Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

MSI MEGABOOK S420, süper konfigurasyon süper fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
29.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MSI yeni bir model çıkartmış, bana fiyat performans oranı oldukça uygun geldi, bu yeni bir model sanırım.

Özellikleri kısaca şöyle;

# İşlemci: Intel® Core® Duo 1.66Ghz
    # İşletim Sistemi: Windows® XP Home
    # Çipset: ATI® RC410ME
    # Bellek: 512*1 DDR2 İki adet DDR2 slotu ile 4GB'a kadar
    # LCD: 14" TFT MSI CBD Glare –Parlak Ekran (1280x768)
    # Grafik: ATI Radeon® Xpress 200M (UMA)
    # Ses: Realtek ALC883 , SoundBlaster uyumlu
    # Sabit Disk: 60GB (5400 rpm)
    # Optik Sürücü: DVD RW Super Multi
    İletişim / Bağlantı
    # Entegre 10/100Mbps Ethernet LAN & Modem
    # Entegre 802.11 a/b/g WLAN
    # Bluetooth
    # PC Slotları: PCI Express Card * 1
    # Kart Okuyucu: SD/MS/MMC/MS Pro 4'ü 1 arada Kart Okuyucu
    Giriş / Çıkış Portları
    # -VGA Çıkışı (15-pin, D-Sub) X 1
    # -USB2.0 Port * 3
    # -Mikrofon Girişi *1
    # -Ses Girişi * 1
    # -Kulaklık Çıkış / SPIDF Çıkış * 1
    # -Modem Port * 1
    # -LAN Port * 1
    # -TV-Çıkış (S-Video) Port * 1
    # -IEEE1394 Port *1
    # AC Adaptör: 19V DC, 65W / Giriş: 100~ 240V AC, 50/60Hz universal
    # Pil: Li-Ion 6 hücreli 4400mAh
    # Boyutlar: 332(U) X 229,5(D) X 32,4(Y)mm
    # Ağırlık: 2.1Kg
    # Kısayol Tuşları: E-Posta, Internet, Kablosuz/Bluetooth, Kullanıcı Tanımlı, Güç [Bluetooth & wireless]

Ürünün MSI linki;

http://www.msi.com.tr/html/products/nb/nb_s420.htm

Hepsiburada.com linki;

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=82853&productid=bd48370#tablnk

• BENCE İDEAL GÖRÜNÜYOR HEM KÜÇÜK HEMDE ÖZELLİKLERİ FENA DEĞİL FİYAT İSE FAZLASIYLA CAZİP TEK SORUN MSI NE KADAR SAĞLAM BİR MARKA...
  • Acer 5101 ve 5192 fiyat performans olarak daha ustun modeller
  • ATI chipset nasıldır acaba?..

özellik ve fiyat olarak gayet güzel gibi.
  • himm... fiyatına göre güzel notebook...

-- eksileri --
    1. Core2 Duo değil... yeni çıkmış bi modelde olmalıydı...
    2. Ekran 1280*768... artık standart haline gelmiş 1280*800 olmalıydı...
    3. Harddisk günümüz şartlarında en az bi 80GB olmalıydı...
    4. Webcam de olsa fena olmazmış....
    5. MSI olması...

-- artıları --
    1. Ağırlığı 2.1 kg... 14" bi notebook için güzel sayılır...
    2. Fiyat/performans fena değil...
    3. Bluetooth, firewire, kart okuyucu gibi artıları mevcut...
  • MSI anakart üretiminde çok başarılı oldu, sizce laptopda da güvenilir ve sağlam ürünler üretemez mi ?
  • Core Duo ile Core 2 Duo arasında ki fark nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arakadaşlar benimde bu ürün dikkatimi çekti. ancak resimlerinde kasanın plastik yapısı çok iyi gözükmüyor. ayrıca chip seti ve ekrak kartının özellikleri hakkında hiçbir açıklayıcı özellik yok. ki bunlar en önemli 3-5 parçanın ikisi anlamına geliyor. teknik konulardan anlayan arakadaşların ürünün özellikle bu iki özelliği hakkında bilgi yazmasına çok sevineceğimizden eminim. eywallah..
  • ürünün fiyatına da dikkat ederseniz iyi olur. bu fiyata çift çekirdek yok. en yakın model en az 80 usd pahalı.
  • bu ürünü birçok siteye girip inceledim... heryerde farklı farklı özellikler yazıyor...
    sanırım piyasaya girmesini beklemek lazım...

ATI Xpress200 chipsetini kullanmış adamlar... bu chipset daha ziyade PentiumM lerde kullanılıyordu...
    Mesela ASUS M6R notebook'da bu vardı... Arkadaşımda var, sorunsuz/performanslı çalışıyor...

Ama Core Duo ile bu chipseti kullanan bi bunu gördüm...
    Üzerindeki onboard grafik DirectX 9.0 destekli... her halikarda intelin onboardun'dan performanslıdır...
    Genel chipset performansı da iyi... ama Core Duo ile yaptıkları ikili nasıl sonuç verir bilmiyom...

