Şimdi Ara

Digiturk BOZULAN Kutusunun Değişimi için 25 TL Ücret istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
6.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 ay bile olmadı taahhüt yenileyeli ve taahhüt yenilenirken cihazı da değiştirmiştim. Humax HD 9504 cihaz dün itibari ile arızalandı.

    Bütün fişten çıkarıp takmak vs. gibi işlemleri yaptım fakat maalesef çalışmadı. Bugün müşteri hizmetlerini aradım aynı işlemleri tekrar yaptık çalışmadı.

    Müşteri hizmetleri cihazın değişmesi gerektiğini söyledi ben de tamam dedim. Daha sonra servis aradı ve cihazın değişimi için bugün servis gelecek evde misiniz dedi.

    Ben de evet uygundur gelsinler dedim hemen arkasından 25 TL SERVİS ÜCRETİ alınacak dedi. Dedim 2 aylık garantili cihaz, kullanıcı hatası yok, sizin cihaz durup dururken bozuldu.Kullanıcı hatası olmasa da digiturk servis ücreti alıyor dedi.Neymiş kurulum yapıldıktan sonra 1 ay içinde arızalanırsa servis ücretsizmiş veya bugün servis ücreti

    verirsem 1 ay içinde yine servis ücreti alınmıyormuş,bildiğiniz DİGİTURK'ten MASALLAR yani.

    Benim sormak istediğim daha önceden başına bu tür gelen nasıl bir yol izledi acaba, ne yapmak lazım ? Sorun 25 TL VERMEK DEĞİL tabii ki de ama gerekirse İPTAL

    edeceğim.İptal içinde indirim kullandığım paketlerin farkını vermem gerekiyormuş ben de tamam dedim. 2 ay için 130 TL mi ne öyle bir şey dedi.

    Şimdi bu servis ücretini ödememenin bir yolu var mı yoksa her seferinde bunlara İptal faksı mı çekmek gerekiyor ki gerekirse iptal edeceğim.

    Sizce nasıl bir yol izlemek lazım arkadaşlar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 24 Ekim 2014; 13:41:14 >







  • adonise kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum işe yarar mı ama bende yaramıştı. Digiturk facebook sayfasına şikayet yazmıştım. Daha sonra müşteri hizmetleri yetkilisi arayıp müşteri memnuniyeti için ücretsiz değişim yapacaklarını söylemişti. sikayetvar.com'a da yazabilirsiniz belki işe yarar.
  • bunlar hep böyle ya, yapışınca bırakmıyorlar heryerden emmeye çalışıyorlar adamın kanını.
  • Size yakin herhangi bir servise götürüp ücretsiz ddeğiştirebilirsiniz. 25 lira servis parasi kutu için degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende servise götürmüştüm o gün maç olduğu için şikayetle falan uğraşmamıştım 25 tl verip çıkmıştım tabii bende kumandaya kadar bütün parçaları yenisi ile değiştirmiştim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende servise kendim goturdum yinede 25 lirayi aldi servis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    Almaması lazımdı, sisteme adrese gittim diye girip ücret almıştır. Yerinizde olsam bayiyi şikayet ederdim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerdeyse kopyası sorunu ben yaşadım iptal faxı gönderdim arayıp neden iptal ediyosunuz dediler anlattım benim hatam yok tamamen verdiğiniz cihazın kalitesizliğinin bedelini neden ben ödüyorum dedim sizden almayalım servis ücreti dediler bende bugun almasanızda yarın yine benzer sorun olacak her seferinde uğraşamam dedim ve iptal ettirdim. insana dokunan 25 lira felan değil onlarda biliyor haksızlık yaptıklarını ona rağmen buna devam ediyolar ısrarla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison06 -- 25 Ekim 2014; 9:14:06 >
  • bende değişim istedim.bendende 25 tl istediler.
    direk servise gidip değişim yapıyorlar mı ?
  • Bu işi ek gelir kapısı olarak görüyorlar bazen kutuları mahsus arıza çıkaracak şekilde veriyorlar diye düşünmeden edemiyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LESİM

    Bilmiyorum işe yarar mı ama bende yaramıştı. Digiturk facebook sayfasına şikayet yazmıştım. Daha sonra müşteri hizmetleri yetkilisi arayıp müşteri memnuniyeti için ücretsiz değişim yapacaklarını söylemişti. sikayetvar.com'a da yazabilirsiniz belki işe yarar.


