Şimdi Ara

Ne kadar samimisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pirandelli ve Burak "önemli olan lig ve 4. yıldız" dediğinde bütün forum adamları aşağıladı.

    Ancak gerçekten de samimi misiniz? Yani mesela bu sene çeyrek finale çıksak ama şampiyon olamasak Pirandelli'yi başarılı bulur musunuz?

    Ben hiç sanmıyorum. Geçen sene Mancini gruptan çıktı ancak herkes adama hakaret etti. Kimse başarılı falan da bulmadı.

    Artık bizim bilinçaltımıza işlemiş ligte başarılı olmak. Sadece söylemlerimizde Avrupa önemli. Onun haricinde bizim lanet olası lig, başarı kıstası. Kimse aksini iddia etmesin.



  • Bu futbolla ne ceyrek finali sahaya cikartmamalari lazim bizim takımı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takım çoğunluğu farklı oyuncularla da olsa hem şampiyonluğu hem de cl'de çeyrek finali görmüş bir takım. Şampiyonlar liginde bir üst tur olmasa da uefa kupasına devam edebilme şansın varken "hedefimiz lig" diyorsan vizyonsuzluğun en dip noktasını görmüş olursun. Mancini ise takım kötü oynadığında dahi "gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz" açıklaması yapıyordu.

    Sahada taktik namına bir şey göremediğim için şampiyon olursak da bu oyuncuların bireysel başarısı olur. Prandelli bu mantalitesiyle başarısız olduğunu kanıtladı. İmam osurursa cemaat s*çarmış afedersiniz.
  • Mancini'nin bazı saçma hareketleri dışında başarılı bir sezon geçirdiğini düşünüyorum. Kasımpaşa maçı haricinde hakaret falan etmedim. Neyse geçmişe dönmeye gerek yok.

    Prandelli bırak grubu 3. bitirip Avrupa Ligi'nde yarı finale kadar çıksın, ligde şu an ki Beşiktaş gibi top oynayıp 2. olsun yine de başarılı bulurum.
  • İki sene arka arkaya CL başarısı gördük az çok. Kendimizi kanıtladık yeniden. Tesadüf olmadığını herkes biliyor. Bu seneyi es geçip 4. yıldızı almak benim için öncelik. Bunun dile getirilmesi gerekmez tabii özellikle içeride 4 yedikten sonra. Açıklamaların yeri, zamanı vs yanlıştı fakat bence hedef doğru. Kimse "CL 16'dan ileri giderdik." demesin. Gidemezdik çünkü. Fener 4. yıldızı taktığında da herkes delirecekti burada. Kabul edelim bunu.
  • Valla bence mancini elindeki kadroyu dusundugumuzde cok basariliydi, her zaman destekledim gitmesine cok uzuldum uzun yillar kalmasini dilerdim yazik oldu takima bir iki takviyeyle bize cok iyi isler yaptirabilirdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sast

    Valla bence mancini elindeki kadroyu dusundugumuzde cok basariliydi, her zaman destekledim gitmesine cok uzuldum uzun yillar kalmasini dilerdim yazik oldu takima bir iki takviyeyle bize cok iyi isler yaptirabilirdi

    Kesinlikle öyle düşünüyorum adam yapabilecğinin en iyisini yaptı. Biz 3 kulvarda yarışırken, rakiplerimiz tek kulvardaydı o sezon. Artı bir de lige kötü başlayıp td değişmiştik.