Bu arada ağırlığı da 2.19 kg mış...
  • ben de aldım.
    ilk izlenimim şık ve zarif bir notebook olduğu idi. açıkçası internetten gördüğüm resimleri bana çok kaliteli gibi gelmemişti. ancak alınca düşüncelerin çok hızlı bir şekilde değişti. ekran parlaklığı oldukça tatmin edici. ram olayına gelince evet aktif remi sistemde bakıldığında 448mb. haa ayrıca işlemcisi bazı yerlerde 2300 bazı yerlerde 2400L olarak geçiyor ancak T2050. yani en düşüğünden. geçen biraz sıkıştırdım. kilitlendi. kapatmak zorunda kaldım. klavye kalitesi orta ve biraz duyarsız. ancak bu direkt msi'den kaynaklanan bir sorun değil tamamen türkiye distribütörünün değiştirdiği türkçe klavyenin kalitesizliği. çünki ön panel o kadar güzel yapılmış olmasına rağmen klavye sırıtıyor. ancak, kısaca: hafif+ekran kalitesi iyi+ince+fiyatı 900usd'den düşük. ben yaklaşık 2 aydır laptop almayı düşündüğüm için bir çok ürünü inceledim. bunun içinde en çok dell, toshiba, datron gibi kalitesini ispatlamış markalar var. ancak bu bilgisayar bu markaların en düşük çift çekirdeklilerinden en az 100 usd ucuz. ve kalite yönünden pekte yabana atılmamalı. benim bir notebook tan beklediğim en önemli özellik mobilite. dolayısı ile benim için oldukça ideal olduğunu söyleyebilirim. yine de çantasını doldurduğunuzda yaklaşık 3.2 kg geliyor ve bu bile ağır bir yük gibi. bazı laptopların sadece kendisinin 3 kg olduğunu düşününce ucuz bir fiyata iyi bir tercih oldu diye düşünüyorum. haa, oyun olayı bence laptopta biraz ters. ama yine de orta düzey oyunları rahat oynatabiliyor. ancak ağır oyunları hiç denemedim. multimedia özellikleri çok iyi. dvd seyretmek gayet eğlenceli. 4'lü kart okuyucusu da bir çok kablodan sizi kurtarıyor. bluetooth ise birçok yerde işinize yarıyor. yani kısaca 899 usd verip 1500 usd'lik kalite bekleyenler varsa baştan girmesin. fiyat+performans+donanım gayet hoş. rahatlıkla tavsiye ediyorum. haa biraz daha paranız varsa dell'in 640m modeli var. heryerde bulamayabilisiniz. bi ara hepsiburada.com'da vardı. çok düşündüm ama fiyatı yüksekti. 1150 usd civarı. şiddetle onu alın derim. o da hoşşş makina. Almanyada yayınlanan bir dergide o makine için profesyönel kullanıcılar 100 üzerinden 95 vermişlerdi. s420 için de australia'da yayınlanan pc dergisi highly-recommended product (oldukça önerilir ürün) demişlerdi.
    ama yine de Notebook almak zor iş. çok çok kafa yoruyorsun. fiyat? kalite? vs. vs. kafanda uçuşuyor. kolay gelsin..
    eywallah..

• güzel inceleme teşekkürler bencede 14.1 ekran ideal
  • musait oldugun bir ara notebookun resimlerini yuklersen çok iyi olur nette pek yok hem orjinal resmin yerini tutmuyor :) sagdan soldan ekran falan
  • hayırlı olsun...
    resimleri bekliyoz kısa zamanda... aman ihmal etme...

işlemcisi T2050 mi, yani 1.6 GHz ???
    şağda ve solda iki tane kart yuvası var mı ???
    şarjı wireless açık/kapalı iken ne kadar gidiyor ???

bu soruları da yanıtlarsan sevirim...
  • merhaba msi s420 laptopu cumartesi günü netsiparis.com dan aldım.... türkiyeye yeni gelmiş ürün hepsiburada ve mavibilgisayarda da satılıyor.
    şu an için bir sorun görmedim....iki aya yakındır laptop bakıyordum fiyat-performans açısından oldukça ideal geldi bana....
    özellikle çift işlemcili olması, kilosunun azlığı(apple 13.3inch lerden bile hafif),ekran teknolojisi acer'dan biraz daha parlak geldi bana, kullanışlı bir çantada hediye ediyor...
    oyun oynamak konusunda birşey söyleyemeceğim çünkü oyun oynayan bir insan değilim....daha çok çizim yapmak için kullanıyorum bunun içinde extradan 512 Ram taktırdım...malum ekran kartı paylaşımlı ve ramden yiyor.
    sonuç olarak tavsiye edebilirim..

zaten herhangi bir sorun çıkarsa bu forumda ilk yazanlardan biride ben olucam (umarım çıkmaz :) )
  • gigatek üye fiyatı 849$+kdv
  • resim koyabilcekmisin hatta resimler
    quote:

Orjinalden alıntı: flyship

merhaba msi s420 laptopu cumartesi günü netsiparis.com dan aldım.... türkiyeye yeni gelmiş ürün hepsiburada ve mavibilgisayarda da satılıyor.
    şu an için bir sorun görmedim....iki aya yakındır laptop bakıyordum fiyat-performans açısından oldukça ideal geldi bana....
    özellikle çift işlemcili olması, kilosunun azlığı(apple 13.3inch lerden bile hafif),ekran teknolojisi acer'dan biraz daha parlak geldi bana, kullanışlı bir çantada hediye ediyor...
    oyun oynamak konusunda birşey söyleyemeceğim çünkü oyun oynayan bir insan değilim....daha çok çizim yapmak için kullanıyorum bunun içinde extradan 512 Ram taktırdım...malum ekran kartı paylaşımlı ve ramden yiyor.
    sonuç olarak tavsiye edebilirim..

zaten herhangi bir sorun çıkarsa bu forumda ilk yazanlardan biride ben olucam (umarım çıkmaz :) )

• resimlerini atıyorum

• :)

• eline emegine saglık gayet guzelmiş bekledigimden daha şık güle güle kullan bu arada resimlerde hep ben varım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.