Şimdi Ara

Mobilite: Apple'ın yeni mağazasında başımıza gelenler ve dahası... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
20
Favori
15.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kelime oyunu yapmayi birak. Urunleri kotu degil ama hapis mapis bu ne? Kimi kandiriyorsun sen?
    Tipik bir iHatersin, ipad air 2 alacakmis hahaha guleyim bari :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batu

    Sevgili Erdi,

    Aklinca Apple gibi bir firmaya ahlak dersi vermeye calistigin su videoya cevap nitelidiginde paragraflar yazmak gercekten cok basit nitekim sozlerin ancak egitim seviyesi dusuk standart DH okuyucu profilini ikna edecek seviyeyi gecememis. Ancak bu cevabimi okuma ihtimalinin dusuk oldugunun farkinda olarak kendimi fazla yormayacagim, tek bir konuya deginmek istiyorum; dedin ki "bari ozur olarak urunu test icin ofise yollayin dedim ama onuda yapmadilar". Aklima bu forum uzerinden olumlu yonde tanitip reklamini yapmak icin buyuk firmalardan aldiginiz paralar ve test icin aldiginiz urunlerin yarisindan cogunu firmalara geri gondermemeniz geldi. Belki apple'in sana test urunu yollamama sebebi "olumlu tanitim" icin para istemis olma ihtimalin(iz) veya test urununun ustune yatma ihtimalin(iz) olabilir. Aklinda bulunsun.


    Şu an Erdi Bey beni ikna ettiği için benim eğitim seviyem düşük mü olmuş oluyor? İstersen eğitim seviyemizi karşılaştıralım. Özelden konuşabiliriz. Üstüne eğitim, fen ve teknoloji eğitimi, teknoloji okur yazarlığı ile ilgili kavramları da konuşabiliriz. Dünya görüşlerimiz üzerine paylaşımlarda bulunabiliriz. Yaptığın yorumun muhatabı ben değilim, ona Erdi Bey cevap versin fakat Erdi Bey'e anlattığı konuda hak verdiğim için bana eğitim seviyesi düşük standart demen bence senin büyük ayıbın. Maşallah gerçekten buradan bakınca çok eğitimli, açık fikirli görünüyorsun ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eulogy -- 27 Ekim 2014; 14:12:15 >




  • videonuzu izledim başta anlattığınız çay su muhabbetine katılmıyorum.Ama daha sonradan yaptıkları büyük eşşeklik olmuş sizde burdan rezil ettiniz adamları iyi yaptınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROUGE44 -- 27 Ekim 2014; 14:05:56 >
  • keşke çıkışta tshirti alsaydın abi forumda satardın apple ın yaptığı tshirt diye burdaki ergenler birbirini parçalardı almak için
  • Sırf tarafsız olacağım diye olur olmaz yorumlar, demekki sırf siyasette yapılmıyormuş. Ben öyle düşünüyorum ki DH'nin Apple a ne iftira atacak hali, ne de böyle bir saçmalığa ihtiyacı var. Hal böyle iken Apple çalışanlarını da dinlemek gerek vs tarzı söylemler ille de tarafsız olacağımı ille de iki tarafın da haklı olduğu yerler varı gütmek olur. İnsanlıktan nasibini almayan insanlarla dolu güzelim memleketimizde böyle saygısız personellerin olması MAALESEF ki çokta şaşılacak birşey değil. Nokia 1100 kullanıyorum ve telefon alma arefesindeyim. O mağazada DH'ye gösterilen saygı bana gösterilmiş demektir! Bunu anlamayan beyinlerin bu forumlarda ne işi var acaba??? Bu saygı belli ki yetersiz. Hal böyle iken telefonda fiyat-pil ikilisine bakan birisi olarak, benim için seçenekler dahilinde dahi bulunmayan iphone almak olsaydı derdim kendime olan saygım gereği bu durumu göz önünde bulundurur oturur bir kere daha düşünürdüm. Apple ın ne suçu var, bireyler vs demem için bir sebep yok mademki koca elma, eşşek gibi dikkat edecek aldığı personele. DH teşekkürler.





  • Önemli olan teknolojiden çok tüketiciye duyulacak olan saygıdır, bu konuda da Apple sınıfta kalmış. Türkiye'ye değer vermeyen bir marka, hatta saygısızlık yapan bir firmanın ürünlerini kullanmamak en doğru olanı olacaktır. Burada daha da polemik yaratmak için abuk subuk yorumlarda bulunan insanlara taviz vermeyin. Telefona 2000 TL para bayılanlar, burada markanın ücretsiz avukatlığına soyunuyorlar.
  • Hayatımda maaşımın yarısını teknolojiye harcayan bi insan olarak bi kere bile elmalı bişey kullanmadım çok şükür.
    fakat taraflı davranan adil olmayan kişiler aynı şekilde yaklaşılmalı normal bi davranış apple dik durmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nofear72

    bence DH ortak bir metin yayınlasın bizde o metni
    abd - avrupa apple yönetimine
    abd - avrupa medya kuruluşlarına -bloglarına
    mail bombardımanı yapalım
    bu gerçekten ayıp şeyler

    erdi bey siz oraya tekmi? gittiniz keşke biri daha olup bu terbiyesizlkleri cep ile çekip belge yapsaydı.

