Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 ailesi Türkiye'de: Fiyatları, 6 aylık ürün döngüsünü ve diğer detayları konuştuk (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
3.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu mudur roportajlarin bir turlu samimi bulamadim ,reklam gibi.ovuyorda ovuyor kimse malim kotu demez zaten.

    bu arada sensorun buyuklugu ayni ,daha dogrusu isik alan kisim alanı ayni diyelim daha dogru olur,hatta 25 mm lens kullanmıslar bu daha genis bir fotograf acisi sunuyor.adamin demek istedigi sey 7,3 mm kasaya sigacak sekilde incelttik demek istedi muhtemelen kalinlikta bir kuculme var yani.

    z3c'nin fiyati bence cok yuksek sayilmaz ulkemizdeki vergilendirmelerle ama z3 yuksek fiyatli en fazla 2200 olmaliydi bana gore ,tahminimce kutu icerigide aman aman degildir , kaliteli kulaklıkardan varmı yokmu bilmiyorum ama oldugunu sanmiyorum.sony bu radyo isinide kapamali programla root atmadan aktif hale gelebilcek sekilde yaparlarsa iyi olur, hatta yanda hediye verilebilcek radyo alicili kulaklirda bir cozum olabilir.100 lira ekstara bandrolu ve vergisini odeyecek rekabette olumsuz etki yaratir.

    6 aylik dongu olayi tartisilir , telefon fiyatları dusuyor mu evet dusuyor cikarmaynın dusmuyor mu ,onunda dusuyor ,rekabet bu.Tr'de Millet ikinci el fiyatlarının dusuklugunden sikayetci ama bana sorarsaniz ikinci ele darbeyi bu dongu degil paralel ithalatlar vuruyor.neticede ortada sifir garantili bir telefon var ve ikinci el telefon resmi disturbutor olsa bile yanasmiyor insanlar fiyat farki olmadan.bu durumda yapacagin sey grantiler arasi farkini net bir sekilde gostermek olmali ki cok yuksek bir guvenilirlik hissetsin insanlar ama, servislerin Türkiye durumu malum.

    -esas merak ettigim roportaj filan veriliyor ama parelel ithalat hakkında ne dusunuyorlar ,servis kalitesi hakkkında ne dusunuyorlar ,roportajda bu sorulari ve cevaparını gormek istiyorum artik tabi gercek fikirler ,stratejik konusmalar degil , bunun hakkında roportaj vermek istemiyorlar veya stratejik konusuyorlar dersenizde en azindan editorlerin kayit disi sohbetlerinden mudurlerin bu konular hakkında ne dusunduklerini duymak isterim.




  • Ekosistem kurmakta en uygun firmasınız ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında??

    İncelttik
  • şu z3 compactı daha ince yapsalardı çok satardı takoz gibi gozukuyor abi...

  • Erdi abi teşekkürler emeğine sağlık ama bir insan neden bir markanın yöneticisinin görüşlerini merak eder anlamış değilim. Arkadaşlar bu adama, z4 çıktığında z3 hakkındaki düşüncelerini sorarsanız; z3'e bir sürü bok atacaktır kötüleyecektir. Öyle bir anlatıyor ki sanki hiç olmayan bir şey yapmışlar ve ömür boyu kullanacağız...

    Bu yorumum tüm teknolojik cihazlar ve yöneticileri için geçerlidir. Özellikle Apple lansmanlarında bunu çok net görürsünüz. Sallamayın yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dalyarka


    quote:

    Orijinalden alıntı: Yeter Ki


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dalyarka

    Yav he he Kim dedi size kameranın sensörünü küçültün diye? Yine 6 ayda bir telefon çıkacak. Şimdiden z4 özellikleri bile netleşti. Aksesuar demişler. Kutudan yine gürültü engelleyici piyada fiyatı 160 lira olan kulaklık yerine pazar malı adi kulaklıklar çıkar. Batarya daha uzun gidecek demiş. Phonearena batarya testinde z2'den neredeyse farkı yok. Kim dedi size kasayı inceltip bataryayı ve sensörü küçültmenizi? Şimdi z4 çıkacak. S805'e 2k koyup resmen rezil edecekler telefonu.

    Sonynin Z4 çıkaracağını söylüyorsunuz neye dayanarak iddialara dayanarak.

