Şimdi Ara

Grundig GSB 800 subwoofer bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
5.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Grundig GSB 800 sound bar almıştım. Eğer buna subwoofer bağlamak istesem aktif yada pasif, hangi tip subwoofer bağlamam gerekir ? Uygun fiyatlı bir tane tavsiye eder misiniz ?

    Ürün bu :http://www.grundig.com.tr/ses-ve-goruntu/ses-grubu/muzik-setleri/grundig-bluebeat-gsb-800.html

    Arkasındaki subwoofer çıkışı ise ekteki resimde en sağdaki çıkış (RCA girişi ile aynı ebatlarda ama rengi siyah)

    Şİimdiden teşekkürler
     Grundig GSB 800 subwoofer bağlamak







  • Merhaba. Aktif subwoofer içerisinde dahili amfi barindıran, pasif subwoofer ise amfisi olmayıp, dışarıdan beslemeye ihtiyaç duyan subwoofer türleridir. Elinizdeki soundbar'da bulunan subwoofer çıkışı aktif subwoofer içindir. Aktif subwoofer bakmanız gerekir.


    Kolay gelsin.
  • Yanıtıız için teşekkürler. Lojitek LS21 in subwooferını Grundig GSB800 e nasıl bağlayabilirim peki ? Ürün bu :http://www.hizlial.com/logitech-ls21-21-speaker/10265819

    Lojitek'in tek ses girişi var, oda 3,5mm stereo. Yani gsb800deki subwoofer cıkısına uygun değil.
  • helldorado_ H kullanıcısına yanıt
    O zaman sanırım bağlayamazsınız. Tavsiyem uygun fiyatlı bir aktif sw bulmanız yönünde olur.
  • Merhabalar.GSB 800 e evde bulunan genius sw-2.1 850 (http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xItem=19407&ctNode=1290) marka ses sisteminin subwoofer ını bağlamak için oldukça uğraştım (işi bilmeyince sanırım böyle oluyor).Subwoofer üzerinde sadece pc ye bağlanması için LINE IN girişi vardı. Ses işiyle uğraşan birkaç yere sorduğumda bu cihazı soundbara bağlayabilsem bile verimsiz çalışacağını söylemişlerdi.Önce audio kabloyla bağlamayı denedim fakat sonuç alamadım daha sonra aşağıdaki iki kablodan alarak sorunu çözdüm.Şu an subwoofer oldukça iyi ve verimli çalışıyor.Denemekten zarar gelmedi.Eğer bu kablolar işe yaramasaydı büyük ihtimalle en az 200-300 lira gibi bir para verip subwoofer almak gerekecekti.Bu tür subwoofer sız gelen soundbar ları kesinlikle subwoofer lı kullanmak gerekir.Arada ciddi bir ses farkı oluyor.

    https://www.hama.com/75043384/hama-subwoofer-adapter-rca-plug-2-rca-sockets (Soundbarın arkasındaki subwwofer out girişine takılıyor)
    https://www.hama.com/00048913/hama-2-rca-plugs-35-mm-stereo-jack-plug-2-m (Benim kullandığım subwoofer ın LINE IN girişine bağlanıyor.Açıkta kalan iki rca ucu subwoofer adaptöre takılıyor)

    Umarım yardımı olmuştur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCCrazy -- 6 Ekim 2015; 19:15:40 >




  • Arkadaşlar bi öneride bana verebilirmisiniz
    Araç için (opel vivaro ön kapı)basa dayanıklı 2 adet 17 cm tercihen woofer öneriniz ne olur. Biraz ezdiğim için normal kompanent dayanmıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.