    Ona rağmen

    Juve ve Real'in olduğu gruptan çıkmak
    Şampiyonlar Ligi son16'ya kalmak
    ZTK kupası'nı almak
    Lig 2.liğini almak

    başarısızlık sayılıyorsa, bizim başarı kriterimiz meğer ne kadar yükselmiş 2 senede artık CL çeyrek finali ve ligde şampiyonluktan aşağısını başarısızlık mı saymaya başladık?
  • sanırsam para için durduğunu falan düşünüyor olabilir gsliler.. mesela işte nasıl olsa avrupada sonuç kısa sürede alınıyor iyi yada kötü, prandelli falan anladı başarısız olacağını lig uzun maraton nasıl olsa ligde fener ile rekabet var, 4. yıldız falan diyerek rekabeti kullanacak, ne koparsam kardır falan düşünebilirler.. o yüzden güvenmiyor olabilir, ne yapmak istediğine bağlı şimdi..
  • pirandelli ne la

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mizuhara

    pirandelli ne la

    lastik markası galiba
  • "Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek."

    bu kadar samimiyiz.
  • İşin samimiyetle alakası yok aslında. Taraftarın son 3 yıldaki başarılardan sonra süreklilik istemesi normal. Kimse gidin CL'yi alın demiyor. Cesur açıklamalar yapılsın istiyorlar. Mesela imkansız bile olsa biz bu gruptan çıkarız densin istiyor. Vizyonun geniş tutulmasını istiyorlar ki haksız sayılmaz kimse. Ancak işin gerçekçi yanına gelirsek bu sene hakikaten lig ön planda. Çok fazla uzamadan şu 4. yıldız polemiğinden 4. yıldızı alarak kurtulmamız lazım. Ne kadar bize önemli veya önemsiz gelse de futbolcular üstünde çok büyük bir baskı oluşturuyor.
  • Hocam aslında insanların söylemek istediği iyi futbol görmek, bunun diğer türlü söylenişi avrupa'da başarılı olmak demek bence...
    Biz avrupa arenasında başarılı olursak zaten iyi futbol oynuyoruzdur. Biz avrupa devi bir kulüp değil kötü futbolla şampiyonlar liginde maç kazanacak seviyede değiliz.
    Elbette bazı konularda samimiyetsizlikler var fakat tek taraflı değil, taraftarları genel olarak sadece futbolu köşeden izleyen topluluk olarak ele almamak gerek...

    Bizim kafamızda istikrar/sabır kelimesi yer etmiş ve başarının uygulanmayan formülü gibi bakıyoruz. Avrupada istikrar denilince akla Man Utd Ferguson gelir fakat o kulüp Ferguson tarafından seçilen adama 1 sene tahammül edemedi.

    Diğer örnek jürgen klopp bu adam geldiği gün zirve yapmadı fakat önemli sinyaller verdi. İstediği sabır gösterildi.

    Benim düşüncemde bu sabır/istikrar her teknik adamı başarıya götürmez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Owl City.

    "Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek."

    bu kadar samimiyiz.

    O kadar...
  • prandelli hoca değil teknik direktördür..

    şaka lan şaka, teknik direktör de değildir.. bomboş bişeydir, mahalle bakkalı kadar vizyonu vardır.

    Hedef 4.yıldızmış.. bak hele bak.... sanki ligde on numara top oynuyoruz da bıdı bıdı yapıyolar. adam aylardır takımın başında, tek bir organize atağımız yok..

    mancini sezon açıldıktan sonra geldikten sonra bile neler dediler...


    ayrıca unutalanlar için .http://forum.donanimhaber.com/m_95038086/tm.htm
  • Ben skora değil futbola bakarım. Futbolun iyi olduktan sonra birkaç maç şansızlıktan puan kaybedebilirsin. Beşiktaş da evinde orta sınıf Yunan takımına puan verdi. Fakat kisme bişey diyemedi. Çünkü oynanan oyun ortada. Bazı hatalar mutlaka olacaktır ama iyi oyunla er yada geç istediğini alırsın. Galatasarayda oyun diye birşey yok.

    Şampiyonlar liginde bu gruptan çıkmak zor. Arsenal ne kadar da formsuz olsa büyük takımdır. Fakat en kötü Uefa'ya gidip yarı finali görmesi lazım. Ligde de şampiyonluk beklerim tabi ki. Beşiktaş bizden daha az para harcayarak kurduğu kadroyla bişeyler başarabiliyor, sen başaramıyorsan ben suçlu ararım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.