Şimdi Ara

sony bdv-n890 vs. lg bh-7540tw son kararımı vermem gerekıyor lutfen yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • her ikisinin de arka hoparlorleri kablosuzmuş yanı odada kablo karmasası olmayacak en onemlı kriterim buydu. laptopu hdmi ile tvye baglayarak fılm ızlıyorum ve ses sistemini %80 film için satın alıyorum. sony 1250 tl ve 1000watt, lg 1480 tl ve 1200 watt(subwooferı aktif mi pasif mi bilmiyorum cok arastırdım bulamadım). ses kalitesi olarak hangisi iyidir lg 200 watt fazla duruyor ama gercekten daha guclu ve kalıtelı ses verir mi bilmiyorum. sony'nin kalitesi belli cok da övülüyor. lg'de karaoke varmış eşim çok heveslendi bir de lg'nin tum hoparlorleri kule seklinde, miracest var bluetooth var, subwoofer da aktifse daha alınabılır duruyor acıkcası ama siz benim yerimde olsanız hangisini alırsınız şimdi 200 tl fazla para verip keske sony alsaydım daha kalıtelıymıs demek istemıyorum.



  • Paket sistemler genelde aynı ama ben olsam korelileri tercih etmem. Sony Sony'dir.
  • tsk ederim, başka fikri olan var mı bu sistemleri kullanan ?
  • Lg alınmıştır 1450 tl, eğer hata ettiysem lütfen uyarın ama kablosuz hoparlör ve bu kadar ozellıgı olunca aldım. Umarım sesi de iyi çıkar ve subwooferı amfilidir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG bh-7540tw ürünü Vatan bilgisayardan 1399 tl ye aldım,Vatan bilgisayarın sitesinde 1599 ama mağazada,1399 buna dikkat edin.ilk izlenim fena değil ama mükemmel de değil, mesela fm radyo olmaması şaşırttı beni.
    Sony ürünlerinden bir kaçını ben de düşündüm, araştırdım,mağazalarda kendim denedim türkçe altyazı karakter desteği yok. Tüm sony modellerinde bununla ilgili şikayet var.
  • merhaba arkadaşlar LG660s tv var oda ölçüleri 5*4 gibi düşünebilirsiniz. bütçemde 750 tl civarı tvnin sesi film ve müzik dinlerken yetersiz geliyor ses sistemlerinden çok iyi anlamıyorum. bu şartlara uygun alabileceğim en iyi ses sistemi hangisidir.yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurum307

    merhaba arkadaşlar LG660s tv var oda ölçüleri 5*4 gibi düşünebilirsiniz. bütçemde 750 tl civarı tvnin sesi film ve müzik dinlerken yetersiz geliyor ses sistemlerinden çok iyi anlamıyorum. bu şartlara uygun alabileceğim en iyi ses sistemi hangisidir.yardımcı olursanız çok sevinirim.

    http://www.vatanbilgisayar.com/htp-071-3d-51-kanal-av-receiver-ses-sistemi-600w--hdmi-dts-dolby-digital.html

    O paket sistemlere para vermektense en giriş seviyesi avr li paketleri tercih ederim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.