Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Yardım..!! : MSN 'de çevrimdışı kişileri görme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Msn, Skype ve UMTH hizmetleri >> MSN ve türevleri >> Yardım..!! : MSN 'de çevrimdışı kişileri görme Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Ducati999

15 Ekim 2006; 17:49:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar forumda arama yaptim ancak tam bir sonuca ulaşamadim.. msn llive in son sürümünde çevrimdışı takılan kişileri nasil görürüz.. program ismi ve link verirseniz sevinirim..

daha önce böyle bir topic açıldıysa özür dilerim ayrica , göremedim aramalarda.

şimdiden teşekkürler

Ge©eKu$u

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Ekim 2006; 18:11:26 

hiç kullanmadım ama msn discovery nin böyle bi özelliği varmış..

hupunu

15 Ekim 2006; 19:36:17 

quote:

Orjinalden alıntı: gecekusu084

hiç kullanmadım ama msn discovery nin böyle bi özelliği varmış..

evet vardı ama geçen günkü xp güncelemelerinden sonra çalışmıyor
hatta discovery bile açılmıyor

İletilerimizde Türkçe'mizi katletmeyelim LÜTFEN!
(a-b-c-ç-d-e-f-g-ğ-h-ı-i-j-k-l-m-n-o-ö-p-r-s-ş-t-u-ü-v-y-z)
s.M.a
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

19 Ekim 2006; 1:27:54 

eet hattaa kişi senin pencerinii açıp kapadını bile bildirio
ihtişam

19 Ekim 2006; 4:49:16 

arkadaşlar gerçekten varmı böyle birşey bilgilendirin lütfen.yani ben şimdi çevrim dışı duruyorum beni görüyormu

:::SpyNet:::

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Ekim 2006; 5:53:20 

olabilir , ben çevrimdışı durumdayken durumu bir şekilde çakan birkaç kişi bana mesaj atmıştı

quote:

Orjinalden alıntı: ihtişam

arkadaşlar gerçekten varmı böyle birşey bilgilendirin lütfen.yani ben şimdi çevrim dışı duruyorum beni görüyormu

Under Construction.
crunch_xxx

19 Ekim 2006; 6:32:27 

quote:

Orjinalden alıntı: s.M.a

eet hattaa kişi senin pencerinii açıp kapadını bile bildirio

O Plus DaDa Oluyor

KALSADA SON NEFES YİNEDE ES-ES Never Change Sony Ericsson And Es-Es
-ESKİŞEHİR-

blue_wind
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

19 Ekim 2006; 11:19:36 

ya bunun yararından çok bana zararı olacaktır
combata

19 Ekim 2006; 18:04:37 

önceden ç.d iken karşıdakine nasıl mesaj yazabilirm diye konu açılırdı adamlar onun için o özelliği koydular şimdide onu nasıl çözeriz diye konu açılıyor. 9.0 da da ona çözüm getirirler.

öncelikle discovery yükle ayarlardan> kişiler>uyarılar>kişilerimden birisi konuşma penceresini kapadığında haber veri ve kişilerimden birisi konuşma penceresi açtığında haber veri tıkla

daha sonra şüphelendiğin ç.d kişiye çift tıkla normal yazını yaz eğer ç.d takılıyor ise uyarı gelir discoveryden bilmem ne kişi konuşma penceresi açtı diye ve karşında ki o giden yazının penceresini kapadığı zaman yine uyarı gelir bilmem ne kişi konuşma penceresini kapadı diye.Karşındaki gerçekten çd. ie hiç bir uyarı gelmez.

Birgün bütün isteklerin yerine gelecek...
ihtişam

20 Ekim 2006; 0:02:30 

quote:

Orjinalden alıntı: combata

önceden ç.d iken karşıdakine nasıl mesaj yazabilirm diye konu açılırdı adamlar onun için o özelliği koydular şimdide onu nasıl çözeriz diye konu açılıyor. 9.0 da da ona çözüm getirirler.

