Şimdi Ara

Fark ettiğim taktiksel hatalarimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha cok bir taraftar olarak düşüncelerim bunlar:

    - Her ne kadar kanatsiz ciksanda, tum maci dar alanda yani orta sahada geciremezsin. Elbet kanatlara inmen gerekecek ki rakibinde Kehl ve Bender gibi defansif olarak cok iyi iki isim var. Buna rağmen sol taraftaki oyuncularin Tarik, Selcuk, Sneijder ve Burak. Hepsi ters ayak ve topu alip surebilecek adam degil.

    -Rakibinin kanatlari ismini bu kadar cok duyurmus olmasina ragmen beklerinin tamamem ofansif olarak konsantre olmus olmalari. Defansif olaraksa cok zayif olduklarini bilinmesine ragmen oynatilmalari

    -Takimda topu dikine goturebilecek tek adaminin Melo olmasi. (Arada Chedjou ve Sneijder'de cabaladi) İlla Melo gibi alip topu kaleye sürmekten degil kastim. Paslarimizin hepsi yanlara ve arkaydi. Buna ragmen duragan top oynamayi seven bir kadroyla sahaya çıkmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Orta saha oyuncularin topu attiklarinda alan kiside kendileriyle ayni mevkide oynayan adamlar yani kanatlardan inmen nerdeyse imkansiz gibi bir sey.
    Gs alakasiz kadro secimleri ile sürekli top cevirmeye calisan ama topu nereye atacagini bilmeyen yapida oynuyor bu durum Hamit transferi sonrasi Terim döneminde basladi ve devam etti.
    Rakip aptal degil kanatlardan bekler bindirme yapmazsa (Bazende defans) pozisyon Gs zaten bulamiyor orta göbek kitlendimide Gs pozisyon bulmakta zaten zorlaniyor.
    Futbolda dikine bilmem ne olayi yok dikine oynamak icin ona göre oyuncu yapisina sahip olucaksin Sneijder ve Selcuk gerekirse onu oynar ama onu oynamak icinde takim olarak sag, sol kanat yada ortadan gidecek adamlarin olmasi lazim Pandev, Hamit, Senijder, Selcuk, Dzei, Yekta vs vs bu yapida oyuncularla bunu nasil yapicaksin ?
    Sen kendi kendine silahi dayamisin zaten bu sistem icinde birde belli oyunculari koruma altina almis belli oyunculari ezmeye calisan hain gibi davranan seyirci var statta her sey hazir Gs icin.




  • Beyler adamlar bu maça formalite maçi olarak çikmiş ne taktiğinden bahsediyirsunuz.

    Kendini td sanan prandeli o mesaji vermiş.

    Asil hedef 4yildizmiş

    Takimi bole maça hazirlayan td un takimindan ne bekliyorsunuz.

    Kovsunlar şunuda ersun gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.