Şimdi Ara

Lords of the Fallen'ın İlk Geliştici Günlüğü Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•        Özellikle zorluk derecesiyle oldukça ilgi çekmeyi başaran Lords of the Fallen, türü seven oyuncuların merakla beklediği yapımlar arasında. Oyunun geliştirici ekibi Lords of the Fallen'ın tasarım aşamasına odaklanan yeni bir geliştirici günlüğü paylaştı.

Paylaşılan bu ilk geliştirici günlüğünde oyundaki bazı karakterlerin ve silahların tasarımlarını görmeniz mümkün. Lords of the Fallen 31 Ekim'de oyuncularla buluşacak. Bahsettiğimiz geliştirici günlüğünü aşağıdan izleyebilirsiniz.

• 2:27'deki cizim tableti ( board ) ve pc'deki programi bilen varmi ?
    acayip hosuma gitti .. , belki 3D bir modelleme boyuyorlar fakat fark etmez .

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

2:27'deki cizim tableti ( board ) ve pc'deki programi bilen varmi ? <br>acayip hosuma gitti .. , belki 3D bir modelleme boyuyorlar fakat fark etmez .

Program photoshop, o tablette bu tip işlerde kullanılan grafik tableti. Photoshop ile konsept tasarım yapıyorlar, aynı şeyi mouse ile de yapabilirsin photoshop'taki fırçalar ile boyama yapılarak çıkıyor zaten bu konsept tasarımlar. Ama tabletle çizmek, mouse ile çizmekten daha kolay, daha pratik. Baskıyı algılıyor bu tabletler, ona göre renk tonu atabiliyorsun. 3D değil yani tamamı 2D. Burada da detaylı bir gösterimi var photoshop eğitimi olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 23 Ekim 2014; 2:09:38 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 23 Ekim 2014; 2:26:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

2:27'deki cizim tableti ( board ) ve pc'deki programi bilen varmi ? <br>acayip hosuma gitti .. , belki 3D bir modelleme boyuyorlar fakat fark etmez .

Program photoshop, o tablette bu tip işlerde kullanılan grafik tableti. Photoshop ile konsept tasarım yapıyorlar, aynı şeyi mouse ile de yapabilirsin photoshop'taki fırçalar ile boyama yapılarak çıkıyor zaten bu konsept tasarımlar. Ama tabletle çizmek, mouse ile çizmekten daha kolay, daha pratik. Baskıyı algılıyor bu tabletler, ona göre renk tonu atabiliyorsun. 3D değil yani tamamı 2D. Burada da detaylı bir gösterimi var photoshop eğitimi olarak.

Sanırım bir wacom alıp denemek istiyorum.
    Ayrica çok pahalilar. Birde hassasiyet konuda ayrisiyorlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wacom tablet ben bir buçuk sene önce A4 boyutundakini 750'ye almıştım. İlk olarak A5 deneyebilirsin.
    İlk başta alışmak zor oluyor ama çok işe yarıyor, tavsiye ederim.
  • mükemmel bana göre dragon age 3. oyununa çok benziyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaujas

wacom tablet ben bir buçuk sene önce A4 boyutundakini 750'ye almıştım. İlk olarak A5 deneyebilirsin.
    İlk başta alışmak zor oluyor ama çok işe yarıyor, tavsiye ederim.

Teşekürler .

biraz araştırıp , İlk fırsatta denemek istiyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.