Şimdi Ara

iPhone 6 plus'tan note 4'e geçmeyi düşünüyorum (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
7
Favori
8.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ip 5'ten note3 'e geçtim 8 ay kullandım sayısız donma telefonla Konuşurken kapatıp açma sorunu yaşadım hele bir gün markette telefonun dili Saçma sapan karakter oldu Türkçe çalışmadı o gün yere vurasım geldi bir şekilde hallettim daha sonra tel cebimdeylen Restart sorunları yaşadım ip6 çıkınca hemen geçtim memnuniyetim %80 en azından telefon işlevi sırasında sorun yok ;) bir dah Android mi ? Zorr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portiwashere -- 28 Ekim 2014; 5:27:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple marka telefonumu kardeşime verip kendime Note 3 aldım. Dünya varmış. Apple'nin CEO'su öldükten sonra marka düşüşe geçti. Galiba her şeyi Steve yapıyordu. O kadar insan niye orada çalışıyor onu bile anlamış değilim.
  • Note 4 Kullanıyorum KEsinlikle Note 4 e geçmelisin. Sonunda kasayıda süper yaptılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkans


    Evet Note 4 baska bır dunya. Bugune kadar kullandıgım ve test ettıgım tum cıhazlardan daha ıyı. Bır kere tıpık bır Samsung degıl. Cok farklı. Harıka bır ekranı var. Tabı harıka dıye nıtelendırmek yerıne once gormenı ve bır muddet ımkanın varsa kullanmanı tavsıye ederım. Yazılar ınanılmaz net, Super Amoled bır harıka, beyazlar artık daha guzel. Dızaynı artık kalıtesız plastık gıbı degıl, yan taraftakı metal cercevesı ıle daha premıum bır havada. Note 3'e gore cok daha zarıf ve metal cercevelerı sayesınde ele daha cabuk oturuyor. Yarım saatte yarısı dolucak sekılde sarj olabılıyor. Pıl omru bır harıka, 5 saat ekran suresı, 16 saat kullanım ve 1 saat hangout vıdeo gorusmesı gıbı degerlerı bır bataryada alabılıyorum. Telefon muthıs hızlı, uygulamalar artık cok cabuk acılıyor. Touchwız entegrasyonu cok basarılı, artık kasma yok, rehberın gec acılması yok, ınanılmaz stabıl calısıyor. Telefonun o sacma sapan bloatware tabır edılen Samsung uygulamaları yok. Harıka bır multıtaskıng ozellıgı var. Kamerası muthıs, gunduz cekımlerı harıka, gece cekımlerı ıse yıne cok basarılı. Ozellıkle karanlıkta yaptıgı cekımlere hayran kaldım. Benı yıne eskı Japon Turıst donemlerıme gerı goturdu. Artık yenıden telefonumla fotograf cekmekten cok hoslanmaya basladım. Parmak ızı okuyucusu ıle ıstedıgım programa kılıt koymak bır harıka. Ozel mod ıle galerıden ıstedıgım fotografları veya muzıklerımden ıstedıgım sarkıları gızlemek ve onları daha sonra yıne parmak ızımle goruntuleyebılmek muhtesem bır ozellık. Telefonu kullanmadıgım zamanlar Ultra Sarj moduna aktıf hale getırıp sadece whatsapp ve ınternet calısacak sekılde 5 saatte sadece yuzde 9 pıl harcamak yıne cok guzel. Daha once cok fazla kullanmadıgım Spen'ın artık bır mouse kolaylıgına ulasması ve copy paste gıbı olayların muthıs basıtlesmesı bu telefonun artılarından sadece bır kacı. Ve ustelık fıyatıda sadece 2300 lıra. Aynı kategorıde degerlendırılen plus'ın 300 lıra asagısında kı oda 16Gb olan modelı.

    Note 4 kullanırken ılk defa babam bıle cektıgım resımlerın ne kadar guzel oldugunu fark edıp telefonumun modelını sordu. Etrafımdan herkesten bu telefonu duymaya basladım. Ozellıkle ekranı pıyasada bulabılecegın en muhtesem ekran. Yurt dısında yapılan tum ıncemelerde bır numara.

    Sımdı tum yukarıda yazıklarımı okuduktan sonra kendıne bu anlattıklarımın kac tanesını ıphone ıle yapabılecegını sor ? o zaman sanırım asıl ne ıstedıgını bulabılırsın.

    edıt: burada sagolsun bır cok arkadas yorum yazmıs, fıkrını belırtmıs, ama sana tavsıyem oncelıkle Note 4 sahıplerıne bu konuyu danısman. Halen bazı arkadaslar Samsung'da gereksız uygulamaların oldugunu solemıs, halbukı bılmıyorlar kı Note 4 ve S5 ıle bu uygulamalar Galaxy Apps altında ıstege baglı olarak yuklenıyor. Bır yerlerden bır sey okuyarak fıkrını beyan edenlerden zıyade kullanıcılara soru sormanı tavsıye ederım. Ayrıca Galaxy Apps demısken belırteyım, Samsung Note 4 yanında bır cok bedava uygulama ılede gelıyor. Ornegın tum kullanıcılara 50GB'lık alanı 2 sene bıyunca hedıye edıyorlar. Aynı sekılde Deezer 3 aylık uyelık verıyor. bunun gıbı Galaxy Gıfts altında bur cok hedıye uygulama var. Ufak bır not olarak bunlarıda belırtmek ıstedım.

