Bildirim
Steam TL Adaletsizliği, İrtibatlar ve İmza Kampanyası
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İmzaladım ve firmalara mail attım -
change.org imzaladım destek oldum. Ayrıca bu başlık iyi oldu daha düzgün bir iletişim olacağına diyorum. -
Sağolun uğraşmışsınız cidden. İmzamı attım. Steam'den de ara ara yazacağım. -
Ben de imzaladım. Gayet güzel konu olmuş umarım amacına ulaşır da eski fiyatlara kavuşuruz. -
Eline sağlık imzaladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende imzaladım şuan 1000 imzayı geçmiş bulunuyor -
Artik oyun falan pek oynamiyorum ama pc ye gecince bende destek veririm. Benden size bi tavsiye sakın bu işin peşini birakmayin demek ki neymiş oyunlar Türkiye'de de gayet normal bi fiyattan satilabiliyormus ama sırf Aral'in vb. Firmalarin cebi dolsun diye yeniden fahiş fiyatlar çekildi. Bu zamana kadar adamlar milleti soyacagi kadar soymuslar. Aral'dan vs. kazık yiyenin aklına yanayım zaten. Gg'de ve spotcularda çok daha ucuzada kutulu oyun alınabiliyorki bana göre hiç kutuyla uğraşmaya gerek yok ceyize koymayacaksiniz sonuçta.
İmzalandı. Bir şeyler yapılması gerekiyordu -
Dolara dönmenin bir yolu yok mu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
1972. destekçiniz benim ;)
Güzel bir düşünce konuyu açan arkadaşa teşekkürler -
İmzaladım. Dün zaten gerekli yerlere mail aracılığıyla tepkimi gösterdim. Bu durumun düzeltilmesini istiyorsak en azından şunları yapalım arkadaşlar. -
Bu firmaların gözünü çok para bürümüş.Steam'ın yaptığı devrimin içine ettiler.Pc başına geçince imza atarım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
imzaladım facebookta paylaştım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam destek -
Sayı baya hızlı artıyor yalnız 2 saat önce 1000 kişiydi şimdi 2000'i geçmiş, Facebook haber kaynağımdaki oyunla ilgili siteler bile paylaşmaya başlamış iyi iş çıkarmışınız -
dostum ne gibi bi adaletsizlik oldu bende 40 dolar vardı 94tl'e çevirmişler -
Linkteki yazıyı okuyun çok iyi açıklamış arkadaş aslında
cüzdandaki paralar o günkü kurdan çevrildi ama oyun fiyatlarından bazıalrı aşırı derecede yükselti
10 dolarlık oyun 30-40 lira oldu örnek vermek gerekirse -
Durukan sıkıntı oyun fiyatlarında, AC Unity ve yeni Borderlands oyununa bak anlarsın zaten. Birçok AAA oyun Euro üzerinden hesaplanmış. Dolar kurundan daha pahalı olmuşlar.
kimse fahiş fiyatlı oyunları almazsa iyi bir cevap verilmiş olur zaten..bazı firmaların bu fiyat politikası ile oyun satamayınca mecbur düşecekler
Benzer içerikler
- steam madjoki gta sa
- infamous second son pc
- gta san andreas sistem gereksinimleri
- oyun önerisi
- cm 01 02 en iyi oyuncular
- ping düşürme
- fps arttırma
- the forest hile
- witcher 4
- gta 4 hileleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X