Şimdi Ara

iPhone 6 plus'tan note 4'e geçmeyi düşünüyorum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
7
Favori
8.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • note3 kullandım. iyi telefon güzel telefon ama androdin handikapları onda da var.

    değiştim aldım bir iphone 5s. kafam rahat. kesinlikle hızlı ve kolay.

    durmadan telefonu rom layan biri değilim. mail, foto, whatsap, face gibi uygulamalar düzgün ve hızlı çalışıyorsa sorun yok.
    tabi bir de gps performansı daha iyi.

    devamlı kurcalamak için android, iş görsün tam lazım olduğu yerde donmasın dersen ios.

    kolay gelsin.
  • Cok taraflı ve haksız yorumlar yapilıyor.
    Android düşük ve orta segmenti telefonlar kullanilmaz. Kasmalar, donmalar seni cileden cıkarîr. Sözum yok.

    Ama, hala android kasıyor donuyor diyenleri samimi bulmuyorum. Android de donma, kasma olayı bitmistir artık. Yeni amiral gemilerinde olmuyor artik. Lutfen gidin htc m8, sony z3 vb amiral gemilerini falan bi kullanin. İnanilmaz stabiller. Haksızlik yapmayın.

    Kaldiki, 1.5 senelik lg g2 hala canavar gibi. Ne kasma ne donma olmuyor. Ve her gun ortalama 6 saat ekran acik süresi alıyorum. Veya 1.5 senelik modellerden gidin bi htc m7, lg g pro, note 3, z1 , miu M3 vb telefonlari kullanin hala canavar gibi.

    Hata yokmu tabiki var. Ama boynuz kulagi gecicek gibi duruyor. Galaxy ace faciasindan sonra 2 sene icinde android in bu kadar gelismesi tesekkuru hak ediyor.

    Saygilar,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

    Evet sonunda yapmışlar. Ama bana sanki yıllardır varmış gibi konuşman da çok saçma. Ben Iphone'u alalı neredeyse 7 ay oluyor. 7 ay önce o boyutlarda adam gibi özellikleri olan bir tane telefon söyleyebilir misin?

    Söylerim tabi. Z1 compact.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 6 sene iphone kullandıktan sonra note 4 siparişi verdim.Bilmiyorum sadece değişiklik olsun istedim.İp6 plusa uzun süre baktım alıp almama konusunda kararsız kaldım.Ancak alacağım ip6 plus evdeki ipad ve iphonedan farklı olmayacaktı.Sonunda karar verip f/p oranı bana daha yüksek gelen note 4 e geçtim.Bakalım 6 sene sonunda alışıp sevebilecek miyim.Tablette ipad dışında bir şey kullanmam ama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aBaBaDaN

    Bende 6 sene iphone kullandıktan sonra note 4 siparişi verdim.Bilmiyorum sadece değişiklik olsun istedim.İp6 plusa uzun süre baktım alıp almama konusunda kararsız kaldım.Ancak alacağım ip6 plus evdeki ipad ve iphonedan farklı olmayacaktı.Sonunda karar verip f/p oranı bana daha yüksek gelen note 4 e geçtim.Bakalım 6 sene sonunda alışıp sevebilecek miyim.Tablette ipad dışında bir şey kullanmam ama

    Hayırlısı olsun. Bende düşünüyorum note 4 ü. 1 2 hafta kullandıktan sonra kullanıcı yorumunu eklermisiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 27 Ekim 2014; 14:02:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Zapt-ı Na Mümkün Z kullanıcısına yanıt
    S3, LG G2 çıktıkları dönemde fazlasıyla iyi telefonlardı. Bunun gibi bir çok telefon daha var. Bence de bilmeden konuşmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben küçük boyut diyorum siz bana 5 inclik telefonlardan bahsediyorsunuz. Iphone boyutu telefonlarda yapabildikleri en iyi telefon S4 Mini idi oda yetersiz bir telefon.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic


    quote:

    Orijinalden alıntı: Gatetrans

    Allah HTC firmasın dan piyasaya ONE M7 gibi bir model sürdüğü için razı olsun. 1 yıldır kullandığım telefon 1 kez bile mi hata vermez, 1 kez bile mi yavaşlamaz. 1 kez bile "ne lanetsin" dedirtmez. Dedirtmedi çok şükür. Bundan sonra da dedirtmez umarım.

    Bu Apple ve Samsung fanları HTC kullansalar kaliteyi anlarlar hocam da işte bize özgü kalsın bu güzide marka, telefondan anlayan adam HTC kullanır ne Apple ne de Samsung.

