Şimdi Ara

JAVA OYUNLARINI TELEFONDAN öNCE PC'DE OYNAYIN(RESiMLi ANLATIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bu konuyla ilgilli bir çok soru ve sorunlar vardı ve vende bu sorunları gidermek için bu programı yayınlamayı uygun buldum.Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi java oyunlarını cep telefonunuza yüklemeden önce bilgisayarınızda oynayarak daha sonra istediğiniz oyunu cep telefonunuza yükleyebilirsiniz.Aşağıda programın resimli anlatımını veriyorum.Ayrıca anlayamayabilirsiniz diye de dosyanın içerisinde word belgesi olarak da veriyorum.Gereken programlar ve anlatım alttaki dosyadadır.Tamamen el emeğidir ve kendi upload'ımdır.

http://www.hem enpaylas.com/download/1888817/Java_Mid_pX_kingcobra33.rar.html

JAVA OYUNLARINI TELEFONDAN öNCE PC'DE OYNAYIN(RESiMLi ANLATIM)

Düzeltme : Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 15 Ekim 2006; 20:02:28 >

• Emeğin için sağol ben pek hoşlanmam ancak çoğu arkadaşın ilgisini çekecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Emeğin için sağol ben pek hoşlanmam ancak çoğu arkadaşın ilgisini çekecektir

Sağol teşekkür ederim.Dediğin gibi bir çok arkadaşın ilgisini çeker umarım.Çünkü bir sürü emülatör soran kişi vardı.
  • usta bunu yeniden yükleyebilirmiisn site bakıma alınmışta
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydemir.65

usta bunu yeniden yükleyebilirmiisn site bakıma alınmışta

Yeni bağlantı adresinden indirebilirsiniz.* ı silip bitişik yazınız.

http://rapi*dshare.com/files/1667529/Java_Mid_pX_kingcobra33.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 2 Kasım 2006; 14:09:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    psp'ye video nasıl yüklenir?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.