Şimdi Ara

Apple Retina 5K iMac video ön inceleme: 5K ekran çözünürlüğü ile fark yaratıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
3
Favori
7.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • apple türkiye yetkililerinden biri izliyorsa bu yayını baltalayan şahısla ilgili bir işlem başlatırlar umarım. böyle hareketler firmaları itibarsızlaştırır. dilerim kovulur bu ayıplı işgüzar.

  • Sondaki müzik ne için? Sonu aceleye gelmiş gibi oldu..Sonundakileri anlayamadım..??

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fx57

    quote:

    Orijinalden alıntı: obiwan165

    Madem ürünlerini incelemeye sorun çıkarıyorlar keşke hiç yayınlamasaydınızincelemeyi.zihniyete bak davet et sonra kovala.çok yazık.

    Merhaba,

    Firmanın kendisi çok büyük bir ayıp işledi ve bu bana değil daha çok sizlere yapılmış bir hakaret oldu. Çünkü bir gazetecinin kurduğu cümleyi bitirmesine, içeriğini tamamlamasına izin vermemek, hiç firmanın ilkeleri arasında olmamalı diye düşünüyorum. Böyle şeyleri emin olun Amerika gibi ülkelerde yapamazlar, yaptırmazlar. Dolayısıyla kimse bizim ülkemize ve ülkemizdeki gazetecilere de bu şekilde davranamaz, davranmamalı. Ben de haklı tepkimi, yaptıklarını video sonunda çok naif bir şekilde dile getirdim.

    Ürünlere karşı tepkili olamam, sonucunda merak eden çok fazla teknoloji sevdalısı var. Mesleğimin ilkeleri de bunu gerektirir dolayısıyla içerik üretmeye, cihazların artı ve eksilerini objektif bir şekilde dile getirmeye devam edeceğim. Ancak kesin olan şu var, dün yaşananlar Apple gibi bir firmaya hiç kimsenin yakıştıramayacağı şeylerdi, "hiç bir beklentisi olmayan, sadece ürünleri ve mağazayı görmeye gelen gazeteci çekim için senden izin alsın, 7 dakikada bitirirsen yap-yoksa yapma tarzında baskıcı bir tutum uygula, buna rağmen çekimi kabul eden gazetecinin videosunu yarı sürede manipüle et ve son sözünü söylemesine fırsat vermeden müziğin sesini sonuna kadar aç..."

    Takdiri size bırakıyorum değerli dostlar.








    Erdi Bey,

    Ben bir apple kullanıcısıyım ancak size bu yapılan hiç hoşuma gitmedi. Terbiyesizlikten başka bir şey değil. Keşke yaptığınız bu incelemeyi yayınlamasaydınız ve ürünlerinin reklamını yapmasaydınız. Şu cihaz 7000 küsür lira ve emin olun DH kullanıcısı olan kesimin %1'inin bile satın alma anlamında umrunda değildir.

    Size tavsiyem, özür gelmedikçe bir daha apple store mağazalarıyla ilişki kurmamanız ve bu mağazayı da hem apple türkiye'ye hem de doğrudan apple'a videonun linkiyle birlikte şikayet etmeniz. aksi bir tutum sergilemeniz bu terbiyesizliği sindirmeniz demektir.

    Baştan: "hayır çekim yapamazsınız" deselerdi, bence bir sorun yoktu. Ama hem izin verip hem de yapılan işe saygı göstermemeleri son derece çirkin olmuş. keşke hiç gitmeseydiniz oraya...

    iyi çalışmalar.




  • Size karşı bu ayıbı yapan şahıs, Apple markasını temsil ediyor ve marka değerini oldukça zedelemiş. Firmaya kan kusmak anlamsız, şikayet etmenizi tavsiye ederim Erdi Bey. Dediğinize göre, siz oraya zorla girmediniz onlar sizi davet ettiler. Ben başka bir ülkenin Apple mağazasında bu denli saygısızca bir hareket olacağını düşünmüyorum.

    Hayatı boyunca Mac bilgisayarı sadece Youtube üzerinden gören, sözde tasarımcı-yazılımcı doluşmuş burası yine. 7000 liraya alınan Mac kasıyormuş. Hayır yani bu atmasyona gülemedim bile kardeş. 5 yıldır Mac kullanıyorum, böyle bir işkembeden sallama görmedim. Neden kullanmadan, tecrübe etmeden, BİLGİ SAHİBİ OLMADAN fikir sahibi oluyor bizim millet anlamıyorum.