    Konuşacak bir şey kalmamış . Arkadaş duygularımı yansıttı. Pirenium cihaz Note 4 . düşünmeden al. Özellikle Siyah olanını :) bende renkleri gördüm siyaha karar verdim.




  • Kardeş 5c al. Sorunu olmayan tek apple ürünü. Hiç bi ios sürümünde bugu yoktu . Ve klişeleşmiş hrpsi birbirinin aynı iphone lardan farklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5 kullanıyordum 1.5 yıldır. 10 gün kadar önce LG G3 aldım; ancak 2 gün dayanabildim. Onu satıp iphone 6 aldım.

    Android kullanan telefonların teknik özellikleri, görüntüsü, kamerası istediği kadar mükemmel olsun aynı uygulamanın android market ile app store'daki versiyonları arasında ne yazık ki hala ciddi fark var. Herhangi bir uygulamanın ios'taki hali android'e göre çok daha başarılı. İstisnalar vardır belki; ancak genel durum bu şekilde.

    Android kullanırken can sıkan telefonun kendisi değil uygulamalar oluyor. En azından benim için durum böyleydi. Uygulamaların istediği izinler konusuna hiç girmiyorum zaten.

    Yoksa çok daha fazla kişiselleştirme seçeneklerine sahip olmanın eleştirilecek bir yanı yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bende plus kullanıyorum ama note 4 e bakmak şart oldu..
  • berkans kullanıcısına yanıt
    hocam yani kısaca note4 rakibi plusa her alanda takarmı diyorsunuz:?)
  • iphone 6 plus alacaktımda xperia z3 almak şart oldu yorumlara bak 1 kişi beğenmemiş plus
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eneox

    iphone 6 plus alacaktımda xperia z3 almak şart oldu yorumlara bak 1 kişi beğenmemiş plus

    Note 4 varken z3 alirsaniz yazik edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda iphone 6 ve 6plus'a geçmeyi bu fiyatlarla çok mantıksız buluyorum çünkü, düşünün appe önümüzdeki sene ne yapacak?
    Bu iki telefona çok daha iyi bir işlemci, 2 katı ram ve daha iyi kamera koyup satacak.
    Ben iphone 3gs, 5 ve 5S kullanmış biri olarak iphone'ları asla kötüleyemem ama çok düz ve sıkıcı telefonlar be arkadaş! Ben 5S kullandığım süre zarfında hep android tarafındaki konuları takip ettim, en azından orada daima aksiyon var
    Bunun dışında asıl konuya gelecek olursam, bence note 4 şahane bir telefon, iphone 6 plus ile karşılaştırmam bile. Ha ios veya android dersen iş değişir, orada kullanıcının amacı doğrultusunda karar vermesi gerekir.
  • Iphone 5, ardından da 5S ile yaşadığım IOS tecrübesinden sonra,

    Artık Apple benim için sadece Macbook ile sınırlı olacak...

    Eğer Iphone 6 Plus'ı "phablet" tecrübesi için almayı düşünüyorsanız Note 4 ile bu konuda rekabete bile giremez onu açık net söylemek lazım, Yani az çok android tecrübesi olan bir kişi Note 4 ile IOS kullanıcısı bir kişinin 2 dakikada aklını alabilir... Ayrıca daha önceki serileri de kullandım (Note 3) bu sefer neredeyse tüm sorunları halletmiş Samsung... Ama eğer "Ben IOS'u seviyorum ve XXL iPhone kullanmak istiyorum.." derseniz o zaman iP6Plus....

    Bir de artık Samsung sorunlarını çözerek yoluna devam ederken, Apple habire yeni sorunlar üretiyor, her ürettiği cihaz ve yazılımla beraber.. Elimdeki IPAD 3'ü resmen IOS 8 ile neredeyse kullanılamayacak hale getirdi.. IOS 8.0.1 güncellemesi faciası aslında bir "epic fail" dir, ama görmezden geliniyor... Şimdilik.... Yani trend böyle sürerse, Apple yeni Nokia adayı bile olabilir.. Ne oldum değil, ne olacağım diyeceksin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 28 Ekim 2014; 11:16:59 >