    Yazdım hocam.

    quote:

    Orijinalden alıntı: gefe16

    Size yakin herhangi bir servise götürüp ücretsiz ddeğiştirebilirsiniz. 25 lira servis parasi kutu için degil


    Götürdüm. Bu sefer de cihaz değişim parası 25tl istiyorlar.

    quote:

    Orijinalden alıntı: poison06

    nerdeyse kopyası sorunu ben yaşadım iptal faxı gönderdim arayıp neden iptal ediyosunuz dediler anlattım benim hatam yok tamamen verdiğiniz cihazın kalitesizliğinin bedelini neden ben ödüyorum dedim sizden almayalım servis ücreti dediler bende bugun almasanızda yarın yine benzer sorun olacak her seferinde uğraşamam dedim ve iptal ettirdim. insana dokunan 25 lira felan değil onlarda biliyor haksızlık yaptıklarını ona rağmen buna devam ediyolar ısrarla


    Bende iptal ettirmeyi düşünüyorum iyice bozuttular.

    quote:

    Orijinalden alıntı: wildermess

    bende değişim istedim.bendende 25 tl istediler.
    direk servise gidip değişim yapıyorlar mı ?



    Götürdüm. Bu sefer de cihaz değişim parası 25tl istiyorlar.

    quote:

    Orijinalden alıntı: SysEdit

    Bu işi ek gelir kapısı olarak görüyorlar bazen kutuları mahsus arıza çıkaracak şekilde veriyorlar diye düşünmeden edemiyorum...


    Bende öyle düşünüyorum. Cihazlardan para kazanmak için ve mahsus arıza çıkartıyorlar. Durduk yere cihaz çalışmıyor ne yere düştü ne bir şey.




  • arkadaşlar 10 yıllık kutum var keyif paketi kanalları hariç neredeyse hiç bir kanal çalışmıyor, şöyle bir uyarı veriyor ne yapmam lazım?
     Digiturk BOZULAN Kutusunun Değişimi için 25 TL Ücret istiyor
  • Gelsin eve,değişimi yapsın sonra da adama ödemiyorum kardelşim de..Bakalım ne yapacak..Yasal haklarını kullansınlar bakalım...Beniö plus kutum 2 defa bozuldu sıfır kutu verdiler para da almadılar..Senden de almamaları lazım..Bunlara böyle yapacaksın..Beni amirine şikayet et de bakalım..Nasıl alacak o parayı..Ne adamlar var yahu..
  • wildermess W kullanıcısına yanıt
    ben çirkeflik yaptım vermedim 25 tl'yi
  • Digiturk'ün en büyük kazıklarından birisi bu. Kalitesiz dekoder veriyorlar sonra parayla aynı yada benzer bir modelle değiştiriyorlar. Şuana kadar 2-3 kere değiştirdim. Adamlar soruna bakmıyorlar bile ( adi cihaz olduğu için ) direk değiştiriyorlar. Yetkili kumanda bozulsa bile cihazı değiştiriyoruz aynı fiyata diyorlar. Bu platformdaysak tüm sorunlara hazırlıklı olmak gerekecek.
  • Servisler ağlanıyo dijitürk bunlara işkence ediyomuş farklı farklı ilçelere tek servis bakıyo benzin parası bilmemne diyolar.tek kazançları buymuş tırıvırı.istersen dükkana kendin götür aleti yinede para istiyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kutu 1 defa bozuldu digitürk genel merkezi aradım ve ücretsiz değiştirdiler. Ama görüntü kalitesini beğenmeyip keyfi kutu değişimi isterseniz servis bunun için para ister.
  • Siz digitürk servisi değil genel merkezi arayıp şu şu nedenden dolayı ücretsiz kutu değişimi istiyorum diye talepte bulunun. Onlar uygun görürse sisteme ücretsiz değişim diye not giriyorlar. Bu durumda servis sizden para talep edemez, şansınızı deneyin derim.
  • Kutuyu aldıktan 1 ay a kadar ücretsiz değiştiriyolar ondan sonra 25 TL gibi bir ücret isterler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servis kaydı açılırsa 25 tl ücret talep ediyorlar bazende insiyatifleri oluyor ve servisi ücretsiz yönlendiriyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.