  • Cavur icadi bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cavur icadi bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umuyorum ki video bittikten sonra kendilerini yüksekte gören küçük zekalı arkadaşlara gereken cevabı vermişsinizdir.

  • Belki de bu yüzden gazeteci araştırmacı hiç olmak işime gelmedi. Erdi Özüağ fazla tepki vermemiş sanırım ama ben hem izin verip hem de böyle davranan adamı oracıkta döverdim. Hem de "hadi hadi" gibi sanki kışkışlar gibi yapması orada kaosa neden olurdu. Yazık bu ülkede dürüstçe mesleğini yürütmeye çalışan herkese. Çok yazık.
  • Apple kadar küstah bir firma görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CW_SNIPeR -- 24 Ekim 2014; 20:42:20 >
  • yapilan buyuk terbiyesizlik.
    applein ana merkezine sikayet ederseniz bir yaptirim olacagina inaniyorum.
    şu video bile ne kadar geri kalmis bir ulke oldugumuzu gosterir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple yine küsrahlığını gösterdi erdi beye yapılan büyük saygısızlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SturdyHead


    quote:

    Orijinalden alıntı: burakesan

    Bunu da gördükten sonra babasının malı gibi Apple'ı savunan görürsem çok gülerim çoook...

    Hayırdır gardaş problem nedir? Ne gördün sen hayırdır?

    Çok para verdi diye telefonuyla evlenen, söz söyletmeyen Epılcılar var ya hani, onlardan ve yaptıklarından bahsediyorum. Bu bahsettiğim Epılcılar artılarını da eksilerini de babalarının malı gibi savunurlar.

    Apple kullanıcıları ayrı, onların gözü açık, onlarla sıkıntım yok.
  • Çok fena tuhaf hissettim videonun sonlarına doğru, bana sergilenmiş gibi empati yaptım, ardından bir daha Apple ürünü incelemezdim sanırım deyiverdim. Ayrıca Erdi beyin işine duyduğu saygı taktire şayan...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadSing3r -- 24 Ekim 2014; 21:25:09 >
  • henüz 2k videolar bile çekilmiyorken 4k -5k gereksiz
  • cihazın şekli var içi yok şuan maksat reklam ama işe yaramaz malesef
    apple zaten küstah ve yalancı bir şirket birde bizim ülkemizdeki öküzler ile birlikte olunca ortaya mega öküz çıkıyor bazı arkadaşlar alınacaktır benim sözüm firmaya ve o öküzlere üsütne alınan olursa ne diyeyim ?
    5k sanki şuan gerekli değil ama reklam ve içerikler uyumsuz dahası donanım yetersiz şuan tabi sadece fotoraflar harici videolar ayrı 4k videolar çok yer kaplıyor 5k daha çok yer demek zaten oyun oynayamazsın gerçi mac için oyunlar bazıları hiç çıkmıyor bazıları yıllar sonra
    iş için alıcak kişiler için yeterli araştırma yapınca mac yerine çok sağlam sistemler çıkıyor ve daha modüler yapılar

  • egosu yüksek ve ahlak yoksunu insanlar mağaza yöneticisi olursa olcağı bu ezilenin yanındayız yazıklar olsun

  • Bu olay apple ile alakalı bir olay değildir, olayın geçtiği yer apple Türkiye dir, bunu amerika da mümkün değil göremezsiniz.

    Erdi Bey lütfen bu Video ile birlikte sikayetinizi Apple amerika ya bildirin, bu terbiyesizliği yapan çalışanında ismini alin hem apple Türkiye hem de apple amerikaya bildirin yoksa benim için rahat etmeyecek, hem tüketicilere ve hemde bu işe kendini adiyan erdi bey e çok ayıp olmuş, gerçekten Türkiye nin başka bir rezilliğini görmüş olduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iki yüzlü insanlardan nefret ediyorum.

    Birkaç ay öncesine kadar donanım herşey değil derken şuan donanımlarıyla övünmeleri trajikomik bi olay bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahha gavga çıkecek...

    inatla ve halen pc

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • incelemeden çok, reklam gibi olmuş be erdi abi.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.