merhabalar üstatlar benim bir hp pavilion dv 6500 model laptobum var ama buna xp yüklemek istiyorum fakat biostya sata ayarı yok nasıl yapabilirim 3 gündür arıyorum ve sizin linkleriniz çalışmıyor lütfen yardım edin yada yardım cı olucak bir link lütfen
xp yüklemek için sata driverlarını xp cd sine eklemeniz lazım. bunun icinde yeni bir xp cd hazırlamanız lazım ki aşağıda verdiğim linkte bunun nasıl hazırlandığı yazıyor. kolay gelsin..
dv 4398ea model laptoptan 2 tane 512MB ram ddr2 533 mhz boşa çıkmıştır. ilgilenen birileri olursa birşeyler yaparız. saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duna -- 3 Mayıs 2008; 0:36:06 >
Samsung 40M87BD - Onkyo HTS-590 - Playstation 3 60GB PAL - Samsung DVD P-171 - Logitech Harmony 550 Guitar Hero III - Pes 2008 - Ninja Gaiden - Heavenly Sword - Call of Duty 4 - Motorstorm - Darkness - Burnout - Grand Theft Auto 4 Nintendo DS Lite Black - Ipod Touch 16GB
arkadaşlar kafayı sıyırmak uzereyım,daha once sp2 lı xp cd sı yarattım nlite ile notebook a kurdum sorunsuz sekılde ve sayısız defa format attım tekrar kurdum hıc bır sorun yok ama son 2 gundur farklı xp pro ya sp3 ıle sata drıver.ekleyerek nlıte da bunu notebooka kurmak ıstıyorum eskıden yaptıgım gıbı yapıyorum en az 3 cd 2 de dvd yaktım ama herseferınde ya boot sorunu cıkıyor yada hdd gorulmuyor forumlardakı yontemlerı denedım sata drıver. ekledım ama hep aynı sonuc olmuyor bırturlu