Şimdi Ara

Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile )

11 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü7 Mobil1 iOS
5 sn
19.802
Cevap
1.338
Favori
2.080.020
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sitelerin hediye çeki - Puan - chip para v.s ile sıcak olabilecek altın alış fırsatlarını bu başlık altında toplayalım.

    Altın alışverişinde 4 taksit gelmesi ile birlikte puan kazanabileceğimiz siteleri paylaşalım..



    < Bu konunun sahibi Admin iken Admin tarafına aktarılmıştır -- Şub 26 2020 3:16PM >



  • Herkese selamlar arkadaslar.
    Öncelikle foruma girmeme nedenimiz sakın yanlış anlaşılmasın. Burada bazı kötü niyetli kişiler farklı yorumlarda bulunarak tartışma yaratma peşinde oluyor. Bundan dolayı diyaloga girmeme kararı aldık.
    Şimdi yazmamın nedeni aydınlatma amaçlıdır. Öncelikle gram altını piyasanın 9-10 TL üzerinde satmamızın nedeni kart komisyonu+bankanın satış kuru ile piyasa fiyatı farkı+ek maliyetler+kar
    Kart komisyonu: Yeni düzenleme ile komisyonlar belli bir seviyeyi geçemiyor bildiğiniz gibi. Fakat küçükte olsa %0.25 gibi ek puan kazandıran poslar var. Aynı zamanda müşterimiz x kartı için y posunu seçtiğinde bize yansıyan ceza maliyetleri var. Bunların ortalamasını aldıgımızda %2 civarı bir oran çıkıyor karşımıza. Bu da ortalama 6 TL demektir.
    Banka satış kuru: Bankalardan almamız gereken altını piyasa fiyatına göre 1 1.5 TL gibi bir farkla alıyoruz.
    Diğer Maliyetler: Ne kadar çok banka ile çalışırsanız o kadar çok maliyeti oluyor. Bankalar ile karşılıklı memnuniyetin sağlanması konusunda katlandıgımız maliyetler oluyor. Ayrıca altın fiyatının sürekli yükseldiği bir ortamda sabit kalan yüzde oranların TL olarak yansıması daha yüksek oluyor. Bu da makası yükselttiğimiz gibi bir algı oluşturabilir. Örneğin altın 200 lira iken yuzde 1 oran 2 liraya tekabul ederken şuanda yüzde 1 oranı 3 TL yapmaktadır.

    Arada oluşan farkın bileşenleri bunlardır arkadaslar. Bu fark rozet siz yeni kullanıcıya uygulanan makas. Altın rozet için 2 TL gramı daha ucuz olduğunu hesaba katmamız gerekir.

    Fiziki altında makas konusuna gelince; gram altınlar da biz kapalıçarşı da alış satış makasının 2.5 TL yi geçmemesine gayret gösteriyoruz. Yani işlenmemiş altın 300 lira iken biz 301.5 a gram altın satar 299 a alırız. Kurulduğumuz günden beri bu stratejiyi uyguluyoruz.

    Herkese karlı kazançlı ve hayırlı alışverişler.



    Maygold(ak,deniz,finans,garanti,halk,kuveyt,teb,vakıf)-8https://www.maygold.com.tr/hesaba-transfer

    Grams(deniz,finans,garanti,kuveyt,teb,vakıf)-6https://www.grams.com.tr/urunler

    Hepsiburada(deniz,garanti,kuveyt,teb,vakıf)-5http://www.hepsiburada.com/hesaba-havale-altin-c-80081046

    Cephaneci(ak,garanti,halk,kuveyt)-4http://www.cephaneci.com/gram

    Nadirgold(deniz,garanti,kuveyt)-3https://www.nadirgold.com/hesaba-altin-havale-transfer/

    Gramaltın(garanti)https://www.gramaltin.com/elektronik-altin

    Nova(deniz)http://www.novabazar.com/Gram-Altin-Kulce

    Tuğrul(kuveyt)http://www.etugrul.com/alt%C4%B1n-transfer/

    Harem(kuveyt)http://www.e-haremaltin.com/c/4338400/1/gram-altin.html


    En iyi bozanlar:Deniz,Garanti,Halk,Teb


    NOT:Tecrübeler(havale,üye işyeri vb...) paylaşılırsa güncelleme yapılır.

    Arkadaşlar öncelikle burası "sıcak fırsatlar" olduğu için bende sizler gibi gördüğüm, bildiğim fırsatları paylaşmaya çalışıyorum. Bu noktada yıllardır bildiğim bir konu olan altın ve birikim ile ilgili gördüğüm güzel bir fırsatı paylaştım.


    Tabii ki sıcak fırsatlar olayının en önemli kısmı "Önce sen faydalan sonra haber ver yoksa fırsat kaçar" mottosudur. Bu yüzden önce ben faydalandım sonra da paylaştım.


    Lütfen yanlış anlamayın ama "sıcak fırsatlar" ın olayı budur yıllardır.