öncelikle discovery yükle ayarlardan> kişiler>uyarılar>kişilerimden birisi konuşma penceresini kapadığında haber veri ve kişilerimden birisi konuşma penceresi açtığında haber veri tıkla

daha sonra şüphelendiğin ç.d kişiye çift tıkla normal yazını yaz eğer ç.d takılıyor ise uyarı gelir discoveryden bilmem ne kişi konuşma penceresi açtı diye ve karşında ki o giden yazının penceresini kapadığı zaman yine uyarı gelir bilmem ne kişi konuşma penceresini kapadı diye.Karşındaki gerçekten çd. ie hiç bir uyarı gelmez.

sağol arkadaşım yani anladığım kadarı ile girdiğinde beni görmüyor yani tıklaması gerekiyor sanırım bunuda yapmaz uğraşmaz .bende girdiğinde beni yeşil yeşil görüyor sanmıştım

kaybal

30 Ekim 2006; 20:38:20 

msn dıscoveryi sız yukledınız zaman sız cevrım dısı olarak gırenlerı goruyosunuz hatta kısılerın goruntu resımlerını bılgısayarınıza alabılıyosunuz kısayol tuslarında ufak ayarlamalar yaparak web cam acma resım alma kendı webcamınızın baskalrı tarafından gorunmemesı gıbı bı takım ayarlamaları ugrasmadan kısayolara kaydederek yapabılıyosunuz tabıı bu ozellıkler kımılerı icin cok onemlı kımılerı icinse onemsız ayrıntılar olarak algılanabılıyor tek yararı baskalarını cevrım dısıyken yakaladınızda o kısının saskınlıgını sıze yansıtması oluyor yanı cevrım dısıyken benı nasıl gordu falan gıbılerınden

galatasaray
mercilless

30 Ekim 2006; 21:14:50 

plus live in belirlediğiniz kişi veya kişilerin yaptığı eylemlerden sizi haberdar etmek için olay bildirimleri hizmeti var.

plus/tercihler/özelleştir/olay bildirimleri

gelen sayfaya ekle dioruz istediğimiz kişi yada kişileri seçip ileri dioruz.
gelen sayfada oturum açtı yı seçip devam ediyoruz
ses ile bilgilendirmenin altındaki olay meydana geldiğinde ses çal kutucuğunu seçiyoruz.
ve gözat (....) dan desteklenen uzantılara göre bi ses seçiyoruz ve ileri dioruz
bu bilgilendirme hiçbir zaman sona ermeyecek işaretlioruz

bundan sonra kullanıcı ister çevrimdışı ister çevrimiçi oturum açsın belirlediğiniz ses çalacaktır.

ses çaldığı halde oturum açma bilgisi gelmediyse çevrımdışı girmiştir.

ona msj atarak şaşırtabilirsiniz

bende %100 çalışıor bi arkadaşınız ile denerseniz göreceksiniz.lütfen çalışmıo diye gelmeyin.

PLUS LİVE TR YAMASI(yapılması gerekenler içindeki txt de mevcut)

http:/****.de/files/34892070/pluslivetr.rar

ALINTIDIR...

Hızlı44

31 Ekim 2006; 17:27:47 

mrb yüzbaşi
Dedıkleını aynen yaptım ama bırısı cevrım dısı oturumu actıgında falan hıc bı uyarı vermıyo.Nerde yalnıs yapmıs olabılırım tekrar acıklaya bılırsen sevınırım

Hızlı44

31 Ekim 2006; 17:29:58 

Pardon yüzbaşı mercilless olcaktı

LGirl

2 Kasım 2006; 21:04:35 

ben daha once yapmıştım bunu oluyo ama sanki arada bi tekliyo gibi geldi...

Hızlı44

3 Kasım 2006; 1:17:02 

Program arada calısyo gıbı beklemedım anda ayarladıgım ses gelıyo ama tam verım alamadıgım ıcın sormustum artık ne yapalım oldugu kadarıyla :) bunun gıbı yararlı programlar varsa haber verırısenız mutlu olurum sımdıden cok tesekkurler......... :)

mercilless

3 Kasım 2006; 19:02:48 

@hızlı 44

ben onu baska bı yerde gormustum ve burda da boyle bı konu olunca alıntı yaptım. bunu bnde denedım ama bnde calısmadı ama forumlarda bu olayın cok kısıde calıstıgını gordum. kullandıgın plus versıonu na gore calısıp ya da calısmayabılıo :(