Şimdi Ara

Acil Konu (telefon açılmıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Çok kötü durumdayım öncelikle onu belirtmek istiyorum. Telefonum 5S. Dün telefona jailbreak yükledim tweakler yükledim sıkıntı olmadı. Bugün Birkaç tweak daha yükledim Flipcontrolcenter adlı tweaki yükleyince telefon kapandı. Sonra açmaya çalıştım sadece siyah ekran elma resmi. Çok kötü durumdayım. Evde değilim dışardayım telefonu bir umut bağladım itunese fakat telefondan erişime izin verin dedi. Telefon açılmıyor nasıl izin vereyim. Lütfen yardımcı olun kafayı yiyeceğim yurtta.

iPhone’u DFU Mod’a Alma:
    iPhone’u bilgisayarınıza bağlayın ve iTunes’i çalıştırın
    iPhone’u kapatın (power tuşunu basılı tutun)
    iPhone kapandıktan sonra, Power Tuşuna ve Home Tuşuna aynı anda basın ve 10 saniye basılı tutun, ardından Power tuşunu bırakarak Home tuşuna basılı tutmaya devam edin
    Yaklaşık 20 saniye sonra bilgisyarınızda aşadaki uyarı mesajını göreceksiniz.

sonrasında son kurduğun tewak i silersin olumlu sonuç alacağını düşünüyorum.

Tweak'ler Ve Cydia Şuan Sağlıklı Olmadığı İçin Bu Tarz Olumsuzlar Çıkabiliyor..

fenix hocam tam sağlam olmadan indirmeyeceğim onu anladım :) Cidden kafayı yiyecektim son bir saattir.

Orijinalden alıntı: harunyasr

Hocam çok sağolun DFU moduna bir türlü alamamıştım şimdi aldım geri yüklemeye bastım iniyor inş hallolur.

fenix hocam tam sağlam olmadan indirmeyeceğim onu anladım :) Cidden kafayı yiyecektim son bir saattir.

Hocam Hani İnsanın Başına Gelince O korkuyu Bilirim :)
    8.1 JB Daha Tam Anlamı İle Çıkmış Değil Ve Bir Çok Sorunları Var :)
    Bende En Başından Beri Test Ediyorum Neler Var Neler Yok Diye :)
    Bende Yer Yer Safe Mod'da Kalıyorum Ama Hemen Aşıyorum..
    Geçmiş olsun bu arada :)

Orijinalden alıntı: harunyasr

Hocam çok sağolun DFU moduna bir türlü alamamıştım şimdi aldım geri yüklemeye bastım iniyor inş hallolur.

yardımcı olabildimse ne mutlu bana.... ilk kez birisine buradan yardım etme imkanı buldum.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.