Şimdi Ara

Çin'den alınan Sony Xperia Z3 Dual telefona Google Play Store yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çin'den bu hafta aldığım "Sony Xperia Z3 Dual (L55u)" Sony tr sitesinde telefonun kodu D6633 görünüyor. Telefonuma "Google Play Store" ve google servisleri yükleyemiyorum.
    Biraz araştırınca çinde google ile ilgili yasakları öğrendim. İşim gereği çift hat kullanmam gerekiyor.
    Donanımlı bir telefon olsun diye bu telefonu seçtim. Ancak Türkiye ye gelmeme olasılığından dolayı çinden aldım.

Telefona "Google Play Store" yükleye bilmem mümkün mü?

Mümkün ise nasıl yapılacağı konusunda bana yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler
    Recep

• Senin ônce o telefona farklı bir ülkenin romunu yüklemen lazım sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkürler.

Bunu nasıl yapabilirim. Formlarda farklı telefonlara yapılan işlemleri inceledim ancak benim ihtiyacım bu işi adım adım bana anlatacak birisi. Hata yapıp telefonu kullanılmaz hale getirmekten çekiniyorum.
  • farklı bir ülkenin romunu yükleyebilirdin fakaaat iş çine özel üretim olunca değişiyor. L55u çift hatlı telefona avrupa amerika romu yükleyemezsin, xperifirm ilede L55u model yazınca yine çin romları çıkar yani kısacası senin o telefonu kullanman zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: recedemir1982

Merhaba arkadaşlar,

Çin'den bu hafta aldığım "Sony Xperia Z3 Dual (L55u)" Sony tr sitesinde telefonun kodu D6633 görünüyor. Telefonuma "Google Play Store" ve google servisleri yükleyemiyorum.
    Biraz araştırınca çinde google ile ilgili yasakları öğrendim. İşim gereği çift hat kullanmam gerekiyor.
    Donanımlı bir telefon olsun diye bu telefonu seçtim. Ancak Türkiye ye gelmeme olasılığından dolayı çinden aldım.

Telefona "Google Play Store" yükleye bilmem mümkün mü?

Mümkün ise nasıl yapılacağı konusunda bana yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler
    Recep

Buradaki linkten çözüm bulabilirsin. D6633 için root ve TWRP kurulumunun anlatımı var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.