Arkadaşlar forumda arama yaptim ancak tam bir sonuca ulaşamadim.. msn llive in son sürümünde çevrimdışı takılan kişileri nasil görürüz.. program ismi ve link verirseniz sevinirim..
daha önce böyle bir topic açıldıysa özür dilerim ayrica , göremedim aramalarda.
önceden ç.d iken karşıdakine nasıl mesaj yazabilirm diye konu açılırdı adamlar onun için o özelliği koydular şimdide onu nasıl çözeriz diye konu açılıyor. 9.0 da da ona çözüm getirirler.
öncelikle discovery yükle ayarlardan> kişiler>uyarılar>kişilerimden birisi konuşma penceresini kapadığında haber veri ve kişilerimden birisi konuşma penceresi açtığında haber veri tıkla
daha sonra şüphelendiğin ç.d kişiye çift tıkla normal yazını yaz eğer ç.d takılıyor ise uyarı gelir discoveryden bilmem ne kişi konuşma penceresi açtı diye ve karşında ki o giden yazının penceresini kapadığı zaman yine uyarı gelir bilmem ne kişi konuşma penceresini kapadı diye.Karşındaki gerçekten çd. ie hiç bir uyarı gelmez.
önceden ç.d iken karşıdakine nasıl mesaj yazabilirm diye konu açılırdı adamlar onun için o özelliği koydular şimdide onu nasıl çözeriz diye konu açılıyor. 9.0 da da ona çözüm getirirler.
öncelikle discovery yükle ayarlardan> kişiler>uyarılar>kişilerimden birisi konuşma penceresini kapadığında haber veri ve kişilerimden birisi konuşma penceresi açtığında haber veri tıkla
daha sonra şüphelendiğin ç.d kişiye çift tıkla normal yazını yaz eğer ç.d takılıyor ise uyarı gelir discoveryden bilmem ne kişi konuşma penceresi açtı diye ve karşında ki o giden yazının penceresini kapadığı zaman yine uyarı gelir bilmem ne kişi konuşma penceresini kapadı diye.Karşındaki gerçekten çd. ie hiç bir uyarı gelmez.
sağol arkadaşım yani anladığım kadarı ile girdiğinde beni görmüyor yani tıklaması gerekiyor sanırım bunuda yapmaz uğraşmaz .bende girdiğinde beni yeşil yeşil görüyor sanmıştım
msn dıscoveryi sız yukledınız zaman sız cevrım dısı olarak gırenlerı goruyosunuz hatta kısılerın goruntu resımlerını bılgısayarınıza alabılıyosunuz kısayol tuslarında ufak ayarlamalar yaparak web cam acma resım alma kendı webcamınızın baskalrı tarafından gorunmemesı gıbı bı takım ayarlamaları ugrasmadan kısayolara kaydederek yapabılıyosunuz tabıı bu ozellıkler kımılerı icin cok onemlı kımılerı icinse onemsız ayrıntılar olarak algılanabılıyor tek yararı baskalarını cevrım dısıyken yakaladınızda o kısının saskınlıgını sıze yansıtması oluyor yanı cevrım dısıyken benı nasıl gordu falan gıbılerınden
plus live in belirlediğiniz kişi veya kişilerin yaptığı eylemlerden sizi haberdar etmek için olay bildirimleri hizmeti var.
plus/tercihler/özelleştir/olay bildirimleri
gelen sayfaya ekle dioruz istediğimiz kişi yada kişileri seçip ileri dioruz. gelen sayfada oturum açtı yı seçip devam ediyoruz ses ile bilgilendirmenin altındaki olay meydana geldiğinde ses çal kutucuğunu seçiyoruz. ve gözat (....) dan desteklenen uzantılara göre bi ses seçiyoruz ve ileri dioruz bu bilgilendirme hiçbir zaman sona ermeyecek işaretlioruz
bundan sonra kullanıcı ister çevrimdışı ister çevrimiçi oturum açsın belirlediğiniz ses çalacaktır.
ses çaldığı halde oturum açma bilgisi gelmediyse çevrımdışı girmiştir.
ona msj atarak şaşırtabilirsiniz
bende %100 çalışıor bi arkadaşınız ile denerseniz göreceksiniz.lütfen çalışmıo diye gelmeyin.
PLUS LİVE TR YAMASI(yapılması gerekenler içindeki txt de mevcut)
Program arada calısyo gıbı beklemedım anda ayarladıgım ses gelıyo ama tam verım alamadıgım ıcın sormustum artık ne yapalım oldugu kadarıyla :) bunun gıbı yararlı programlar varsa haber verırısenız mutlu olurum sımdıden cok tesekkurler......... :)
ben onu baska bı yerde gormustum ve burda da boyle bı konu olunca alıntı yaptım. bunu bnde denedım ama bnde calısmadı ama forumlarda bu olayın cok kısıde calıstıgını gordum. kullandıgın plus versıonu na gore calısıp ya da calısmayabılıo :(