Şimdi Ara

SkullCandy Lowrider Jack Tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Jack tamiri ile ilgili konulara baktım ve google araması yaptım, izole kabloları yakarak ve kazıyarak denedim ancak lehimlemeden önce test ederken bir türlü sonuç alamadım ses alamıyorum bir türlü. Bu kulaklığın jack tamiri ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. Lehim işine elim yatkındır onu rahatlıkla yapabilirim ancak daha önce hiç jack tamir etmemiştim. Atladığım nokta nedir lütfen yardım edin.



  • Merhaba,
    Ucları acıp cok hafif zımparaladıktan sonra (jımpara ile sadece elinizde ipimsi malzeme kalıyorsa, (cakmakla izole kısımı yakın nazikçe)) jacka lehim yapmanız lazım
    Örnegin lehimlemeden elinizle tutturarak ses almanız pek mumkun degil.

    Ben kendi kulaklıgımda kopan jackı telefona bagladım saşeyi 3.5mm jacke lehimledim sonra sag/sol ucları lehimlemeye basladım kulaklık kulagımdayken ilk lehim tuttuktan sonra ses gelene kadar lehimi kabloya yedirmeye devam ettim
    lehim pastası kullanmanızı oneriyorum duz lehim ile pek kolay olmuyor.

    Birde ben jacke lehim yaparken biraz saglam olsun diye,
     SkullCandy Lowrider Jack Tamiri
    ide kablosundan çoklu damar icinden bir damar kablo çekip kesiyorum sac teli inceliginde onu izole kablonun etrafina ve 3.5mm jackin lehim yapılaan o kucuk bosluk olan kısma doluyorum bu şekilde daha kolay lehimleme yapıyorum.

    ide kablolarında kimi tek damar oluyor o biraz kalın olur sanırım
    ince olan kabloda sertlige yol acmıyor.
     SkullCandy Lowrider Jack Tamiri


    Resimde gostermeye çalıştım kırmızı olani ide kablosunun teli olrak dusunun 3.5mm jacta geciriyorum kulaklık kablosunuda aynı yerden gecirin sonra teli kulaklık kablosunun etrafına sarın. lehim pastasını sürüp lehimleyin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.