Şimdi Ara

Ve Fenerbahçe milyonlarca Euro'luk davayı açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İsviçre Federal Mahkemesi, Fenerbahçe ile ilgili gerekçeli kararında, " Fenerbahçe’yi 2011-12 sezonunda Şampiyonlar Ligi dışına Türkiye Futbol Federasyonu göndermemiştir" dedi. Bu kararı resmi belge olarak gören sarı lacivertli kulüp, milyonlarca Euro'luk tazminat davası açmaya hazırlanıyor.


    Fenerbahçe Kulübü İsviçre Federal mahkemesine yaptığı usul yönünden itirazın reddedildiğini dün duyurmuştu.

    Sarı lacivertli kulüp hakkında gerekçeli karar dün İsviçre Federal Mahkemesi tarafından yayınlandı.

    Bu gerekçeli karar önümüzdeki günlerde birçok tartışmayı alevlendirecek gibi görünüyor. Çünkü bu gerekçeli karara göre sarı lacivertlileri Avrupa’ya 2011-12 sezonunda UEFA değil Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) göndermemiş.

    "UEFA 2 YIL CEZA VERDİ, CAS DA ONAYLADI
    İsviçre Federal mahkemesi tarafından web sitesinden açıklanan gerekçeli kararda şu ifadeler kullanıldı:
    “Fenerbahçe Kulübü tarafından iki kez cezalandırıldıklarına ilişkin itiraz yerinde değildir. Fenerbahçe’yi 2011-12 sezonunda şampiyonlar ligi dışına Türkiye Futbol Federasyonu göndermemiştir. Daha sonra UEFA 2 yıl ceza vermiştir. CAS bu kararı onaylayarak eşitlik ve adil yargılama ilkesini ihlal etmemiştir.”
    TARTIŞMA BAŞLIYOR
    Şimdi sarı lacivertli kulübün hukukçuları 2011-12 sezonunda zararlarının tazmini için TFF’ye dava açmaya hazırlanıyorlar.

    O dönem Fenerbahçe’nin, UEFA tarafından değil TFF tarafından Şampiyonlar Ligi dışında bırakıldığının resmi belgesi olarak bu gerekçeli kararı gören sarı lacivertli kulüp, TFF’nin bu hakka sahip olmadığını belirterek tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

    Başkan Aziz Yıldırım’ın talimatı ile çalışma başlatan sarı lacivertlilerin hukukçuları önümüzdeki günlerde bu konuda açıklamalarda bulunacak.

    Fenerbahçe'nin TFF'nin konuyla ilgili kararında imzası olan kişilerden milyonlarca Euro talep edeceği ifade edildi.

    http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27451246.asp







  • Ah aziz ah güzelim kulubü ne hale getirdin
  • şikeyi fenerbahçe değil aziz yıldırım yaptı. öncelikle bunu herkesin anlaması lazım. cezayı kulübün adını bu lekeye bulanların çekmesi gerekirken 107 yıllık kulübün düştüğü duruma bak. en büyük cezayı taraftar çekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani birnevi çekilen cas davasının yenisi açılıyor.Hedef bu sefer gerçek işbirlikçiler.Aydınlar ve yanındaki gsli iki piyon.Her mahkemeden red yedik ama bunu almamız lazım Yani o dönem şike falan geçin ortada dönen olay hukuksuz.Pierre Cornu tff nin kararını uefaya götüren adam.Bu adamın itirafları ortada.Zaten sonra da görevi bıraktırıldı.Burada mutlaka birilerinin ceza çekmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 37 mahkemede şikeci olarak hüküm giyip tazminar davası açmak ? Wut ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçan kuşa dava açacağız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shepherd.

    şikeyi fenerbahçe değil aziz yıldırım yaptı. öncelikle bunu herkesin anlaması lazım. cezayı kulübün adını bu lekeye bulanların çekmesi gerekirken 107 yıllık kulübün düştüğü duruma bak. en büyük cezayı taraftar çekiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: K U N

    Yani birnevi çekilen cas davasının yenisi açılıyor.Hedef bu sefer gerçek işbirlikçiler.Aydınlar ve yanındaki gsli iki piyon.Her mahkemeden red yedik ama bunu almamız lazım Yani o dönem şike falan geçin ortada dönen olay hukuksuz.Pierre Cornu tff nin kararını uefaya götüren adam.Bu adamın itirafları ortada.Zaten sonra da görevi bıraktırıldı.Burada mutlaka birilerinin ceza çekmesi lazım.

    Ben aziz yıldırımın şike yaptığına yüzde yüz kanaat getirmiş biri olarak diyorum ki;bu açılan dava haksız bir davadır.Hem ne diye dava açacaksın ki;biz şike yaptık ,ama o sene clye gitmek bizim hakkımızdı diyerek mi ?İşin özü aziz yıldırım şike yaptı ve o sezon clye katılmak bizim hakkımız asla değildi.




  • bu davanın açılması şikenin yapıldığının kabul edilmesi anlamına da geliyor. ve dava kazanılırsa demirören kesin istifa eder . yani etmesi gerekir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shepherd.

    şikeyi fenerbahçe değil aziz yıldırım yaptı. öncelikle bunu herkesin anlaması lazım. cezayı kulübün adını bu lekeye bulanların çekmesi gerekirken 107 yıllık kulübün düştüğü duruma bak. en büyük cezayı taraftar çekiyor.

    mesela kulüp nasıl şike yapar? sahada 11 oyuncu, antrenör ve başkanın şike mi yapması lazım? yanlış anlamayın anlamak istediğimden soruyorum..
  • tff ye açıyorsa davayı tek celsede kazanır fb, boş çek verir tff rakamı yazar aziz başkan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.