık kardesım KRAL750İ

omegama

28 Aralık 2006; 12:30:21 

dün k 750i aldım.yıllardır nokia kullandığım için lanet ettim.mükemmmmel bir telefon.450 ytlye bundan iyisi alınmaz 2 yıl garantili.yalnız zil seslerini dinlerken ses azıcık çıkıyor duyulamayackak kadar az neden çözemedim olayı ilk baş bööyle diildi.

seriousmehmet

30 Aralık 2006; 21:42:08 

Elbette ki W700i

..BLACK..
ryhapsody

21 Ocak 2007; 16:15:26 

w 700i de memory stick pro duo kullanilio,ancak memory stick pro duo HIGH SPEED kullaniliyor mu?kullanabilen arkadas varmi?

cavalacos

22 Ocak 2007; 17:09:30 

bende k750 cıktıgında işte istediğim telefon bu demiştim.ama hem taksidim bitsin hemde ucuzlasın diye beklerken walkman serileri cıktı.simdi ereyon.com da k750 nin 12 ay taksitli fiyatı 516 ytl, w810 12 ay taksitli fiyatı 584 ytl.özellik olarak baktıgımda bi fark göremedim.bu fayat farkını ödemeye deger mi?

aagir

22 Ocak 2007; 23:39:27 

w700

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ
nikefootball

12 Şubat 2007; 9:24:49 

bende sözde k750 i almaya gitmiştim telefoncuya ama önüme birde hiç bakmadığım w700 i yi çıkardılar bayağı ikisinin arasında kaldım sonunda w700i yi aldım kaliteli bir fotoğraf makinem var zaten her yerde kullanıyorum. o nedenle fotoğraf benim için 2. plandaydı ses kalitesi bakımından ve 256 mb lik hafıza kartı olmasından, ucuz olmasından dolayı onu seçtim

KOCAELİSPOR
utku191

20 Şubat 2007; 16:39:43 

w700i

aLeVLi TiLkİ Firefox Hakkında Herşey
yagmur_ygmr

21 Şubat 2007; 14:33:45 

w700i yi tavsiye edermisiniz acaba hiç sorun yaşayan oldu mu cvplar için saolunnnn

djnksk88

4 Mart 2007; 10:02:36 

w700i

*oNly tHE sTRONg sURviVE*
murt_aza

4 Mart 2007; 22:34:35 

Arkadaşlar, Allah aşkına kaçınız Cep telefonuyla foto çekio ve bunları kullanıo? Ben hiç kullanmuorum desem yeridir..
Ama ben illa kullanıorum diosanız.. K750i alınabilir.. Benim tercihim W700i'den yana oldu ve telefonumdan memnunum.. Kulaklıklarına kadar kalite yaw telefon..

He bi de, K750i al + Hafıza Kartı + Kulaklık al dien arkadaşların hafıza kartı ve kulaklık fiyatlarından haberi yok sanırım, ya da sony'nin fabrikası babasının olsa gerek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murt_aza -- 4 Mart 2007; 22:35:57 >

Lost l Heroes l Ipod l İstanbul Kıyamet Vakti l Beşiktaş l Opera l Toshiba Portégé
gren

7 Mart 2007; 12:35:27 

k750 veya w810 al
k750 alacaksan grisini tercih et bence w700de autofocus yok çünkü

rstm

7 Mart 2007; 15:01:29 

bende ikisi arasında kaldım sonra düşündüm w810i ye karar verdim 80 ytl kadar bifark var zaten aralarında özellik olarak üstünlüklerini bi kenara koy 512 lik kart verio yanında vede durusu iki telefondan da çok daha güzel sadece bu artıları bile 80 ytl fazla vermeye değer bence

Hayat kızgın boğa ben kırmızı pelerin
LAZUSAGI_61

7 Mart 2007; 21:26:21 

dostum w700 de autofocus yok tek artısı kutudan walkman kulaklık aparatı çıkıyor olması k750 aynı fiyata ben olsam k750 alırdım. zaten w800 e dönüşebiliyor hiç olmazsa kamera performansı daha iyi. ama varsa bi 70 liran daha w810i al ikisinede katlar en azından joystick yok

Bizim vatanımızı Tuna'dan Nil'den dinle..Sor Lale'ye Sümbül'e birazda Gül'den dinle..Bizi üç kıta değil, koca dünya tanır..Hem bizi bizden değil, yedi kat elden dinle...
CEVIRMEN

7 Mart 2007; 21:37:18 

evet ya.. en güzelide joistik yok:. bir daha joistikli tel alırsam iki olsun..

............
imaj