Şimdi Ara

Firefox hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Firefox'a geçme kararı aldım.Sitesinden birkaç add-on (adblock vs vs..)yükledim ama bunları işllevsel hale getirmek için ne yapmalıyım?Masaüstümde duruyorlar öylece :)



  • Onları nasıl yüklediniz bilmiyorum ama normalde Firefox'un eklentiyi kendisi indirip kurması lazım. Yani kurulum dosyaları felan gerekmiyor.
    Resimde görüldüğü gibi Install Now'a basarsanız direk kurması gerek. Firefox yeniden başlatılınca da aktif hale geliyorlar.
     Firefox hakkında


    Siz nereden indiriyorsunuz ki onları?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHaLaNX. -- 15 Ekim 2006; 17:31:06 >
  • tools menüsünden extensions tıklayın küçük bir pencere açılacak.masaüstündeki dosyaları o pencereye sürükleyip bırakın.yüklensin mi uyarısı açılınca ok diyin ve yüklesin.firefoxu yeniden başlattığınızda eklentiler aktifleşecektir.
  • videodownloader dışında işe yarayan bir eklenti varmı arkadaşlar?
  • fasterfox var..söylentiye göre sayfaları daha hızlı açıyormuş..ie tab var...bazı siteler firefox la uyum çalışmaz..bu durumlarda ie tab ı açmak gerekecektir..footie fox var...lig maçlarının sonuçlarınıu yada o anda oynanan karşılaşmalardaki skorları görüyor..buna süper lig de dahil tüm ülkelerin liglerini kapsıyor.foxytunes var..media player ı açmadan müzik çalabiliyorsunuz..buna winamp ta dahil fakat winamp aktif hala geliyor,media player da böle bi durum yok..adblok var..reklamları engelleyen bi eklenti..kotadan da fazla yememenizi sağlıyor bölece..ama ben hala nasıl çalıştığını anlamamış biriyim..mesela nasıl yapacazda dh deki üst reklamları engelleyecez bilmiyorum..
  • @aakın
    siteyi açtığınız zaman sağ alt köşedeki adblock eklentisinin ikonuna tıklayın.açılan küçük penceredehttp://image.donanimhaber.com/ads/* yazıp ok tıklayın,bütün reklamlar gider.
    bunu yazdıktan sonra da site yönetiminden uyarı almayız umarım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.