  • bluebest kullanıcısına yanıt
    Bu yorumdan sonra hemen not 4 alıcam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 28 Ekim 2014; 11:09:13 >
  • berkans kullanıcısına yanıt
    Bi haftadır iPhone 6 kullanıyorum,öncesinde android telefonlar kullandım.Android daha kolay daha özgür bir işletim sistemi.Kısayollar daha fazla.Cihazı flash bellek gibi kullanabiliyorsun.İosda telefona attığım dosyanın yerini bile göremiyorum.Play Storede aynı işi yapan bir sürü ücretsiz program var.İosa geçmeden önce AppStorenin çok daha kaliteli olduğunu düşünürdüm.İosa geçince gördüm ki tek üstün yanı oyunlar.Oyunlarda tartışmasız üstün.Bunun dışında IOS daha güvenli,cihazın elde hissiyatı daha iyi.Şimdi biraz kullanışlı olsun diye cihazı jailbreak yapmaya çalışıyom.Ama phablet kategorisinde bir cihaz alınacaksa note serisi alınmalı,kaleminden ek programlarına kadar daha kullanışlı bir cihaz,hemde arkasında kaç yıllık Kullanıcı tecrübesi var.6 Plusin daha geliştirilmesi Lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • android candır can. iyi yapmışsın kardeş
  • teknoali1 T kullanıcısına yanıt
    .
  • Sıradan apple konusu.Samsung cihaz oldumu apple'cılara diğer marka android kullanıcılarıda katılır.Bu forumun en nefret edilen markası kesinlikle samsung.Kasıyor,donuyor 3 ay sonra görler başlamış.Ha birde sony htc al muhabbeti var.

    Note 4 sahibiyim sayısız cihaz kullandım bugüne kadar şu ana kadar kullandıklarım içerisinde en hızlısı bu telefon.Browser performansı özellikle harika arayüzde kasılma falan gibi şeyler kesinlikle yok.Daha 2 gün önce g3 sattım ondan daha hızlı ve akıcıydı.Z2 sattım 1 ay önce oda çok hızlı şimdi hakkını yemeyelim en ufak kasılma falan yaşamadım ama iki cihazdanda iyi note 4.

    Şimdi öncelikle android tarafında sadece samsung yok geçiş yapacaklar kasılma problemi yaşamayan ve malzeme kalitesiyle öne çıkan z3,m8 gibi telefonları kullanabilir.
    Gelelim samsung'a o abartılan kasılma rehbere geç girme problemleri s5 ile birlikte bitti gençler artık s4 örneği verip komik duruma düşmeyin.Ne zannediyorsun geçen yıllarda gelişme olmadığını mı.

    Şimdi konu sahibi uygulamalar iyi olsun en iyi oyun performansı bende olsun istiyorsa güle güle ip 6 veya plus'ını kullansın.


    Yanlız neden note 4 alınmalı.

    1.Daha iyi batarya süreleri.Hızlı şarj olayı ip plus'ın yarısı kadar zamanda dolduruyor bataryayı.Ultra power saving mode üstüne cabası.
    2.Daha iyi kamera isteyen sitelerde bakabilir karşılaştırmalara.
    3.Daha iyi ekran displaymate'e girmeniz yeterli.
    4.S pen başlı başına tercih edilebilecek bir özellik.Neler yapabileceklerinizi videolardan görebilirsiniz.
    5.Kızıl ötesi ile kumanda özelliği ve bildirim ledi gibi fazlalıklar.Sensörleri saymıyorum.
    6.Multiwindow yine çok önemli bir özellik şimdi daha da gelişmiş.
    7.Değiştirilebilir batarya ve microsd desteği.

    Belkide burdakileri en şaşırtacak yenilik ise en az ip6 ve plus kadar hızlı bir telefon var karşınızda.Program açma süreleri kıyaslaması vardı note 4 konusunda.Note 4 testte 3 saniye üstünlük sağlıyordu birçok programı açıp kapatıp saniye tutuyorlardı.

    Yani şu telefonu denemeden sallamayalım arkadaşlar.Telefonları kıyaslama kriterinizide hıza endekslemeyin bir zahmet.Ha birde apple'ın üstün olduğu noktalar(mağaza,stabilite tabi ne kadar varsa artık) üzerinden tartışmayı sonuçlandırmaya çalışmakta bu kadar üstün özellikleri olan bir telefon için haksızlık...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyma1972

    hocam yani kısaca note4 rakibi plusa her alanda takarmı diyorsunuz:?)

    ınceleme yazımı okursanız anlarsınız

    her alanda takar dıye bır sey yok, ıkısınınde ustun oldugu yonler var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErtugDark

    valla bende plus kullanıyorum ama note 4 e bakmak şart oldu..

    Neden hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkans

    quote:

    Orijinalden alıntı: seyma1972

    hocam yani kısaca note4 rakibi plusa her alanda takarmı diyorsunuz:?)

    ınceleme yazımı okursanız anlarsınız

    her alanda takar dıye bır sey yok, ıkısınınde ustun oldugu yonler var

    Yorumun için çok Sağol hocam. Faydası oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.