Şimdi Ara

Beyler süper bı taktık geliştirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
27
Favori
15.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bı banko buluyoruz 30 mac 1-x yazıyoruz bı tanesı tutsa kupon parası cıktı ama 30 macı sallama yapmıyoruz tabıkı analızle ,bugun 7 tane dun de 4 tanesı geldı :)

• Nasil 30 mac birgunun mu yoksa butun haftami ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖRNEK VER..YAPTIĞIN KUPONU MESELA
  • 😕cumartesi 50 pazar 75 aldım banko 1.3 oranlıydı
     Beyler süper bı taktık geliştirdim Beyler süper bı taktık geliştirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: illegalsistemdeneme

Nasil 30 mac birgunun mu yoksa butun haftami ?

1 banko +29 maç 😏1 tanesi gelse en az 20 kenara koyuyorsun zaten seçtiklerim de çoğu gibi sallamasyon değil analiz değerlendirme oran vs 😕bu sisteme geçen gün fin takımı şikeli maçı izledikten sonra geçtim adamlar bağırta bağırta şike yaptı yaktılardı kuponumu ama böyle çok rahat bi gün geçirdim yaslan arkana çayını yudumla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğine sağlık evet enteresan bir sistem olmuş

• Yeah bonus banko tamamen sallamasyon tutarsa yaşadım
     Beyler süper bı taktık geliştirdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler basket den anlayan varmı banko tutar mı kiNe maçtı yaw meksika maçı baya güldürdü

• sistem 1 tam olarak nedir? banko dışında 1 tane maçın tutması değil mi? 2 tane tutarsa batar şeklinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlamadım.
  • Mantıklı ve güzel. Takipteyim. Yine Paylaş burada

• quote:

Orijinalden alıntı: Victoria Secret

sistem 1 tam olarak nedir? banko dışında 1 tane maçın tutması değil mi? 2 tane tutarsa batar şeklinde

29 maçta en az 1 tane tutması lazım 😕2 oranlı banko bulsan 1 tane tuttu mu kupon parasını cebe koydun demektir valla anlamıcak bişi yok arkadaşlar sistem çok basit ama iyi analiz yapmanız lazım gidip real madrid -espanol macın 1-x koymucan kupona

• quote:

Orijinalden alıntı: trcpt

quote:

sistem 1 tam olarak nedir? banko dışında 1 tane maçın tutması değil mi? 2 tane tutarsa batar şeklinde

29 maçta en az 1 tane tutması lazım 😕2 oranlı banko bulsan 1 tane tuttu mu kupon parasını cebe koydun demektir valla anlamıcak bişi yok arkadaşlar sistem çok basit ama iyi analiz yapmanız lazım gidip real madrid -espanol macın 1-x koymucan kupona

diyorsun ki. 2 oranlı banko bul. 30 tane 15 oranlı maç bul. 5 tane buldun mu köşeyi dön ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aman Tanrım Didim

quote:

quote:

diyorsun ki. 2 oranlı banko bul. 30 tane 15 oranlı maç bul. 5 tane buldun mu köşeyi dön ?

Valla hocam 2 kupon yaptım bu sistemle 2 side geldi 😕birazda şanslı olacaksın misal ingiltere 1. Liginde filan bu şekil çok maç bitiyor bu hafta yazdıgım 11 maçın 6 sı filan iy 1 bitti bunun 2 si tutmuştu bazen oluyor ki alayı iy 2 bitiyor ama analiz şart sallama yazmayacaksın 1-x ları, ben çok araştırdım 1-x bitenlerin sayısı 2-x bitenlerden cok cok fazla :) birde iy 1.80 olan maçları hıc kaale almayacaksın filan filan ama bi ilham gelseydi kupondaki 6 macı ayırıp sistem 4-5 girsem 400.000 tl para yapıyor ama sistem 2-3 oynamak karlı değil çünkü en az 500 ü gözden çıkartacaksın 29 maç yazarsan

• quote:

Orijinalden alıntı: Aman Tanrım Didim

quote:

quote:

Koseyi donmezsin. 30 lira basıp 150 alırsın

• Valla bence sistemin mantığı güzel en azında yok 90 da gitti derdi yok illa bi tanesi tutuyor

• Bir tane banko koyunca nasıl sistem 1 oluyor ? Diğer oynadığın maçların mbs 'si 2 oluyor . Sistem 2 ile oynayabilirsin .
    20 maç yazıp bir banko yapıp sistem 2 yaptın mı kupon tutarı 171 oluyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridvan_07

Bir tane banko koyunca nasıl sistem 1 oluyor ? Diğer oynadığın maçların mbs 'si 2 oluyor . Sistem 2 ile oynayabilirsin .
    20 maç yazıp bir banko yapıp sistem 2 yaptın mı kupon tutarı 171 oluyor .

Seçtiğim maç mbs2 yani sistem 1 olur yoksa mb 3 lerden 2 tane seçilmesi gerekir

• Arkadaşlar bunu gidip kuponda oynayamiyormuyuz ve en az kaç para basıyoruz? Yaş 16 arada oynuyom okul harçlığı için

• dostum 30 yerine 10 lirayla oynamak daha mantıklı o bayada mac bilmissin o para bence az 1.30 bankolu kupon yaparsan hiç birşey alamassın bi 2 oranlı banko buldunmu deli para kaldırmısttın suanda
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.