    Şimdi işin birde fırsatı buradaki ortama bakıp görüp kapatma olayı var firmaların. Bu sebeple birçok kişi paylaşım yaparken rumuz vb. gizli gizli anlayana paylaşım yapar.


    Ancak artık Axess + Hepsipay = Çiçeksepeti --> Agakulce 24ayar 10gram, 20gr vs. altın alımı sıcak fırsatı patladı....


    Patladı derken "sıcak" lığı kalmadı bence. Çünkü agakulce firması talebi gördü ve fiyatı artırdı. Sonra ciceksepeti firması arada pos çekimlerini yavaşlattı/ durdurdu. Zaten hepsipay 50bin limit koymuştu. Velhasıl şimdilik bence mantığı kalmadı.


    Bu yüzden açıkça yazmakta bir beis görmüyorum. Özelden gelen tüm soruları elimden geldiğince yanıtlamaya çalıştım.


    Şimdi bayrama kadar bu şekilde az da olsa altın/tasarruf ile ilgili fırsatlar olacaktır emin olun. Fırsatlar asla bitmez.


    Ancak naçizane altın ile ilgili birkaç tavsiye vereyim;


    1. Fiziki altın alacaksanız Mecbur kalmadıkça daima "24ayar" gram altın alın. Bilezik, Çeyrek, 22ayar gram vb. almayınız..... çünkü ne kadar "işçiliksiz" dense de 22ayar altında makas fazladır.
    2. Elinizde nakit varsa asla nakit paranızla internetten altın almayın. Şehrinizdeki varsa tanıdığınız yoksa en büyük kuyumcuya gidip pazarlık ederek alın. İnanın çok daha karlı olacaktır.
    3. İnternet sitelerinin puan kazanma olayı extradır yani esas olan TAKSİT / SONRADAN TAKSİT yaptırmaktır. Çünkü 3-4-5-6 vb. taksit sayısı Enflasyonist ortamda en güzel alışveriştir.
    4. İnternetten kredi kartı ile altın alacaksanız mutlaka referans fiyat olarak aşağıdaki satıcıları kontrol edin.(bu yazdığım firmaların hepsinden alışveriş yaptım ve sorun yaşamadım. Ama bu firmalara garanti olurum demek değildirrrr)


    rimagold , e-harem , ahlatcı , gençaltın , onsa rafineri , tuğrulaltın , nadirgold , maygold, altungold

    Bugün Adana'nın en büyük kuyumcularından Nomanoğlu'na İAR gram altının alış fiyatını sordum 430 lira dedi. Bunun üzerine ben de gittim Kuveyt Türk bankasından altın hesabı açtırdım, bugün altın günüymüş elimdeki fiziksel altınları da hesaba yatırdım.
    Altın eksperi İAR çalışanıymış bu nedenle altınları ağırlık olarak birebir hesabıma yansıttı. Diğer markalar da ise bir miktar daha az hesaba yansıttıkları bilgisini verdi. Kg başına 3 gr gibi, gram başına ise % olarak daha fazla kesintiye uğruyormuş. Al-sat yaparak kâr etmek isterken kuyumcuları kârınıza ortak etmeyin. Hani 3-5 lira olur anlarım da 25-30 lira gram başına kâr etmeye çalışmak tokatçılıktır.
    Tavsiyem gram altın alırken eğer benim gibi Kuveyt Türk'e yatıracaksanız marka olarak İAR tercih edin.
    Fiziksel altınları yatırdıktan ancak 5 gün sonra nakde çevirebilirsiniz.
    Belki konu müdavimleri için bu bilgiler sıradandır ama benim gibi altın konusunda henüz yeni tecrübe edinenlere yardımcı olur umarım.

    Sürekli yazıyorsun, sürekli yazıyorsun ama sürekli boş yazıyorsun. Senin yazdıkların bu konuya hitap etmiyor. Cevap yazmayayım dedim ama bilmeden saçma sapan yazdıklarına bir cevap yazayım dedim. Biraz kültürün artar boş yazmazsın belki.


    Sıcak fırsatlarda fırsat peşinde koşanların nerdeyse hepsi büyük yatırımlar peşinde değil, günlük harçlığını, market parasını çıkarmaya çalışan kişiler. Son zamanlarda oranlar düşse de önceden indirimler, cüzdan puanı vs. ile trendyoldan alınan altın piyasa fiyatına denk geliyordu. 5 gr. 995 altını, 5000 civarına aldığın zaman ve kredi kartıyla ( bir kaç kartla) 10x500 yükleme yaptığın zaman nerden baksan 500 TL ye yakın bırakıyordu. Bu zamanda boş durduğun yerde iyi para, üstelik sıfır para koyuyorsun. Ama şimdi bu avantaj kalktı.