    Aynen öyle kardeşim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalwebnet


    quote:

    Orijinalden alıntı: cabriolet1981

    Bugün Bimeks'te note 4'ü ve ip6 plus'ı inceledim. İkisi de inanılmaz akıcı çalışıyor. bi 1 yıl kullandıktan sonra ip6 plus'da bi sorun olacağını sanmıyorum ama note'u tahmin edebiliyorum. O herşeye yetecekmiş gibi duran yüksek ram'inin bol çekirdekli işlemcisinin nimetlerinden tam anlamıyla faydalanamıyorsunuz.

    Android'i son derece titiz kullanan arkadaşımın S4'ünde 1.1-1.2 gb ram doluluğundan sonra youtube bile açılmıyor. İos ise raminin son damlasına kadar kasmadan kullanılıyor.

    8.1'in sorunlarını ise doğal karşılamak lazım. Her çıkan yeni ios'ta rastlanan şeyler bunlar. Zamanla toparlıyorlar. %100 mükemmel sürüm için birkaç yılda bir ios çıkarmaları lazım, ki böyle yapsalar bile yine hatalar olabilir. Biraz sabır..

    "S4 ünde youtube açamayan arkadaş"

    Yalanında böylesi.

    Gözümle gördüğümümü söylüyorum. 1.1 gb kullanılan ram vardı ve video ancak arka plandaki uygulamaları kapatınca açıldı. Yalan gibi geliyorsa androidle mutluluklar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 5s kullanıcısıyim ve iOS 8.1 den sonra gerçekten bende Androide yönelmeyi düşünüyorum. Içimden pek gelmese de, şarj suresi olsun kamera Özellikleri vs Android cihazlar asmış durumda ama gel gelelim Apple cihazlar gerçekten berbat. Yok o kadarına yetiyor pil kaldırmıyor vs hep bi bahane. iOS 8.1 'i hatalar Bittiği için kurmuştum üzerine sorunlar ile karşılaştım ve yedek almasam bittiğim an olacaktı ota güncellemesi ile. Buda Apple'ın ısını artık ne derecede sallayarak yaptığının bir kanıtı! HTC one m8 düşünüyorum bakalım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gereksiz bir harcama olur zira dediğiniz çoğu şey yazılımsal düzelicek şeyler bana gereksiz geldi ancak para sizin mal sizin nedesek boş
  • 4 sene iphone 4 S ve iphone 5 kullandıktan sonra Lg G3'e geçtim.Bir çok soru işaretiyle beraber.Aynı zamanda eşime de telefon aldık IP6.

    Aradaki en büyük fark IOS cihazlar "telefon" görevini daha iyi yapıyorlar.Rehbere-mesajlara-whatsapp ve viber'a daha hızlı ve stabil ulaşıyorlar.Bildirimler çok daha efektif.

    Şimdi LG G3 kullanıyorum.Hızından ekranından pil süresinden oldukça memnunum.Hatta ARTye aldım cihazı animasyonları hızlandırdım.Çoğu uygulamada uçuyor hissi verse de rehbere girerken takılıyor maalesef.Rehber sekmelerinde takılıyor.Yine iphone dan alıştığımız "simgede kırmızı 1" bildirimi androidde yok.Menüde gezerken okunmamış mesaj olduğunu anlayamıyorsun.Bildirim sekmesini aşağı indirmek uzun iş.Bildirim sekmesinden uygulamaya geçmek te yine takılıyor hissi yaratıyor.Gerçi lolipop ile G3 ve benzeri cihazların çok daha iyi duruma geleceği kesin ama Google ve diğer cihaz üreticileri en önemli kısmı atlıyorlar.Bu cihazlar her şeyden önce bir telefon.

    Öte yandan IOS cihazlar telefon görevini mükemmel bir şekilde yapsa da işin diğer yanı biraz meşakatli.Yok eş zamanlama bilmem ne.Geçen bilgisayardan cihaza fotoğraf atacağız (iphone 6) itools çalışmadı filemaster'dan atmak zorunda kaldım.O da yarıda kesildi fotoğraf sayısı çok olunca.

    Kendime IP6 veya plus almama nedenim ise G3 'ü 1340'a mal etmem.Aynı ayarda IP6+ 2700TL.Ancak ben de IOS'u şimdiden özlemeye başladım bile.




