Şimdi Ara

Twitter'dan anlayanlar gelsin hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni açtım 2 takipçi oldu, buranın mantığı nasıl işler anlayanlar bi yardım edebilir mi ?



  • Kısa bir süre takıldım hocam ama anladığım kadarıyla gündemdeki konular var ordan nerenin gündemini istiyorsan seçiyorsun gündeme uygun fikir paylaşabiliyorsun. Gündem #hayvanhakları olabilir sen oraya 'Aysu seni seviyorum :(' yazarsın belki takipçi olmaz veya olur ya da özlü sözlerden yazarsın yine takipçin olur.

    Oyun takip edersin otomatik bot gibi diğer, başka oyun hesapları seni takip eder sen geri takip yaparsan takibi çekerler. Kız takip eder saçma sapan twitler atar bi süre sonra favorilerine eklemez re tweet yapmazsın takibi çeker tanımadığın, 5. dereceden sanal arkadaşından trip yersin.

    Fake üyelikler satılıyor 10000 20000 30000 yumurta sahte hesap. Satın alır #burakcancokyakisikli yazdırırsın gündeme oturursun millet bi halt var zanneder seni takip etmeye başlar tabi işin kurtları hariç.

    Ünlü birini döt edersin ünlü olursun, bi siyasiyle veya popülerle tartışırsın sen haklısındır ama adamın 5000 takipçisi seninse 300 takipçin vardır ilkokul çocukları gibi 'ooooo', 'ben olsam kapatırdım hesabımı' gibi saçma yorumlar yer hatta spam yersin tweeter hesabını askıya alır veya ceza meza işte.

    En düzgünü tanıdığını takip etmek, arada bildiğin konularda yazmak, seni takip eden yabancının gönlü olsun diye 2-3 favoriye ekleyip retweet yapmak onun mesajlarını, fotoğraflar, müzik zevki, kişisel tweet yazmalar, fikirler dışarıya kaptma hesabında yazanları veya açık büfe herkes görsün karar senindir elbette.




  • Hocam takip taglerine tweet atip taglerden anlik takip yaparsaniz takipci sayinizi artırabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.