Şimdi Ara

6502 sayılı kanun 52.madde taahhüt iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu an kullanmakta olduğum 50 mbs d smart giriş kampanyasından gece kuşu tarifesine geçmek için müşteri hizmetlerini aradım.Kullanmakta olduğum paketten başka bir pakete geçiş olmadığını söylediler.2 yıllık taahhüt ün 6 ayı kaldı sadece şu an bu paketi iptal edip gece kuşuna geçmek istiyorum .Taahhüt iptaline baktım 600 tl+150 aktivasyon ve indirim ücretleri sanırım 180 tl o da olduğunu gördüm.

    Benim merak ettiğim bu ücretlerin ihç birini ödemeden 6502. maddede yazıdğı gibi 1 yılı aşkın tüketiciler için ekstra ücret veya ceza ödenmeden iptal edebilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseyi -- 25 Ekim 2014; 18:40:34 >



  • O kanun daha yeni çıktı sanırım sizi kapsamaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukukçu değilim, sadece mantık yürütüyorum. 52. Maddede yer alan "cezai sart" ifadesi cok kritik bana gore. Biliyorsunuz taahhütü bozduğumuzda karşımıza iki seçenek çıkıyor; o ana kadar yararlandığımız indirimler ve kalan indirimler. Hangisi abone lehine ise o faturaya yansıtılıyor. Taahhutnamelerde bu durum "cezai sart" olarak belirtilmedi ise bu parayı bizden her sekilde isteyebilirler gibime geliyor. Mantigim da bunu soyluyor. Yani biz bir taahhut verip indirimli abone oluyorsak, taahhütü bozduğumuzda servis sağlayıcının bu indirimleri geri istemesi son derece normal bana gore. Yoksa neden boyle bir kampanya yapsin? Ama bundan dolayı ekstra bir ceza yansıtılması doğru degil diye dusunuyorum. Hukukçu bir arkadas yardımcı olsa cok iyi olurdu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar konuyu hortlatiyorum ama kusura bakmayin 9 aylik vodafone yalin net kullanicisiydim 2 yil taahutum vardi superonlineye geciyim dedim sozlesmeyi iptal etmis vodafone beni kapsarmi bu yasa ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.