    Yok peşin aldığınızda iki katını kazanacakmışsın, yok 1,80 den 1,70 düşünce karlı olacakmış. Adamın cebinde günlük hayatını idame ettirecek kadar parası yok, nerden kredi çekip altın işine girecek. Üstelik bilmediğin ve boş yazdığın çok şey var. 20 Aralıkta altının gramı 1100 görmüştü. 8 aydır iniyor çıkıyor, bir ileri bir geri halen 1000 lira seviyesinde. O zaman kredi çekip altın alanlar mükemmel bir ters köşe oldu.


    İnsanlar bu gün alıp yarın satayım arada bana ne kalırın derdinde.


    Sen yine uzaktan boş gezenin boş kalfalığını yapmaya devam et.

  • Yararlı bir başlık, banka kampanyası ile uyguna altin alımı yapılabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: derniere

    Yararlı bir başlık, banka kampanyası ile uyguna altin alımı yapılabilir.
    faydalı başlık, umarım güzel fırsatlar yakalarız.
  • Başlık güzel ama böyle kampanyalar oluyor mu şimdiden içerik göremedik umarım boş kalmaz.
  • Kismetse Yaza düğün hazırlıkları var denk gelirse güzel kampanya faydalaniriz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_MuKa

    Kismetse Yaza düğün hazırlıkları var denk gelirse güzel kampanya faydalaniriz
    az önce N11'de sepete hem bilezik hemde çeyrek altın ekledim kredi kartı bilgilerimi girip denedim 3 taksit oluyor ama hepsi buradada hala taksit görünmüyor tek çekim yapılıyor işlemler
    N11 neden 3 taksit veriyor 4 taksit değilmiydi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_MuKa

    az önce N11'de sepete hem bilezik hemde çeyrek altın ekledim kredi kartı bilgilerimi girip denedim 3 taksit oluyor ama hepsi buradada hala taksit görünmüyor tek çekim yapılıyor işlemler
    N11 neden 3 taksit veriyor 4 taksit değilmiydi

    Alıntıları Göster
    Hiç bi sitede;
    Verilen çek, İndirim kuponu v.s
    Altın alımında kullanılmıyor... :(

    Yinede olursa takip ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maestro26

    Hiç bi sitede;
    Verilen çek, İndirim kuponu v.s
    Altın alımında kullanılmıyor... :(

    Yinede olursa takip ederim

    Alıntıları Göster
    n11 sallamatik puanları geçerli hızlı al ve kliksa 4 e bölüyor şu anda...
  • daha öncede vardı böyle bir başlık baya faydalı oluyordu, en son 83 tl'den almıştım gramını 93-95 seviyesine çıksa da bozdursam diye bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

    daha öncede vardı böyle bir başlık baya faydalı oluyordu, en son 83 tl'den almıştım gramını 93-95 seviyesine çıksa da bozdursam diye bekliyorum
    takip benden de
  • hepsiburada nin hediye çeki kampanyası şartlarına baktım da altın alisverisinden kazanilamaz diye birşey yok yalniz 605 tl lik ata lira 625 tl
  • Takip
  • Takip takip takip
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ber01kay

    Takip takip takip
    İŞ BANKASI BANKAMATİK KARTI (BKM express ) 100'e / 20 tl maxipuan kampanyası altın alımında kullanılabilir sanki. çünkü kampanya detaylarında altın alımlarında kullanılamaz diye bir ibare yok. ben denemeyi düşünüyorum. tabi ki taksit yok bankamatik kartı oldugu için.
    kampanya için: http://forum.donanimhaber.com/m_98454861/mpage_2/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkkwish -- 22 Ekim 2014; 21:08:29 >
  • Şuan bkm express ile isbankasi bankamatik Karti ile alt limit 100 lira ile 20 liralik puan yükleniyor karta süresiz böylelikle çeyrek altini 20 lira altina almis olursunuz piyasaya ben 1 adet aldim her kart 1 defa kullaniliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkkwish

    İŞ BANKASI BANKAMATİK KARTI (BKM express ) 100'e / 20 tl maxipuan kampanyası altın alımında kullanılabilir sanki. çünkü kampanya detaylarında altın alımlarında kullanılamaz diye bir ibare yok. ben denemeyi düşünüyorum. tabi ki taksit yok bankamatik kartı oldugu için.
    kampanya için: http://forum.donanimhaber.com/m_98454861/mpage_2/tm.htm

    Telefondan yazana kadar sen acmissin hocam
  • Firsati çok nadir olacagi kesin yinede takipte fayda var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GokhanAtas


    quote:

    Orijinalden alıntı: darkkwish

    İŞ BANKASI BANKAMATİK KARTI (BKM express ) 100'e / 20 tl maxipuan kampanyası altın alımında kullanılabilir sanki. çünkü kampanya detaylarında altın alımlarında kullanılamaz diye bir ibare yok. ben denemeyi düşünüyorum. tabi ki taksit yok bankamatik kartı oldugu için.
    kampanya için: http://forum.donanimhaber.com/m_98454861/mpage_2/tm.htm

    Telefondan yazana kadar sen acmissin hocam



    önemli olan paylaşmak hocam, ha sen ha ben. tabi ben de pc avantajı var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.