Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Hp Pavilion Serisi İçin Sata Disk Sorunu & Xp Pro Kurulumu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> Cevap: Hp Pavilion Serisi İçin Sata Disk Sorunu & Xp Pro Kurulumu Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nesperatu

27 Nisan 2008; 16:14:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhabalar üstatlar benim bir hp pavilion dv 6500 model laptobum var ama buna xp yüklemek istiyorum fakat biostya sata ayarı yok nasıl yapabilirim 3 gündür arıyorum ve sizin linkleriniz çalışmıyor lütfen yardım edin yada yardım cı olucak bir link lütfen

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
borba

27 Nisan 2008; 21:33:06 

xp yüklemek için sata driverlarını xp cd sine eklemeniz lazım. bunun icinde yeni bir xp cd hazırlamanız lazım ki aşağıda verdiğim linkte bunun nasıl hazırlandığı yazıyor. kolay gelsin..

http://www.n otebook.gen.tr/notebook-genel-f24/windows-xp-kurarken-yasanan-sata-hdd-sorununa-kesin-cozum-t18.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borba -- 27 Nisan 2008; 21:33:12 >

Duna

3 Mayıs 2008; 0:36:41 

dv 4398ea model laptoptan 2 tane 512MB ram ddr2 533 mhz boşa çıkmıştır. ilgilenen birileri olursa birşeyler yaparız. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duna -- 3 Mayıs 2008; 0:36:06 >

Samsung 40M87BD - Onkyo HTS-590 - Playstation 3 60GB PAL - Samsung DVD P-171 - Logitech Harmony 550
Guitar Hero III - Pes 2008 - Ninja Gaiden - Heavenly Sword - Call of Duty 4 - Motorstorm - Darkness - Burnout - Grand Theft Auto 4
Nintendo DS Lite Black - Ipod Touch 16GB
immortalover

13 Mayıs 2008; 0:36:01 

arkadaşlar kafayı sıyırmak uzereyım,daha once sp2 lı xp cd sı yarattım nlite ile notebook a kurdum sorunsuz sekılde ve sayısız defa format attım tekrar kurdum hıc bır sorun yok ama son 2 gundur farklı xp pro ya sp3 ıle sata drıver.ekleyerek nlıte da bunu notebooka kurmak ıstıyorum eskıden yaptıgım gıbı yapıyorum en az 3 cd 2 de dvd yaktım ama herseferınde ya boot sorunu cıkıyor yada hdd gorulmuyor forumlardakı yontemlerı denedım sata drıver. ekledım ama hep aynı sonuc olmuyor bırturlu

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ
2007 TOYOTA COROLLA ELEGANT 1.6 124 HP M / M

NOKIA N SERIES - N95
LAPTOPÇU

18 Haziran 2008; 11:28:20 

valla arkadaş işin zor ne diyim ya servise ver düzgünce kursunlar yada böle uğraş benim önceki bilgisayarda böleydi servise verdim tak bitti

Sayfa:   <<   < önceki  1 2 [3]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Hp - Compaq >> Cevap: Hp Pavilion Serisi İçin Sata Disk Sorunu & Xp Pro Kurulumu Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
3RSYSTEM İCEAGE
iceage isimli işlemci soğutucusunu test ediyoruz
HD 2400XT ve HD 2600XT video
ATI ın DX10 orta sınıfta yeni savaşçıları HD 2400XT ve HD 2600XT mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç