Şimdi Ara

Palio Hakkında !!! YARDIM EDECEK ARKADAŞLARI BEKLİYORUM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Okula gidip gelmek için 15000 tl civarında bir araba bakıyorum. Biraz modeli yüksek olsun ve az yaksın diye de Palio 1.3 Multijet almak düşünüyorum. Sorum şu ki , 1.3 Multijet in Dynamic , Dynamic Sole ve Active modelleri arasında ne fark vardır. 2006 model bir palio multijet 1.3 dynamic e ne kadar verilir? Sizin de önerileriniz tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu ay içinde almayı düşünüyorum.

    Bu arada şuanda aklımda olan modeller== Palio , Albea , C2 , C3 , 206 , Corsa , Clio ... Herhangi bir öneriniz olursa lütfen yazın.



  • Skoda Fabia.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • applem26 kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için çok teşekkürler. Açıkçası arabadan çok anlamam o yüzden pazara falan gidersem beni yer bitirir kazığı patlatıp gönderirler :) Albealar dediğiniz gibi genelde taksiden. Palio da teyzem kullanıyor , arabadan çok memnun , aynı şekilde ben de seviyorum fakat benzinli ve çok yakıyor. Ama benim baktığım 1.3 multijetler dizel ve onların 18-22 arası yaktığını söylüyorlar. Ne kadar doğru bilemeyeceğim tabi. C3 ve C2 ye de gelecek olursak C3 den ziyade C2 yi tercih ederim. Tabi iç aksamı nasıldır , kalite farkı varmıdır onları bilmeden konuşuyorum. Tek kapılı olması benim için sorun değil , dediğim gibi okula gidip gelmek için kullanacağım. O yüzden C2 daha cazip ve daha hoş gözüküyor bence. Bir de o tek kapılı 206 lara baktım. Bana da söylenmişti aman ticariden uzak dur sorunu çok olur diye ama ruhsata işliyse camlar koltuklar , hususidir falan diye problem olmayacağı söylendi. Ruhsata işlenmiş aracın da her yıl muayeneye girmesi gerekir mi? Skoda Fabia ya gelince de , hocam biraz onları da inceledim fakat fiyat olarak biraz daha yüksekler. Verilmez mi verilir ama temizini yakalamak lazım tabi.
  • 1.3 multijet parça konusunda, yakıt tüketimi konusunda ve performans konusunda sizi mutlu edecektir.

    2006 - 2007 düşük km'li olmasına dikkat edin.

    Dynamic modellerinde ABS-KLİMA-YOL BİLGİSAYARI-YÜKSEKLİK AYARLI SÜRÜCÜ KOlTUĞU gibi ekstra donanımlar mevcut
  • Bizim komşu 2010 hatasız paliosunu 40 binde 2 günde sattı 24.750 ye bulduğunuz aracı 3-5 bakmayın alın çünkü fiyatlar hep artıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulabilirsen dizel clio yakıtı iyidir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.