Şimdi Ara

Outlast'in Devam Oyunu Geliştiriliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•       Geçtiğimiz senenin en başarılı korku-hayatta kalma oyunları arasında gösterilen Outlast pek çok oyuncunun beğenisini toplamış bir yapım. Oyunun geliştiriciliğini üstlenen bağımsız firma Red Barrel Studios Bloody Disgusting'e verdiği bir röportajda Outlast'in devam oyununun geliştirildiğini duyurdu.

Stüdyonun ortaklarından  Philippe Morin, "oyunu Xbox One için çıkardıktan sonra durumumuzu gözden geçirdik ve en az bir tane daha korku oyunu yapabileceğimizin farkına vardık. Yani evet Outlast 2 üzerinde çalışıyoruz." diyerek yeni Outlast oyununu duyurdu. Daha sonra Morin yeni oyunun Outlast evreninde geçeceğini fakat yeni karakterler ve yeni bir mekanda geçeceğini söyledi.

Bu konu hakkında konuşan Morin "Bir gün tekrar Mount Massive Asylum'a gidebilir fakat şimdilik keşfetmek istediğimiz yeni fikirler ve temalar var." dedi. Halen on iki kişilik küçük bir bağımsız geliştirici olduklarını belirten yapımcı yeni oyunun çıkması için biraz zaman gerekeceğini dile getirdi.

• Bekleriz sorun değil , kendileri küçük bir Firma oldukları halde , Çıktığı yılın ve şuana kadarda çıkan Korku oyunları arasında En başarılı olanlarından birine imza attılar.Yeni mekan , yeni dinamikler vs hayali bile güzel.Whistle Blower , DLC olduğu halde , güzel bir deneyim yaşatmıştı

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz.

• her yönden harika bir oyundu sadece biraz kısaydı
  • konusu itibaren gerçekten de başarılı bir oyundu ve kimileri sonunu anlamamıştı (Beril, Talha) "outlast, outlast whistleblower" bitirdim outlast 2'yi de sabırsızlıkla bekliyorum. :)

• :o :O :O :O

• Keşke Amnesia gibi Custom Story yükleyebilseydik çünkü hala Outlast oynayasım var :3

• Ulan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım köşeyi dönünce üstümüze atlayan abiler yerine oyuncuyu geren bir yapıyı ön planda tutarlar mekan tasarımları vs. olarak.

• oooo süper haber yes bee :D

• işte budur be demiştim devamı gelcek diye çünkü miles'in kamerası hala orda bir yerde duruyor ve whistblower'daki karekterimiz üzerine olabilir bu oyun.merakla bekliyorum devam oyununu gerçekten çok başarılı bir oyun olacağına inanıyorum.

• alien isolation'u görmeden önce favori oyunumdu. ama yeni bir outlast'a hayır demeyiz tabiki

• Yeniden korkmaya hazır olun

• Super bi haber

• Güzel haber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyun ve dlc gerçekten çok başarılıydı.Devam oyununun geleceğini çoğu kişi tahmin ediyordu.Merakla bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asylum yazısını görünce hep aklıma batman arkham asylum geliyor nedense!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.