    Malum videoda Erdi Bey: "Apple çalışanları acele et diyorlar" dedikten sonra müzik yüksek seste çalmaya başlıyor. Dakikalardir kısık olan müzik, bu şahısların densizce konuşmasından sonra yükseliyor. Ne tesadüf ama değil mi? Bundan ala belge olmaz fakat keşke dediğiniz gibi o çalışanların kamera arkasından yaptıkları kayıt altına alınasaydi daha da iyi olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Apple çok yanlış yapmış, yapmaması gereken davranış ama burada suçun biraz da sizde olduğunu düşünüyorum Erdi abi.Son zamanlardaki Apple ile olan tavrınız, video incelemedeki önemsememe vs yüzünden böyle yapmış olabilirler.Ama ne olursa olsun asla kabul edilemez bir şey bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Face Of Melinda -- 27 Ekim 2014; 14:43:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de apple tanıtımlarında da olmuş şeyler . Erdi abi haklı . Ancak burda halen daha Apple ı savunmuş kişilerin nasıl bir sevda tutkunu olduğunu anlamıyorum . Birde şimdi Erdi abiyi savunduğum için android fun boy demeyinde . Birde yaşça büyük olduğu için ve saygım olduğu için abi diyorum . İlk okullu zannetmeyin sonra .

    Not : Eski 3GS 4G 4S kullanıcısı .

  • Hiç inandırıcı gelmedi.
  • Mevzu Apple olduğunda bütün androidçi çoluk çocuk toplanıp Apple ürünlerini kullananlara küfür yarışına giriyorlar. O kadar ağır hakaret ve küfürler okuyorum ki eminim şikayetçi olsam site kesinlikle kapanır.
    Sırf emsal teşkil etsin diye bir kişi hakkında şikayetçi olacağımı da belirtmek isterim.

    Gelelim DH, Apple kavgasına.
    Biz Apple kullanıcılarını Apple'ın avukatı olarak nitelendiren şahıslar, görüyorum ki körü körüne DH'ın avukatlığına soyunmuşlar.
    Şirket kuralları diye birşey vardır. İş hayatını görmeyen yada hiç şirketlerde çalışmamış ergen beyinli tipler bunu anlayamaz, bilmez.
    Benim çalıştığım şirket çeşitli ülkelere askeri tekne üretimi yapıyor. Üretimi denetlemeye gelen subaylar bile girişte silahlarını, fotoğraf makinelerini, cep telefonlarını ve bilgisayarlarını kilitli kasalara koyup öyle girebiliyorlar.
    Bu bir şirket kuralıdır ve geçerli sebeplerle koyulmuştur.
    Apple ise DH'ın yada medyanın memnuniyetinden çok müşteri memnuniyetini düşündüğü için AS içinde video kaydına kısıtlı bir süre vermiş olabilir. Yada başka bir sebep olabilir.
    Heyyyyyttt ben DH'ın editörüyorum ben Apple'dan büyüğüm ben Apple'ın reklamını yapacağım bana gebeler mantığı ile çekim yapmaya giderseniz kapağı sıkıca kapatıp müziği sonuna kadar açarlar.
    Şu 2 yıldır. DH'ın Apple'a bakış açısını gören biren birisi olarak bende bir Apple çalışanı olsaydım, videonun arasına girer çekil bakayım ürünün tozunu alacağım derdim.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratai

    Kelime oyunu yapmayi birak. Urunleri kotu degil ama hapis mapis bu ne? Kimi kandiriyorsun sen?
    Tipik bir iHatersin, ipad air 2 alacakmis hahaha guleyim bari :)

    evet ürünleri güzel ama işletim sistemi senin özgürce hareket etmeni engelliyor. yoksa sen jail break mi yapıyorsun? çok ayıp, apple kınar seni sonra, hahahahaha.

    çok enteresan bir kişilikmişsin. hiç tanımadığın bir insan hakkında şöylesin böylesin diye deli saçması fikirlerin var.

    hadi selametle diyorum sana.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: foreveriphone

    Bence erdinin yaşadığı sorun mesut çevikten kaynaklanıyor mesutun yüzünden dh ile apple'ın arası açıldı bence oradaki müdür erdinin dh den geldiğini bildiği için bilinçli yaptı bunu.mesut ceviğin dh ile ilişiğinin kesilmesi lazım o külhanbeyliği yapıyor onun yeri webtekno orada çin malı telefon tablet kırsın videodalardaki ayarsızla beraber hatta sövsün bol bol yazdıklarım beni bağlar kişisel görüşümdür katılırsınız katılmazsınız ben böyle düşünüyorum tek suçlu mesut çevik onun artisliğinin cezasını erdi çekti.

    Haklılık payı var, nette Apple hakkında yazılan çizilen her yorumun ilgi çektiğini biliyoruz. Mesut Çevik'in eleştirisinden ötürü DH'ye karşı adamların antipatisi oluşmuş olabilir.




  • Bence ortada anlaşılamayan bir iletişim eksikliği olmuş. Yoksa neden kendi ürünlerinin reklamını yapılmasını istemesinler. Video da konuyu açıklarken tam detaylandıramamışsınız erdi bey.
  • Apple store'da nolmuş biri yazabilir mi? Videoyu izlemek istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin apple

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce yazıldı mı bilmiyorum. İlk gözüme çarpan bu videonun 1 Ocak 2100 yılında çekildiği. :)

  • #ErdiReisiYedirmeyiz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • olayı hala anlamayanlar var arkadaşlar. burada yapılan bir olay bir gazetecinin işinin yapılmasının engellenmesi. burada farklı bir firma da olabilirdi.konu apple düşmanlığı değil.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.