  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşınızın telefonu arızalıdır. S3 var bende onda bile böyle bir sorun yaşanmıyorken, S4 te hiç olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS


    quote:

    Orijinalden alıntı: deagle100


    quote:

    Orijinalden alıntı: crowman

    4 senedir android kullanıyorum 6plusa gececem gün sayıyorum.Demekki herkes tadını aldıgından sıkılıyor .

    Benimki sıkılma değil sorunlardan bunalma

    Dostum iOS'in ne kadar stabil bir sistem olduğunu biliyorsun, bunları anlatmaya gerek yok. iOS 8 Apple'ın betasını en kısa tuttuğu sürüm, bu yüzden şimdi acısını çekiyoruz ama bu sorun ilelebet sürecek değil ya. Android'e geçince sorunlar bitecek sanıyorsan yanılıyorsun; daha büyük sorunlar çıkacak karşına. Yapma etme sabret çok pişman olursun.

    M8, Z3, Note 4 bunlar iyi telefonlar tamam ama hiçbiri iPhone ile iOS ile kafa kafaya bile gelemez. Bir düşün iPhone hala 1GB ram ile harikalar yaratıyor, diğer cihazlar bir şeyler başarabilmek için 3GB 4GB kullanıyorlar onlara rağmen telefon bir süre sonra çöp. Takılıyo kasıyo. Uygylama desteği neredeyse yok. Teknik destek yok.

    Yapma etme pişman olursun.

    Ben Android olarak Sony de kullandım HTC de kullandım Samsung da kullandım GM bile kullandım. iPhone 5 vardı sattım Android'e geçtim, 1 ay sonra sattım para ekledim yeni bir iPhone 5 aldım şu an mutluyum

    Aynen hocam zaten daha bekleyeceğim acelem yok. Eğer yeni sürümde de bu saçmalıklar devam ederse o zaman apple serüvenimin biteceği kesin gibi. Ben de şu an direk geciyorum demedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.Uzun

    5s kullanıcısıyim ve iOS 8.1 den sonra gerçekten bende Androide yönelmeyi düşünüyorum. Içimden pek gelmese de, şarj suresi olsun kamera Özellikleri vs Android cihazlar asmış durumda ama gel gelelim Apple cihazlar gerçekten berbat. Yok o kadarına yetiyor pil kaldırmıyor vs hep bi bahane. iOS 8.1 'i hatalar Bittiği için kurmuştum üzerine sorunlar ile karşılaştım ve yedek almasam bittiğim an olacaktı ota güncellemesi ile. Buda Apple'ın ısını artık ne derecede sallayarak yaptığının bir kanıtı! HTC one m8 düşünüyorum bakalım :)

    İşte aklın yolu bir. Benim gibi tarafsız Düşünen biri daha. Bakalım böyle devam ederse ben de geçeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'a geçmek için Group Play bile yeterli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akmac

    Note 4, Z3, One çok iyi cihazlar.
    Ama fotoğraf çekmek, müzik dinlemek, internette gezinmek için.

    Benim kullandığım uygulamalar hala Android'de yok. Sadece Facebook Twitter kullanan adamlar Android'de bütün uygulamalar var zannediyor.

    Akıllı telefon demek uygulama demek, bunu da en iyi iOS sağlıyor.

    mesela örnek ?
  • Android telefon alacaksaniz Samsung disindaki markalari tercih edin kesinlikle. Bunu hem iPhone un butun modellerini hemde bircok markanin Androidli versiyonunu kullanan biri olarak söylüyorum. Samsung disindaki suanki butun amiral gemileri iPhone kadar stabil. Sadece Note 4'ü detayli olarak kullanmadim ama Samsungun 5 tane amiral gemisini uzun süre tecrübe ettim ve bu sonuca vardım. Sunuda soylemek istiyorum iOS'in uygulama kalitesi ve çeşitliliği kesinlikle ve kesinlikle Androidden daha iyi durumda. Benim Apple'i suan tercih etmeme sebebim cok kısıtlama olmasi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 dan beri ilk seriden iphone kullanmaya başladım. Şuan i5 kullanıyorum. Ara dönemlerde bazen androide geçtim, daha doğrusu devalı cevreme telefon sattıgım için bazen 2 ay kadar androidde kaldığım oldu. Özetleyecek olursam bir cümleyle şunu diyebilirim. "Ne zaman İOS'dan , androide geçtiysem 3 gün içinde pişmanlık hissettim." Görüşüm sizinde pişman olacağınız yönünde.
  • G3 hariç herşeyi alabilirsiniz. Aldığımdan beri başıma gelmeyen şey kalmadı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.