    O iddialar 64 bit 4 GB RAM ve S810lu bir cihaz geleceğini söylüyor. Lg g3 çöpüyle karıştırdınız heralde Z4ü..

    Z3 ve Z3C nin batarya performansıda ortada yani Z4'de batarya bi 2K ile tepe taklak olmaz merak etmeyin.

    G3 ne alaka? Ben g2 kullanıyorum ve çok memnunum. Siz gerçekten s810 ile geleceğine inanıyormusunuz? 2k gereksiz. İsterse s810'a 2k koysun yine de almayacağım. Kısıtlı kutu içeriği, kazık fiyat, 6 ayda bir telefon çıkması da almamam için en büyük sebebpler. Ha almasam ne olacak? Ben almadım diye batacak değil sony. Son çare one m9 bekliyorum. O da çözünürlük yarışına girerse g2'im bozulana kadar kullanacağım. O zamana kadar da mp gelişir ve wp'ye geçerim.

    Z4 den sonraki amiral gemisi 12 ay sonra çıkabilir. Çünkü bu konuda büyük eleştiri aldı sony ve Z4 den sonra bu politikayı değiştireceklerini söylediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ya arkadaşlar bırakın ya.Bu sony Türkiye ile geçtiğimiz yıl bozulan xperia sola telefonumu servisine gönderdim.Tam 44 gün kendi servisleri olan teleserviste cihaz durdu.Tabi tüketici mahkemesine başvurdum.
    abbreviation= Telefon alırken servisinide araşırın benim gibi kalmayın.
  • Sony şu kapak olayından vazgeçmeli artık. O kapaklar ya kopuyor ya tutmaz oluyor bir süre sonra, bu fiziksel bir gerçek.

  • Kutu içeriği z2 deki gibi kısıtlı olacaksa z3 compact almam... Konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?

  • Malzeme kalitesi guzel, kenarlarin hos gorunumu var ve arkanin cam olmasi nostalji. Android olmasa bu telefon apple a saglam rakip olurdu..

  • Metin* kullanıcısına yanıt
    arkadaşım ps4 oyunlarını çalıştırmayacak wi-fi aracılığı ile sadece görüntüsü gelecek ekrana , sende telefondan oynuyormuşsun gibi olacak bu yüzden aynı kalitede görüceksin merak etme
  • lj94 kullanıcısına yanıt
    kutu içerinde şarj +usb +kulaklık var ama 20 tl lik saçma bir kulaklık var koymak için koymuşlar belli.. ama ne olursa olsun z3 gerçekten fiyatının hakkını veriyor çok kaliteli bir cihaz ..
  • sony den telefonmu alinir yahu gecin bu haberleri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakipsiziz ne demek ya. Adamların ofiste elektrik yok galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabrikadan pazara düşene kadar yeni model çıkıyor anlayışına yandıklarım
  • merhaba arkadaşlar note 4 kullanıyorum z3 siyah ile takas yapmak isteyenler ulaşabilir İStanbul içi
  • Z3C canavar olmuş ama yine kısmışlar tasarımdan bi yerden

  • Z3C alabileceğim tek sony olabilirdi ama dahili hafıza ve ramden kısmışlar. Ayrıca tekrar tekrar her yerde yazacağım görüntülü arama yapamayacaksa niye android alayımki iphone varken.
  • Ben xperia ion kullanıcısıydım ondan sonra çıktığı anda xperia z1 aldım çok da memnundum telefondan.Ama biranda z2 geldi simdi de z3 telefonların çok hızlı yenilenmesi beni Sonyden soğuttu.O kadar para veriyoruz son model alıyoruz birkaç ay sonra yenisi çıkıyor tek hoşuma gitmeyen özellik bu Sonyde
  • Guzel telefon yapmislar yigidi oldur hakkini yeme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ERDİ BEY:Neden? 6 ayda bir amiral gemi...
    TARIK BEY:6 ay sonra ilk ürünümüz 2.el oluyor,ve yıpranmıyor,değeri düşmüyor,sattınız mı iyi para ediyor.
    Yav arkadaş böyle bir savunma var mı?Sony neden hep zarar ediyor belli,6 ay önce aldığım amiral gemisini vapura çeviriyorsun,neden 6 ay sonra satayım 2200 lira verdiğim telefonu mal mıyım ben.diyecek laf bulamıyorum yazık şu sony'e kimlerle kalmış...

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.