Bildirim
Sıcağı Sıcağına - F.E.A.R Online

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mermilere bittim yani. "Mermi geldiği gibi kafa kopuyor.." :D
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Denemek lazım eğlenceli duruyor.
adamı bombayla patlatsan bu kadar parçalara ayrılmaz güzel bir nokta ve ilk gören alır kurtulma şansın hiç yok :)
bu oyun tutar tam sürümde bazı eksikleri kapatırlarsa olur. -
Fear 1'te ne etki yaratmisdi be :) . grafikleri ,yapay zekasi, oyunun korku atmosferi.
Monaith ile adini unutugum bir firma ile gelistirilmisti sonra kavga ettiler.
F2 ve F3 beklenen etkiyi yaratamamisti . saglik olsun ...
oyunu birazcık oynadım fakat oyunun korkuyla fazla bi alakası yok sadece baştaki öğretici modu korkunçdu gerisi berbat. -
oyun widows 10 da hata verdi bilginize -
Guzel . fear iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ersin abinin Fru Tu Pley demesini ozlemisim. -
Hiç ilgi çekici bir oyun değil
bu oyunu denemeliyim -
Joygame’in yapmış olduğu Desert Operation oyunu gerçekten muhteşem bir oyun, aksiyon hiç bitmiyor!
-Brycelyn -
Parçalanma sistemini beğenip başladım oyuna, hiç olmazsa wolf team'den güzel. optimizasyon sorunu mevcut ama ara ara fps düşmeleri oluyor. -
Oyun mu bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Basılı tutup nişan alma özelliğini bulamadım ayarı yokmu acaba? Normalde nişan almak için sağ tıklıyorum ateş ettikden sonra tekrar sağa tıklıyorum, basılı tutup nişan almak daha pratik. -
Afferim, bir de mesaj gönderince, yüklenmeye çalışan videoyu kesip reklam mı gösteriyor sunuz? Vallahi bravo, diyecek bir şey bulamadım şimdi.... -
Yayın yöneticiler, sizlerden bir şey rica edeceğim: Zaten TTNet'in hızı kağnıdan beter, lütfen, en azından şu videolardan önce çıkan anket sorularına bari engel olun. Ağzımızdan zaten küfür eksik olmuyor TTNet'e, kat ve kat artmasın, ağzımıza hakim olalım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X